Барозу бил ларж в компенсациите за АЕЦ Козлодуй

Станишев се похвали във видеоконферентна връзка от Брюксел
19 юни 2009 21:30,
26
Барозу бил ларж в компенсациите за АЕЦ Козлодуй
Снимка: БГНЕС

Страната ни би могла да получи компенсации в размер на минимум 300 млн. евро за спирането на блоковете на АЕЦ "Козлодуй".

Това посочи Сергей Станишев във видеоконферентна връзка от Брюксел.

В лицето на г-н Барозу имаме съюзник за постигането на тази кауза, каза премиерът и уточни, че България би могла да получи компенсации в размер на минимум 300 млн. евро или близо 600 млн. лв.

Разрешено е подписването на договори на стойност до 1.250 млн. евро по програмите "Транспорт" и "Регионално развитие", съобщи още премиерът.

Министър-председателят представи резултатите от завършилия Европейски съвет, посветен приоритетно на институционалните въпроси и на финансовата, икономическа и социална ситуация в ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
що ти кой предлагаш?и сигурно знаеш какво ще направи?!не ставай смешен
24
1
 
3
 
! Отговори
СЕРгейчо преди 14 години
Тоя лъже пред изборно, като го изберат ще забрави БЪЛГАРИЯ И КОЗЛОДУЙ.
23
1
 
3
 
! Отговори
IVKO преди 14 години
CARQ I MONKATA PASI ZATVORIHA AEC,A SEGA TQHNOTO PROTEJE I BIV6A OHRANA BOIKO 6TE DOVAR6I DELOTO IM
22
1
 
3
 
! Отговори
да бе преди 14 години
ами добре ще дойдат тези парички на герб и сдс ако се докопат до властта.новите лица имат нужда от свежи финанси:)
21
1
 
3
 
! Отговори
Крис преди 14 години
Какво само ревете , иска ме си блоковете. Добре искаме си ги , глаувайте пак за другаря Костов и ще си получим блоковете на куково лято. Колко бързо българина забравя. Българино , нима забрави кой хариза АЕЦ Козлудуй на Европа? Нима забрави , кой подписа този срамен и напълно излишен договор, обслужващ интересите на Франция , с тяхната АЕЦ в Румъния. Е , аз ще ти припомня, този мил политик , този "патриот" се казва Иван Костов...
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Барозу е щедър в обещанията, защото знае че нашите чиновници ще се опитат да токраднат парите и Брюксел ще си ги прибере обратно.
19
1
 
3
 
! Отговори
bau преди 14 години
Барозу ще го преизбират и за това сега е с голямата кошница. Всичките са еднакви по целия свят. Политици.. пфу
18
1
 
3
 
! Отговори
rainbou1 преди 14 години
Толкова ли не се усеща, че това е предизборен ход на барозката, срещу който станишката го подкрепи, в разрез с политиката на европейските социалисти.Я ги видим тия 300 млн, я не.А станишката се радва като дете на сладолед, че и видеоконферентно се радва :-)
17
1
 
3
 
! Отговори
krivak преди 14 години
барозу е един провалил се политик и това ще го докаже историята естествено че няма да бъде избран за нов мандат и ще се окаже че пак нашите управляващи залагат на куц кон
16
1
 
3
 
! Отговори
До червеното лято преди 14 години
Ами продажбата на Българско Външно Търговска Банка на Уникредито , БТК , Енергоразпределенията , Фалита на Банковата система 1996-7 , пирамидите , съсипията на Военната Индустрия , Торовите комбинати , ТКЗС , Ами продажбата на Българска зема на *** -- Ало Будалите отдавна Умряха !
15
1
 
3
 
! Отговори
До червеното лято преди 14 години
Ами *** изобщо като не плажтат Ток , вода -- те какви са ? Значи Крадците на едро ще си вършеят и прибират дебелите комисионни , ание какво ? Да си мажем задниците със вазелин и да чакаме в поза партер ли? Да *** припомня Лайф Чойс , Андрей Луканов / Български външно търговски дружества и куфарчета със $ / Рефинансиране на Частни банки от Тодор Вълчев които отпускаса сами на себе си кредити , дотации на Невтохим и някой изнасяха цели композиции в Сърбия , Продажбата на Невтохим 25 по
14
1
 
3
 
! Отговори
Пследно синьо лято преди 14 години
Ще ти го кажа простичко. Те са крадци като тебе.
13
1
 
3
 
! Отговори
до 5 и 8 преди 14 години
искали старите блокове.Не искали компенсации и нови блокове.А не искате ли старите газени лампи или да си светите със свещи в пещерата.
12
1
 
3
 
! Отговори
do 10 i 11 преди 14 години
Днес в София , утре в груги градове ! А тези които купиха Енергоразпределенията 10 пъти по евтино / без сградния фонд / какви са? А тези които прибраха дебелата комисионна за тяхната продажба - какви са ? Ало ние не ядем доматито със коловете ------вън от нашата мила Родина всички Енергоразпределения ! Колко ти е заплатата бе умник ? Наили знаеш вица за онези дето копаели един трап, и минал еди та ги попитал от Вейкатоли са?
11
1
 
3
 
! Отговори
Последно синьо лято преди 14 години
Или мислиш че си много умен, технически грамотен? Не пич ти си КРАДЕЦ. Просто един жалък крадец на дребно.
10
1
 
3
 
! Отговори
Последно синьо лято преди 14 години
Мислиш се за герой ли?. Ти си един дребен ама дребен и жалък КРАДЕЦ.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лек за Механични Елетромери / става и за монофазни електронни , за 80% от тях / ---Мрежата се товари за 12 сек със 165 Ампера , през останалите 48 никаква консумация / Автоматичния предпазител 63А клас С и проводниците се охлаждат през това време . Принцита - имаме Токов съпротивителен момент който расте на трета степен , а въртящия е на първа --получаваме Електромагнитна спирачка в реално време и намаление 55% ! Елетромера е здрав и Енергийния контрол не може да докаже неправомерно вземане на Е
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе, нещем 300 млн. евро, искаме си блоковете, продажници такива!
7
1
 
3
 
! Отговори
Петко Ганчев Велико преди 14 години
От 4 спрени Блока българия губи 520 милиона Евро годишно - 1700 MW по 35 Евро за MW po 8760 часа ! Предлагам Електроника за Блокиране работата на всички цифрови Елетромери , Топломери и газомери в замяна на парични компенсации за Република Булгария за 15 г по 500 милиона евро всяка година ! Господа да избирате Фалит на всички Енергоразпределения я Европа срещу нашите 4 блока в Козлодуй! Гл Прокурор Борис Велчев е частично запознат със въпроса ! ? на кой му стиска от Политиците в България
6
1
 
3
 
! Отговори
Последно синьо лято преди 14 години
Ей ака се прави политика в интерес на България. Браво на Станишев