Какво казват звездите? 2 октомври – най-ужасната дата за избори

Астролог прогнозира стрес и конфликти до края на февруари
12
Какво казват звездите? 2 октомври – най-ужасната дата за избори

"Втори октомври беше възможно най-ужасната дата за избори. Изборите, които се провеждат на ретрограден Меркурий, или се повтарят, или да свързани с лоши събития за лидерите, които ги печелят. В небето имаше аспект Меркурий-Нептун, който носи обърканост. Датата, на която се проведоха изборите, беше неблагоприятна", посочи астрологът Мира Кунева е ефира на "България сутрин".

По думите ѝ Сатурн работи много здраво в картата на България и ще работи до края на февруари. Прогнозата ѝ е за много стрес, много конфликти и ограничения.

"До края на февруари ситуацията ще бъде много трудна и ще бъде невъзможно да се намести към по-добро", допълни тя.

"По-добри резултати в картата на България се наблюдават от март догодина до май. Май-юни ще започне сериозно наместване в нагласите на хората. Ако вземем правилните решения, от септември до ноември 2023 година в картата на България има доста добри влияния, които да покажат как можем да излезем от кризата", изтъкна астрологът пред Bulgaria ON AIR.

Кунева каза, че на 25 октомври има слънчево затъмнение, а след това в първата половина на ноември - лунно.

"Слънчевото затъмнение засяга държавите и техните лидери. Това затъмнение попада върху Плутон в картата на Украйна и е възможно до няколко седмица след това да настъпят някакви големи промени. Плутон е символ на трансформации и ядрени енергии. Целият световен ред ще започне да се променя", изтъкна гостът.

По думите ѝ през февруари месец Плутон влиза във Водолей.

"Това винаги е голяма промяна за целия свят, която ще продължи в следващите 2-3 години. Другата голяма промяна ще бъде влизането на Сатурн в Риби през март месец на 2023 година. През 2021-2022 година имаше аспект на Сатурн с Уран, който винаги е предизвиквал световни и икономически кризи. Големите промени ще дойдат, когато този аспект се разпадне и Сатурн влезе в Риби. Определено там той не е силен, така че новите тенденции в света ще станат по-силни", заяви Мира Кунев.

И заключи, че към края на ноември в картата на България има ситуация, която може да даде бъдещи визии за това какво ще се случи, но не вижда възможност за съставяне на кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: избориастрология
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
от всички ненаучни и фантасмагористични "конспирации",така наречената "астрология" държи палмата на смешното първенство...Планетите МОГАТ да оказват някакво гравитационно влияние,но НА ЦЯЛАТА Земя !...Те НЕ могат да оказват каквото и да било влияние върху СЪБИТИЯТА на Земята !...Да не говорим,че е просто безумие да се твърди за някакво.."СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ върху България"!..Влияние оказват ей такива безсрамни заигравки с невежеството и суеверието на хората..
10
2
 
4
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
Мещата трябва да се гледат по българският календар! Идва лека-полека, Годината на Заека - Дванш или Давшан. Наистина, в нея ще има развиделина по терзаещите електората въпроси. Дванш е алпа на дипломацията, на висшата дипломация, той е онзи скрит аспект на Шегор и Бури, който в предните години, нямаше как да получи външна манифестация, но годината Бури Барс, която е една доста трудна, но велика година, премахва отрицателните аспекти на Дванш, позиционирайки го именно в дипломацията.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както се казва, обожавам да чета хороскопи! Това е единственото място, където имам и пари, и здраве, и пътешествия, и любовни отношения!Вярвайте им колкото си искате!
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако жената познае по-добре от политолозите накуп, Нострадамус ще стане Парижката Св. Богородица и Макарон ще бъде сварен на клада, както му се полага.Звездите мо го говорят...
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що за глуппости? Какви са тия бабини деветини от 11 век?
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това Алена го пише от месеци. Ама, кражбите, измамите и нарушаването на Конституцията са присъщи на некадърниците.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много по-лошо от ретрограден Меркурий е Меккурей.
4
1
 
0
 
! Отговори
бои преди 1 година
никога
3
3
 
1
 
! Отговори
на преди 1 година
тая парцалана звездите и говорят нима кви сбогом
2
1
 
12
 
! Отговори
gg преди 1 година
много стрес, много конфликти и ограничения до края на февруари - няма нужда от астрология за такава прогноза :-D достатъчно е човек да погледне новините
1
7
 
7
 
! Отговори
Грую преди 1 година
Ще хвана една ретроградна тояга и бой по всички астролози, бой!