Сакскобургготски: Форумът в Банско бе откровен

Лидерът на НДСВ оцени форума в Банско като откровен и конкретен, с цел постигане на резултати
27 юли 2008 19:12,
15
Сакскобургготски: Форумът в Банско бе откровен
Снимка: Булфото

НДСВ има ясната воля, конкретни инициативи и ще участва активно във всички мерки, инициирани от коалицията,  каза лидерът на партията Симеон Сакскобургготски след разширеното заседание на политическия съвет на тройната коалиция, предаде пресцентърът на НДСВ.

Симеон Сакскобургготски оцени форума в Банско като откровен и конкретен, с цел постигане на резултати. Вчерашните и днешните дискусии бяха много откровени, конкретни и с цел да се постигнат резултати.

Това каза лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски по време на пресконференция в рамките на срещата на тройната коалиция в Банско.

Докладът на ЕК е обективен. За българските граждани е важен резултатът, който ще се постигне, а не да се удовлетворят желанията на Брюксел, подчерта Симеон Сакскобургготски.

По думите му, някои от критиките трябва да бъдат анализирани по сериозен начин – като изтичането на информация, купуването на гласове, което се разглежда като форма на курупция.

НДСВ има ясната воля и се включва във всички инициативи на коалицията. Това е целта на една трайна коалиция, в която всеки един от участниците да допринася за резултатите от управлението, каза още лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

Той подчерта, че Движението което оглавява, винаги подхожда отговорно, защото коалицията е не просто тройна, тя е и трайна.

Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски призова ситуацията след доклада на ЕК да не се драматизира, а да се работи упорито за преодоляване на критиките към България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Галена преди 15 години
*** СИ,СИМЕОНЕ,ЗАЩОТО ТЕЗИ ДЕТО ТЕ ПОСРЕШНАХА С ЦВЕТЯ МОГАТ И ДА ТЕ ИЗПРАТЯТ И С НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО И ЕВРОПАТА ТЯСНА ДА ТИ СЕ СТОРИ,А ГОНЕНЕТО ОТ КОМУНИСТИТЕ КАТО ХУБАВ СПОМЕН ОТ МИНАЛОТО.
13
0
 
0
 
! Отговори
аноним преди 15 години
калине,*** си доизкарай третото отделение, па тогава се опитвай да пишеш. Нарочно те пиша с малка буква - голяма не заслужаваш.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Калинчо научи българския правопис. Според това излиза, че по български език и литература си средняк.На всичкия този интелект си седнал акъл да даваш. Сигурно мислиш с мозъка на костите на краката.
11
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
Да те светна Комунистически бацил Вирос такъв с лажи и измами Историята го показва не прокопсвате рано или късно си получавате заслуженото..*** дано сте живи и вие,че да го усетите!нядявам, се да ме разбра правилно Чугунена главо!а да те светна НВ много правилно си го и каза сменете си чипа т.е почнете да мислите не само сърпове чукове и петолъчки да ви в главите!и да те светна за нещо относно НВ и имотите му!Царете Фердинад и Борис са закупували тази земя при това в златни лева!т.е са им я продавали същитете от този техен народ!доброволно при това тези имоти са закупени!не от държавата а от хората!т.е те и преди тях са били нечия собственост документите го показват!обвинявай тези който са предосвили имотите на бившите собсвеници преди Царете Фердинанд и Борис!Чугунени тикви само лъжи измами от вас,но пак ви казвам за вас и престъпленията ви давност няма!а и не ме бъркай в политиката що НВ е в коалиция с БКП РЕСПЕКТИВНО БСП!той единствен олицетворява този народ той един беше човека зад когото застава Европа в противен случей членството ни и до сега да е мираш!Чугунен елемент като теб едва ли би го проумял,но е така ФАКТ!Нв винаги е милеел за тази страна и това е факт! безгрешни хора няма ,но не си позволявай да съдиш Бетоннна Главо нямаш право!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не знам дали си Калин или си царско ***! Но по правилно е да си КА'ЛЕН, защото си изцапан. Това на което викаш величество си е чист КРАДЕЦ! Ако си грамотен виж какви ги приказваше преди да хване кокала:"Как аз от моя народ да взема нещо"! И какво прави сега: не остана нищо не откраднато. То не бяха земи връщани от такива мекерета като тебе ПО ДВА ПЪТИ, то не беше МУСАЛА, то не беше Куртово Конаре ... Остава за сега само Родопа планина на която не е посегнала тази пиявица.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
I kak sa gi izkupili kato ferdinand idva ot mainata si...i izvednaj vsi4ko stava negovo tuk bez da e BALGARIN...a moite dedi tuk sa im kostite i nqmame i edna gori4ka...6te mi obqsni6 li BEZRODNIKO?
8
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
всички интернет хулигани да си направят справка относно Царските имоти -ще разберете едно,че Царете Фердинант и Борис са ги закупили от състоятелни хора!До тук А за *** от БКП неясно ,какво е това БСП вие сте си същите!да ви кажа за вас и престъпленията ви давност няма!*** такива маниполатори и крадливи същества до кога ще лъжете и облъчвате народа бе мръсни социалисти ли комунистили сте и вие не си знаете *** едно е престъпници сте!
7
0
 
0
 
! Отговори
alex преди 15 години
хора, кога ще ги свалим от власт? кога има митинг, стачка, кога ще има революция? стига сме писали, стига!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Mi da ti otgovorq vmesto nego...PRIQTNO SE 4UVSTVA...dori bi ti kazal i drugo gospodine POLOJITELNO mi e interesno mnenieto vi no nie s ob6ti usiliq zaedno varvim napred i pokazatelno sme edni ot evropa za koeto sam blagodaren na celiq na6 narod:):)I kakvo razbra do tuk priqtelio...off naslu6ah se 20 godini na MAZNI IZRE4ENIQ OT TOZI ROD BEZ GRAM DA NI POMAGAT ZA REALNIQ JIVOT TUK I SEGA....I DOKOGA 6TE TARPIM LICIMERI DA SE GAVRQT S NAS PO TOZI MAZEN INTELIGENTEN NA4IN???DOKOGA PITAM BALGARIIIII????????
5
0
 
0
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 15 години
КАК СЕ ЧУСТВАТЕ КАТО ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ВАШЕ КРАДЛИВО ВИСОЧЕСТВО ! КАК ВЪРВИ КОМБИЛЪКА С САТРАПИТЕ НА МОНАРХИЯТА И НА БАЩИНИТЕ ВИ ТЛЕННИ ОСТАНКИ ?! КАК БИХТЕ ПОГЛЕДНАЛИ ИЗЛЪГАНИТЕ ЗА ВАШИТЕ 800 ДНИ НАИВНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ?! КАКВО БИХТЕ КАЗАЛИ НА ПОТОМЦИТЕ ЗА ВАШАТА РОЛЯ ЗА ВЛИЗАНЕТО НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ВЪВ ВЛАСТА , ДОВЕЛА ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРИЯ И ЧЙИТО СЪУЧАСТНИК СТАНАХТЕ И ВИЕ ЦАРЯ НА БЪЛГАРИТЕ , КАТО РАЗБИРАСЕ ПРЕДАДОХТЕ И ИСТОРИЯТА И ТРОНА ЗА НЯКАКВИ СМЕШНИ ИМОТИ ! ВЪРВЕТЕ СИ ЦАРЮ - ПРЕДАТЕЛ , ВЪРВЕТЕ СИ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ И НИКОГА НЕ ОБЪРЩАЙТЕ ГЛАВА НАСАМ ! НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ДОРИ ТАЗИ СТРАНА , СЛД КАТО И ПРИЧИНИХТЕ ЗЛИНИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗМЕРВАТ С ПАРИ ! АНАТЕМА ЦАРЮ - ПРЕДАТЕЛЮ !
4
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Как така стана собственик на толкова имоти?Може ли да се реституира народна собственост?Дали пък сега стани-шеф няма да поиска реституция на министерският съвет...след като си тръгне?Уфсе...не народ!Време е за стригане...Болен и Б.Б. ща ви одерат и кожите!
3
0
 
0
 
! Отговори
излъган преди 15 години
Абе тоз наглец още ли е тук . Трябва референдум и да го изгоним в Мандрид. Какво направи за България едно нема нищо.*** изедник ниеде.
2
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНЧО ПИТАНКАТА преди 15 години
Дедо мони ТИ СИ ГОЛЕМ *** ,БЕ!!??ЩО НЕ СИ ОДИШ У МАДРИД да си продаваш СИРЕНЦЕ ОВ МАГАЗИНЧЕТО а дойде тука с другите МАСОНИ да крадеш!?????????????? КОЙТО КРАДЕ МУ СЕ РЕЖАТ РЪЦЕТО СИМЕОНЕ КО-БУРГОТСКИ -МИРИЗЛИВ ***
1
0
 
0
 
! Отговори
sadman преди 15 години
Сакскобургготски и НДСВ са едни големи крадци, трябва да се прекръстят на НТККН - няма такива крадци като нас