Смъртта на Емил Боев вероятно е нещастен случай

Леководолази са претърсвали водоема, където изплува тялото му
28
Смъртта на Емил Боев вероятно е нещастен случай

Данните, събрани до момента, водят до предположението, че смъртта на Емил Боев, който изчезна преди два месеца в района на Перник, е следствие на нещастен случай, заяви пред БНТ заместник-главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев.

Тялото на Боев беше открито в езеро до кв. "Бела вода" в Перник.

Още по темата
Станев заяви, че в първите дни след изчезването на Емил Боев леководолази са претърсили водоема, но водата там е мътна заради въглищата, които се намират на дъното на езерото, и няма добра видимост.

След това езерото е замръзнало, а след вдигането на температурите през последните седмици, МВР се е свързало с тежководолази от Български морски флот, с които уговрили по-детайлно претърсване. То е било насрочено за следващата седмица.

Предстоят още експертизи за установяване на причините за настъпването на смъртта.


28
Още по темата: Емил Боев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, езерото е пълно с въглища на дъното и кости от други трупове, неидентифицирани. Колкото и да е бил пиян, да нещастен случай е, някой го е погубил и се е отървал. Емил, едва ли е знаел точното местонахождение на езерото, че да иска да ходи там. А достъпът до него не е през алея като в парка. Не оставяйте случаят така! И*з*р*о*д*и!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Искат да кажат,че тялото само изплувало как на удавник самоудавил се преднамерено след като се стопил леда в езерото и някой го видял щото преди не могло да се види понеже ледът пречил да изплува тялото на повърхноста,че да се забележе и да се различи в далечината щото кой рибар ще плува на лодка в езеро с пълно с въглещни *** на дъното защото там едва ли има риба за ловене освен удавници кой как удавили се,плували,плували навътре хоп водовъртеж или схванал им се мускул или въобще удавили се.
21
0
 
4
 
! Отговори
Друго предположение преди 2 месеца
Питам се също дали не е възможно да не е бил чак толкова пиян и замаян и да са го подмамили да отиде на това усамотено място? Кой и защо би го подмамил там и какво се е случило, това трябва да установи следствието.
20
0
 
2
 
! Отговори
Не съм от Перник преди 2 месеца
До това езеро с кола може ли да се стигне? Защото, ако приемем, че автомобил го е блъснал по улиците на града и после са се отървали от тялото, тогава трябва да се запитаме как отнесоха дотам едър, атлетичен млад мъж? Нали съобщиха, че е с ръст 184 см и на снимките никак не изглежда слабосилен. Ако трябва да го носят на ръце през гората, зор ще видят. Възможно ли е по друг начин да са го откарали дотам?
19
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Големият Сашко" се е направил на Малкия Сашко с дрога и алкохол.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Човекът бил на весел фестивал и изведнъж хванал гората и вървял по труден терен един час.... Глупости на търкалета. Телефонът му беше засечен в някаква къща... За няква дрога сигурно става въпрос. Някой го е ликвидирал. Да притиснат авера му, дето нищо не помнел. Полицията играе с дилърите. ПОЗОР!
17
1
 
8
 
! Отговори
Относно този случай преди 2 месеца
В коментарите редовно има по няколко твърдения, според които младежът е взел наркотици и освен това се е напил. Не можах да разбера: 1) Има ли сигурни доказателства, че това момче е наркоман? 2) За тежка наркомания ли става въпрос? Защото на снимките се вижда здрав и жизнерадостен млад мъж, хроничните наркомани не изглеждат така. 3) Никъде не видях информация дали е имало причина момчето да се намира през нощта там, където камерите са го заснели за последен път.
16
0
 
12
 
! Отговори
Още се чудя преди 2 месеца
Възможно ли е пиян човек да върви пеша 5 км през гора в тъмното и в януарски студ, после да премине река Струма (не знам колко пълноводна е била тя на това място и по това време) и чак след това да се подхлъзне, когато стигне до някакъв по-дълбок гьол? Това "пътешествие" на трезва глава, денем и при приятни температури ще му отнеме повече от един час. Как му стигнаха силите на него - пийналият, да се придвижи чак дотам. Много неубедителна е тази хипотеза. Жалко за младия човек.
15
1
 
19
 
! Отговори
Pepe преди 2 месеца
Тези, които не са от Перник, вероятно не знаят, че достъпа до това място е труден и няма как току така да се мотае някой и да се самоубива. С две думи мястото е идеално да претрепеш някой и да си заметеш следите! Категорично не вярвам на приказките, че го е направил сам, помогнали са му!
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нещастници пишат срещу жертва на престъпление браво това се казва съпричастност към ближния да не говорим за Християнството любов към ближния, тия Нещастници ако някой ги засега са готови да го убият иначе ако ближния е бит или блъснат от пияни шофьор и после изхвърлен в водата, казват пиян е и дрогиран ама и тяхната участ ще е в Ада злобата ще ги довърши
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Толкова време го търсиха и никой не се сети да го потърси там ?!?Сериозно ли ?!?
12
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато си се напил до припадък, а освен това се и дрогираш, то значи че просто си търсиш белята. Ако не беше този път, щеше да се случи при някой от следващите му.. Тъй че не е съвсем нещастен случай, той просто е водил разрушителен начин на живот
11
6
 
13
 
! Отговори
5 кучета убиха жена преди 2 месеца
и нейния случай - нещастен изкарват. Тя е жертва на лъжедемокрацията тук.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Странното е че точно до Перник. Чувал съм че в Перник стават страшни неща, това си е едно от най-опасните места в България. Какво е правил там?
9
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Най нещастният случай е , че престъпници и убийци като Борисов, Гешев и Цацаров са все още на свобода
8
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
3, 'Ако няма нещо хубаво, което да кажете, замълчете. Поне заради близките му. Тежко е да надживееш детето си!' --- пий си хапчетата беМАЛУМНЯК !!!
7
2
 
7
 
! Отговори
Не е преди 2 месеца
Вероятно. Хиляда процента е сигурно. А вие стига писахте глупости, за да трупате пари от реклами на гърба на маргиналите.
6
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Приятелите" му казаха :Той беше душата на компанията. Или казано по друг начин- наркоманче.
5
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бил е пиян, залитнал и в езерото. Жалко
4
6
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
БОГ СЛЯЗЪЛ ОТ НЕБЕСАТА ВЧЕРА ДА НИ ПОКАЗВА КАКВО Е СТАНАЛО! ТОЧНО ВЧЕРА ИМАШЕ БУТНАТО ДЕТЕ НА ПЪТЯ И ВОДАЧА СЕ ОПИТАЛ ДА ПРИКРИЕ НЕЩАТА! ОНЯ СЕ Е ШЛЯЛ ПО УЛИЦАТА И ГО Е БУТНАЛА НЯКОЯ КОЛА И АЙДЕ В БАГАЖНИКА И АЙДЕ В ЕЗЕРОТО КОЕТО НЯМА ВРЪЗКА С РЕКА СТРУМА! СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ И ТЯХ ГИ БУТНА КОЛА ТОВА ГО ПОТВЪРДИ АУТОПСИЯТА!