Бабикян: Езиците не са най-важният критерий, а политиките

Депутатът се надява новият премиер да е с дебели нерви и смел
52

Партиите говорят за политики, кога ще чуем имена на министри?

Има 95% съвпадение за това как да се проведе правосъдната реформа. Конкретните неща, за които са се разбрали - доволен съм, че тези неща бяха в нашата предизборна програма. Данък дивидент да отпадне, данък уикенд - отпадане, да се въведе най-накрая необлагаем минимум. Вдигане на прага за регистрация по ДДС - поне двойно. Икономически мерки, които оставят повече пари в джоба на хората. Банката за развитие няма да се продава. Това каза за "Денят ON AIR" депутатът от "Изправи се. БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян.

По думите му това са видимите резултати от днешната среща с "Има такъв народ" и "Демократична България".

"Говорили са за пенсии и социални помощи при раждане на деца. Всеки иска да даде много пари на тези, които нямат пари. Как ще се раздава - според мен, ще стане по-скоро на две стъпки, отколкото на една. Всеки може да обещава локум на клечка, въпросът е откъде ще се достави локумът. Помня тройната коалиция, която прие десния плосък данък", припомни той за Bulgaria ON AIR.

Бабикян е на мнение, че нещата лека полека ще си дойдат на мястото.

"Има много работни комисии, които не са минали. Не сме обсъждали имена. Казахме ясно, че трябва да е ясно какво ще правят мнозинството и кабинетът. Няма как да избираме хората по симпатия и цвят на очите. Трябва да е ясна политиката, която ще се изпълнява. Надявам се новият премиер да е с дебели нерви и смел. Това с езиците го оставете, това не е най-важният критерий. Трябва да обединим и политиките, имената след това са важни - като изпълнители. Не правим конкурс за красота или за чужди езици", допълни събеседникът.

Той е на мнение, че повечето хора одобряват служебния кабинет.

"На фона на крадливата шайка начело на България - тези момчета са грамотни. Очаквам от Слави Трифонов да гарантира политиките от тези срещи, за които сме се договорили. В политиката думите имат значение. Това са залозите, които всеки представител отправя към хората", подчерта депутатът.

"Трябва политиките да се коментират една по една, не да се налага нещо - това е разликата с онова, което беше до вчера. Няма как да се подпише коалиционно споразумение. Няма да отстъпим от желанието за война с корупцията и желанието за правосъдната реформа. Поне за специализираното правосъдие имаме съгласие. Опитваме да изпълняваме всичко, което сме обещали", подчерта още народният представител.


52
Още по темата: Арман БабикянИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
19
 
! Отговори
Алабалан Измекерян преди 2 месеца
Отмъстителен и алчен за власт лисунгер.Слуга на дявола.Бедна,бедна Българийо...
24
2
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 2 месеца
това е от много алкохол
23
1
 
12
 
! Отговори
езиците не са важни преди 2 месеца
за тоя, който не ги знае
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоз пък... До вчера реваха, че оня бил ***, не знаел език, една книга бил прочел, а сега... това не било толкова важно.. Хвани единия, удари другия.. Егати и промяната..
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Интересно интервю. Препоръчвам да се гледа!
20
10
 
2
 
! Отговори
новио премиер преди 2 месеца
Дебел и смел ? Че ние един такъв наскоро едвам изгонихме...
19
4
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 месеца
Какви пенции Бабикян има порно сайт за жълти новини
18
4
 
9
 
! Отговори
отврат преди 2 месеца
Големите политикани....с големите политики.Срам за нацията и народа.
17
5
 
3
 
! Отговори
Макс и Мориц преди 2 месеца
Сега остава да ни светне, че и Винету е достатъчен да формира пълноценна визия за живота, Вселената и всичко останало и... Шаааат!!!! Бойко Борисов!
16
1
 
7
 
! Отговори
Лорд Яни преди 2 месеца
Думата пр ост ак е обидна в умовете на неандертализирани индивиди. Всъщност е затрогващо позитивна дотолкова, доколкото обрисува обекта като човек пр ост, необразован, склонен да о пр ост ява всичко, до което се докосне. Хер Бабикян не може даже да докосне тази квалификация. Радвам му се като на малко дете, на което живота щедро благоволява да открие неизвестни интересни новини.
15
0
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 2 месеца
Добре ли сте?
14
0
 
10
 
! Отговори
Кънчо преди 2 месеца
И с едно изречение забутано към края каза едно от най -важните неща: гответе се за вдигане на другите данъци. То за да дадеш, трябва да вземеш от някъде.
13
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Човекът е прав на 100%. Обаче гербавите тролове естествено сте тук със съвсем други цели.
12
10
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Колкото и да ми е неприятен този индивид,но трябва да призная,че е прав.Това,че говориш 4-5 езика по никакъв начин не те прави добър икономист,юрист или лекар.За езиците има преводачи,те са професионалисти и от техните услуги при необходимост се възползват държавните мъже.В България имахме премиер говорещ много добре няколко езика(другаря Станишев).Да сме прокопсали при неговото управление?
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Може да са му раздаличени очите, но когато пика на орлов мост вижда 180 градуса дали не идва някой. Затова и кръстиха партията си ***. В превод Изпикай се Бързо Някой Идва.
10
4
 
14
 
! Отговори
Павето преди 2 месеца
Ако живееше в Турция, щеше да се казва БабиКЯР.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Определено си прав Бабич! Трудно е да публикуваш новина че знаш на езици, ще те изловят! Дори за теб е трудно! Арменски знаеш колкото аз румънски! Като не достигала гроздето, лисицата го обявила за кисело?
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това маска ли е, или очите му са си така раздаличени?
7
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този някакъв фактор ли е? Ако го погледне някой евгенист, директно ще го прати в газовата камера.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фабрикант и дилър на фалшиви новини... ...лани покрай протестите заработи нова луксозна къща на брега в Гърция....