Защо политическите партии попълниха листите си с инфлуенсъри?

Елисавета Белобрадова (Летящата Козила Ерато) и Живко Спасов (Кибритя) се включват в изборите през ноември
25 окт 2021 11:11, Ния Христова
39
Политическите партии попълниха част от листите си с инфлуенсъри. Каква е целта им? И успяват ли инфлуенсърите да привлекат гласоподаватели?
 
"Не се впускам от социалните мрежи в политиката, а основната ми работа е, че съм председател на фондация "Майко мила", която се занимава с майки на деца с увреждания и възможността да работят. Това, което съм, е майка на три деца, социален предприемач и съсобственик на медия. Този тип работа, в който се снимаш и представяш някакви неща, с които имаш търговски взаимоотношения в личния си профил, е нещо, което не съм правила никога в живота си. В профила ми "Летящата Козила Ерато" изразявам личното си мнение през всичките тези години и хората са решили да го последват", заяви кандидатът за народен представител от "Демократична България" Елисавета Белобрадова в ефира на Bulgaria ON AIR
 
"Още от 2008 година разбрах, че като млад човек мога с нещо да помагам на хората. Аз съм от много малък град, където всички хора се познават. Когато ме предложиха за народен представител, помислих, че мога да помагам на хората от малките градове", каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ Живко Спасов.
 
"Фокусът ми като народен представител още в миналото Народно събрание въпреки безкрайно краткия му живот са децата. Здравето им, образованието и въобще подкрепа за тях. Това означава и подкрепа за родителите им, защото няма как да подкрепим децата, без да подкрепим родителите. Особено тези, които работят, защото те освен, че изработват БВП, отглеждат и деца. По отношение на безработните, ще работя по една система за преквалификация, която да се свърже с работодателите и социалната система да се подобри, така че най-после да има практически смисъл от нея", съобщи Белобрадова. 
 
"По-голямата част от коментарите ми в личния ми профил са свързани със социална политика и образование. Не са се променили много нещата по отношение на начина ми на изразяване", добави Белобрадова. 
 
Спасов заяви, че е "за" ваксините, но не е съгласен с въвеждането на "зелен сертификат", защото е наложен насилствено. 
 
Гледайте целия разговор във видеото.

39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
баце преди 1 месец
Причината е , че никой не е избирал тия "политици", ами направо са ги назначавали. Нямат милите калинки популярност, уважение и други такива неща. Решението е да търсят и привличат некви дето некой ги е обявил за инфлуенсъри, фоловери и не знам кво още.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото хората повече им вярват, в тубата има много по-качествено съдържание отколкото по наще купени от олигарсите всички видове медии. Не случайно сме на 125-то място по свобода на словото и на първо в ЕС по фалшиви новини.
32
0
 
3
 
! Отговори
Що"Да"Вида преди 1 месец
Идва криза, в политиката вече няма далавера, бизнесмените не щат.Ще набутата балъците от нета за пълнеж, а и после няма да искат нищо отгоре.
31
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Белобрадова нямаш грешка ! Допадат ми политици с позиция и активност спрямо децата и техните родители.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пишете на български "писна ми" от чуждици - "...инфлуенсъри..." - А как се превежда на български език? Инфлуенца (грипна инфекцаия), която се причинява от два вируса Influeza virus type A или type B;)
29
0
 
5
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
На тая у френската и викаха ели откачената, бех по-малък и помня.
28
0
 
1
 
! Отговори
търсете в гуглето преди 1 месец
търсете с "Окървавената Елисавета: Имаше ритане, имаше и палки!" и вижте каква снимка ще изскочи на Белобрадова
27
1
 
7
 
! Отговори
я па съм преди 1 месец
Пъpдящaта Годзила Брадату
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скрита реклама на поредните ***, нищо общо със заглавието...
25
0
 
8
 
! Отговори
Фло преди 1 месец
ДБ щом опряха до това да слагат "инфлуенсъри" за водачи на листите съвсем са изгубили представа за реалността.
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази жена определено отвращава.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Козилата си е луда и това е известно отдавна. ДБ са много зле да я сложат начело на листата.
22
0
 
6
 
! Отговори
Светозар преди 1 месец
Тая Белобрадова не я ли помните, от протестите 2013 г. ? Потърсете я в търсачката.
21
1
 
6
 
! Отговори
ЕЖК преди 1 месец
една инфлуенсърка ми сподели, че щял да стане голям гаф на изборите, защото в крайния резулт от машинитие заложили 93,5% за Радев, обърнали цифрите вместо 53,9%
20
0
 
11
 
! Отговори
Просто преди 1 месец
инфлуенсърите са си подготвени политици - говорят това според кой и колко им е платил - няма морял, няма съвест - също като политиците.
19
4
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Днес,приятел полицай, ме предупреди,че съм издирван на всяка цена от евреите. Случи се в Дакс. Бил съм бил говорил много.Какво правят евреите в "Европа",тоест Х(К)АНААН(земята на Кановете ? Това са фараоните цuranu,които не престанаха от ери насам да ни грабят и нихилират. Фашистка сran! Тоест предстои ми арест,защото защитавам Истината. Предстои ми,в най-лесният случай,психиатрия. Такава е еврейската процедура. Кураж Българи! Не се давайте на евреите! Давете ги!Те не са живи същества.
18
0
 
3
 
! Отговори
:)) преди 1 месец
До Алекс Лъжат!
17
1
 
14
 
! Отговори
Joro преди 1 месец
Давайте! Тази година ядохме доматки по 4 лв. килоглам, догодина ще папкаме по 7 за кило. То, вече и бабите се изтарикатиха и те само във Фейсбук и Инстаграм висят. Някой да е пробвал, лайковете засищат ли? Да не забравяме, че има и реален свят.
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Инфлуенсър - другото име на комсомолски агитатор ! Един крилат инфлуесърски призив от близкото минало: Другари, по-близо до масите !
15
2
 
10
 
! Отговори
как да се довериш преди 1 месец
Някаква, дето се е нарекла летяща козила, както и някакъв си кибрит. Колко трябва да ти хлопа дъската, че да се наречеш летящо нещо си.