Мъжът на Жени Калканджиева отърва затвора

Той е осъден условно
Обновена: 22 сеп 2023 17:11 | 22 сеп 2023 16:45, Стела Стоянова
58
Мъжът на Жени Калканджиева отърва затвора
Снимка БГНЕС, архив

Съпругът на Жени Калканджиева Стефан Манов-Тачо е осъден окончателно на година и половина лишаване на свобода, но условно, показва проверка на "24 часа".

Актът на Върховния касационен съд е от 11 септември. С него магистратите са намалили наказанието на Тачо от 3,5 г. ефективно, на колкото беше осъден от районния и градския съд заради побой и закани с убийство към съседите си в престижен столичен квартал.


Според ВКС иначе буйният Тачо е поправил поведението си и затова са намалили наказанието му, което е с изпитателен срок от 3 г. Ако през това време Манов отново се прояви в криминалните хроники, има голяма вероятност да влезе в затвора като изтърпи и условната си присъда.  

През април 2020 г. Тачо преби съседа си Георги Василев, който му направил забележка за шума от жилището му. Тачо и Жени постоянно правели купони и пускали силно музиката.

При последния инцидент Манов е задържан в полицията и срещу него започна разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Депутата преди 6 месеца
Да му пуснат съседа да го побие на музика...
40
0
 
4
 
! Отговори
С леден куршум преди 7 месеца
Затова такива не се съдят а направо се застрелват .....
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много са пропаднали тези. Срамота и срам за сина им.
38
1
 
2
 
! Отговори
До Икономист /34/ преди 7 месеца
Ти ми припомни нещо и ме разсмя. В нашия квартал имаше един, с прякор Античовекът. Създаваше проблеми на много хора, по всякакви начини. Като че ли само затова живееше. Най-много патеха съседит му от апартамента над неговия. Твърдеше, че чува как котката им върви по пода и това го дразнело! Написа изложение срещу тях с искане да сменят мраморната настилка в антрето им и да я заменят с балатум, защото се нервирал, когато им дойде на гости жена с обувки на токчета - токчетата "чаткали" по мрамора
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тачо и Жени отдавна вече не са тийнейджъри, но не искат да приемат този факт. Оттам произтичат проблемите им.
36
0
 
8
 
! Отговори
Хе Хе преди 7 месеца
Научете си урока един пистолет и няколко пълнителя решават много проблеми. Онзи ден как един смел човек се отърва от рекетьорите. Българският съд е котва на мутрите.
35
1
 
1
 
! Отговори
жени общата преди 7 месеца
хепи ли сте бееее , хепи ли стеееее ???? ай на здраве !
34
0
 
7
 
! Отговори
555 преди 7 месеца
Бин Ладен искаше да бъде съден в България ,, американците чуха за искането му и моментално го убихи.
33
1
 
3
 
! Отговори
Мен преди 7 месеца
Тъкмо да са млатят вкъщи на спокойствие.
32
2
 
4
 
! Отговори
икономист преди 7 месеца
До Mytragenka:Напротив, човек остарява според генетиката си... Никой не заслужава лоша генетика, но понякога така се случва. Това е лотария! Човек дава и получава, колкото му е позволила същатата тази генетика.
31
2
 
7
 
! Отговори
до мутрагенка преди 7 месеца
Овчето както и да го вариш, няма да стане на агнешко. Минало ти е времето.
30
5
 
7
 
! Отговори
икономист преди 7 месеца
Има съседи, които могат да ти вгорчат живота до крайност, която да те подтикне да извършиш подобно престъпление. Това трябва също да се има предвид.Може някои съседи да чуват силна музика, когато такава няма. Защото различните хора, имат различна чувствителност към звука. Може също така някой съсед да има неустановено психично заболяване, и просто да си набелязва "жертви", без да има никакво основание.
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Aма...естествено
28
6
 
3
 
! Отговори
Mutragenka преди 7 месеца
До мутрагенка - не е точно така и , аз например станах на 40 , а ме мислеха за гадже на сина ми , който беше абитуриент. Човек остарява както заслужава и получава каквото дава.
27
7
 
5
 
! Отговори
икономист преди 7 месеца
Обаче забелязвам, че българина е ммого силен, когато трябва да се раздават присъди на непознати хора. Когато обаче трябва да защитава собствения си интерес на работното място или пред институциите, е свалил долу главицата и кротува. Когато трябва да защитава интересите на възрастните си родители, които трябва да преживяват с мизерни доходи, също кротува. Но е лесно да осъдим някого, без да имаме никаква информация за случая.
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това са звездите от Биг Брандър, Вишновката на тортата, Игрите на неволята, Мастер Кеф, гледайте българската телевизия и се учете на обноски от Жени Калканджиева и Мъжът й
25
15
 
3
 
! Отговори
икономист преди 7 месеца
Много зависи, до каква степен е бил пребит съседът му, и дали е провокирано по някакъв начин това действие. Хора, не може за две плесници да се влиза в затвора....колкото и да не ми е симпатичен Тачо.
24
0
 
18
 
! Отговори
Съветникът преди 7 месеца
Съседът не е трябвало да се разправя изобщо със пияния наркоман.Трябвало е да му пусне един под пъпа,и после Тачката да се изхожда в найлонова кесия докато е жив.Ей така се поправя поведение на човек от тяхната среда.
23
4
 
15
 
! Отговори
ефективно преди 7 месеца
осъждаме само тъмни братя и подобни, за известните или иищо или условно. Поредната подигравка.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 18...няма никак да е лошо да ти хвърлят един лобут ...нямаш нищо напротив както чета..

Спонсорирани публикации