Протестиращите блокираха сградата на БНТ, призовават за оставка

Протестът вчера мина сравнително спокойно
Обновена: 21 авг 2020 08:54 | 21 авг 2020 08:18, Анисия Иванова
298
Протестиращите блокираха сградата на БНТ, призовават за оставка
Снимка: Bulgaria ON AIR

Протестиращите блокираха сградата на БНТ. Те призовават за оставка. По-рано Мая Манолова даде брифинг в Триъгълника на властта, в който съобщи за репресия към едно от лицата на протеста, а именно - Тихомир Василев, съобщи Bulgaria ON AIR.

Твърди се, че полиция е влязла в неговия дом за претърсване, което според тях е нерегламентирано.

Това е четвъртата сграда, която попадна под изненадваща блокада. Преди това под ударите на блокадата попаднаха МВР, ЦИК и Антикорупционната комисия.

Снощи протестът мина сравнително спокойно, а пред сградата на СДВР имаше и контрапротест срещу антиправителствените демонстрации.

Още по темата

За по-малко от 24 часа контрапротестиращите са събрали 5000 подписа, като петицията е публикувана и в интернет пространството, а желаещите да я подкрепят могат да се разпишат и пред сградата на СДВР.

С петицията хората ще настояват да получат информация дали протестите са незаконни. Ако са такива, полицията да влезе в правомощията си и да ги премахне, настояват участниците в днешната акция.

Протестиращите бяха и на дежурното си шествие, което беше насочено към Орлов мост, а преди това минаха до сградата на МВР, където хвърляха яйца и домати.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
28
 
5
 
! Отговори
До196 преди 3 години
Ама кой ще ви чака до март бре,Вождът ви е безвъзвратен пътник,ама вие иначе си "чакайте"
182
0
 
16
 
! Отговори
ДО 196 преди 3 години
март месец пак старата песен на нов глас но от всичко това печели само ДПС с твърдия си електорат
181
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До175Ам тъй де ще ни отидат жалките заплатки от държавни службички зорлем!!!Добре, че има такива добри катунари като теб да ни хранят с данъците си :)
180
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само в Пловдив а на всякъде трябва полицията да ги разчисти и повече да не позволява да се опъват палатки
179
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си с писане няма да го опазим ,но с гласуване ще стане работата.През март всички на избори да прогоним завинаги *** от БГ.
178
1
 
16
 
! Отговори
до 194 преди 3 години
Ти май си се натряскал още преди обед? После ревете, че пенсиите ви малки, а още от сутринта с патрончето в ръка. Алкохолици!
177
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С писане в анонимни форуми няма да опазите вожда си и службичките си,ами вземайте и грабвайте "телата" и на "фронта" Анъдънму?????
176
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тълпата протестъри всеки ден все повече озверява, снощи все едно гледах неандерталци в съвремието! Това са прачовеци, как може да унищожаваш сгради и да се легитимираш като борец за една по-добра държава?!Тези сгради са строени тухла по тухла от нашите родители! И се хилят и се радват, мислят че вършат велики неща!Срам за Протестиращите, вие сте терористи!
175
2
 
30
 
! Отговори
истина преди 3 години
Останаха да протестират само пияни, платени и извратени.Господ наказва тези които хвърлят храна.Мутрата Радев повтаряше, че хора умират от глад, а неговите наети платени превратаджии хвърлят яйца и домати. Престъпници искат власт чрез терор.
174
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ги търпите до изборите в САЩ.После нещата ще утихнат.Това било демокрацията,не чухте ли ,че от посолствата това ви казаха.
173
3
 
6
 
! Отговори
Оставка бг преди 3 години
Горан,Благоев,Бойко Василев,Култура бг,библитеката.Сороси -вън.
172
1
 
11
 
! Отговори
Трагедията преди 3 години
е резултат от ниската раждаемост и неправилното възпитание. Очевидно става дума за презадоволени мамини синчета, на които е отнета всяка творческа енергия и се задовляват с разрушаване. А за това че такива има много в София знаем отдавна, като гледаме изпочупените пейки, спирки, надрасканите сгради, унищожените мостчета на Витоша... Просто сега са успяли да ги съберат на едно място и настина е впечатляващо.
171
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Пловдив тая нощ полицията на бърза ръка им разтури седянката на моста. Не разбирам София защо търпят това беззаконие. Мирен протест е едно, това, което виждаме всеки ден в София - съвсем друго.
170
11
 
4
 
! Отговори
До185 преди 3 години
"Докога ще търпим.......................... "Споко-Още съвсем малко,има-няма седмица - двеи крадливата дружинка ще абдикира!
169
0
 
23
 
! Отговори
Ха преди 3 години
Били събрали пари? Ха! Какви пари сте събрали бе всичко идва от Дубай нали чухме в оня телефонен запис! Черепа превежда пари!
168
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До кога ще търпиме една дружинка безработни пияндурници да тормозят цял град
167
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия там дето такова таковато и онановат дет кат минат онаковото на таковато и таковато на инаковато ша тъковат тва на онуй онаковото щот таковато е като онова онаковато дет не е онаково щот е токова на оноковато и не е токова кото онаковото. Сега разбрахте ли?
166
0
 
18
 
! Отговори
#KOЙ купи яйцата? преди 3 години
които снощи ви докараха с бус в кашони и ви наредиха да мятате по сградите? Ъ? Или беше "спонтанно"?
165
3
 
3
 
! Отговори
Сороси -вън преди 3 години
Горан Благоев,Бойко Всилев,Култура бг,библиотеката-вън.
164
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снощи им донесоха един бус яйца и домати, колкото да стигне да изхрани една детска градина за два месеца! Това са анархисти!