Охранители в дискотека пребили футболист на Черно море

Мъжете го объркали с друг клиент
1 апр 2023 16:45, Анисия Иванова
62
Охранители в дискотека пребили футболист на Черно море
Снимка: Pixabay

Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море - Велислав Василев. Инцидентът е станал преди няколко дни, а причината за побоя била ... грешка. Това стана ясно, след като самият играч разказа за случилото се.

"Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза беше: "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата". Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха, усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи", разказа самият играч.

Впоследствие става ясно, че от охраната са предупреждавали клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било изискване на собствениците. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто е объркал момчето и е налетял на съвсем друг човек.

Любопитното е, че фирмата, охраняваща обекта, носи името на градския съперник на Черно море - Спартак. Но тя няма нищо общо с футболния клуб, а просто е съвпадение на имената.

Състоянието на играча притеснява лекарския щаб на Черно море. Причината е, че за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България на 4 април. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Друго, което съм чувал за българските чалгатеки е, че ако дойде някоя мутрафонска/мафиотска важна клечка и няма свободна маса за неговата компания, по същия начин при теб идва охраната, плащаш сметката и си заминаваш, иначе бой....
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължение - бях с група абитуриенти от друго училище, не от моето, понеже при нас дойде агент да предложи абитуриентска екскурзия в чужбина, вместо чалга "бал" във форум до НДК, но моите съученици първо се съгласиха, ама сетне две съученички ги разубедиха, че нямало да сме сплотени в чужбина, нямало да може майките да ни изпратят, да ни снимат с камера. Та в крайна сметка им се изплюх в лицето, не отидох на бала и заминах за Унгария с абитуриенти от друго даскало. И досега не съжалявам.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България....Преди точно 25 години, като абитуриент, бях на дискотека в Будапеща, в мазето на един замък леко в страни от центъра. Имаше на дансинга охрана, но...бяха едни сигурно 40 - годишни чичковци с мустаци, които стояха отстрани на нас и пляскаха, докато танцувахме. Музиката беше само диско от 80те, от сорта на Модърн Токинг, Джой, Неотон Фамилия и т.н. Нямаше и никаква входна такса. От тогава не стъпих в дискотека в България, сега и живея в чужбина.
44
0
 
2
 
! Отговори
Haha преди 1 година
Всъщност напълно нормално за чалгопитеците. Що не го набият ако се подпре на масата в градската библиотека.
43
1
 
7
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Доколкото сьм запознат - охраната няма право да посяга на никого - единственно полицията има право да употреби сила при крайна необходимостСега да ги осьди момчето и да пьтуват кьм борсата
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за това ли се плаща в дискотеката?
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изискване да не се подпираш на масата в дискотека... Много сте го закъсали на морето, да ги траете такива
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момата решава с кой ще пие.Вариант "б" ако е толко глупав да пие с заета мома си е хубаво да смени бара. Сериозно ли? Ако засечеш мацката ти да пие с друг ще пасуваш. Ами конфликт. На пари и интерес. Моята работа е да не се смеляте в бара. И както казах извън бара няма да седя да ме бият. Големите мутри както си го представяте. О не играят така.
39
0
 
6
 
! Отговори
Помня преди 1 година
И целият този цирк се разигра пред очите ни - викам абе защо изгонихте момчето дамата беше сама попита културно нищо не и е направилОтговора бе мани го тоя някакьв *** седи на една водка и кола тук цяла вечер да изчезва с -200
38
1
 
10
 
! Отговори
Помня преди 1 година
Виждал сьм по заведения - сьщият сценарии , младо момче кани момиче на масата си сьвсем вьзпитано след малко идва охраната няма да споменавам коя фирма тя е известна и викаСульо плащай и изчезвай веднага да не те искарваме с шутове , кой си ти да каниш на - гьбата приятелкаМомчето плати извини се и си тръгна
37
0
 
1
 
! Отговори
До 37 преди 1 година
Б. Макар да го смятат за мутра или всемогъщият е Мъж с уважение. Може да го плюем,може да има връзки и синдикат зад гърба си който може и да е основал но в заведение е учтив мъж .И знаеш ли защо. Голям и успешен и не му трябват емоции като боища.. Глупаво е да визираш него на фона на разглезените пишман баровци.Аз пазех всички.
36
0
 
8
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Еми нали издигнахме в култ мутрите - какво трябва да се очаква , по нормалните и вьзпитани хора се смятат сега за смотани , *** , загубени просто защото са по свити или притеснителниВиж ако бе влязал - марешки , борисов и се подпре на масата а охраната му направи забележка щеше да каже - земи -50 лв и бегай докато не си ми опьнал нервитеПроблем нямаше да има
35
1
 
2
 
! Отговори
Аз съм 32 преди 1 година
Начукайте минуси. А идея имате ли кога и как идват децата ви в заведение.Ще колите и бесите. Да бяхте им ударили шамар преди двайсет години.Да опипва клиентка?Да и досажда?Е вадя го вън.Да ми посегне?Е *** съм да ме бие пикльо ли?
34
4
 
4
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Герб победа
33
0
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- А-а-а, няма да ходя на дискотека във Варна! Отказвам се...
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тотална деградация на българското общество - пълно опpocтачване, функционално неграмотни, хората на 30-40 години нямат никакви трудови умения, наркотиците са навсякъде, българките не искат да създават семейства, а си мечтаят да са с някоя богата мyтра. Това подобие на народ ще изчезне максимум след 30 години, ако не засилят 100,000 бokлyка да пykнaт във войната срещу Русия. А по темата - професионален спортист няма място в кръчми, където единствено е пълно с oтвpaтителни ***.
31
8
 
3
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Работил съм охрана. Идват пияни з купон. Някои и друсани. Прекалиш ли просто учтиво те извеждаме. Посегнеш ли? Не си в бара за да си трезвен.Пий не досаждай,не се бий.Не знам историята. Не съм батка или мутра но клиенти си мислят че щом са си платили значи може всичко. В моето място ги извеждам с думи ,не помогне ли нямам избор. Ще го бия и пред бара ако ми посегне.После ще му викна линейка и ще пиша.Стига с тия батковски хлапета дето били бити.
30
1
 
4
 
! Отговори
Потърпевш преди 1 година
Аз пострадах от охранители преди доста години.Нищо не бях направил.Бях взел заплата предните дни,и се черпих със приятели от махалата.Та така цял ден.По някое време ми свършиха парите за сметката,и ,,приятелите" с които бях викнаха на сервитьорката да викнат ,,охранителната фирма"така им викаха на мутрите.После някой ми пусна сгъваем нож в джоба,но макар и пиян се усетих да отида до тоалетната и да го пусна в кошчето.После след като ,,момчетата" си свършиха работата,дойде и полиция за протокола.
29
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми че аз не мога да не се облягам на маса, като съм на клуб? Каква е тази маса? Ако е много ценна, защо е в клуба? Това нещо ако направят на сина ми, да го пребият заради нещо, което може да се купи с пари, ще ги заколя един по един по един, докато ме хванат..
28
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласувайте за ГЕРБ-ДПС-Възраждане-БСП утре, ако искате това да продължава в България..