Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?

Премиерът плажува, въпреки че нямаше да ползва отпуск
19 авг 2009 18:20,
276
Спах два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор. Е, и?
На плажа в Обзор. Снимка: ТВ Скат

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите".

Така премиерът коментира плъзналите снимки, но които се вижда как плажува, въпреки че публично обяви намеренията си да не ползва отпуск.

"Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни:

"Има на кой да се отчитам и да ме проверява по-строго от вас, каза премиерът на журналистите и посочи, че никога не е спал по резиденции, но щом е необходимо, може да започне".

Още по темата

"Хелиос бей" в Обзор е собственост на бизнесмена Валентин Златев, представител на Лукойл за Югоизточна Европа.

"Шел, ОМВ, Лукойл са публични компании с прозрачност в тяхната дейност, но поемам ангажимент и ще разпоредя проверка и на тях", каза още премиерът.

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", отговори той на въпрос дали и компанията на Златев подлежи на проверка от данъчните.

По думите му всички бензиностанции трябва да имат фискални апарати, горивата трябва да отговарят на качествата и да си платят акцизите.

"Разработва се система – вкарваш горива, акцизите - на границата. Затова сега има съпротиви срещу нас, но ще ги преодолеем", каза премиерът.

"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката „ще“ в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Държавните служители от висок ранг нямат право да правят каквото и да е, което ги поставя в зависимост от другиго. Дали ББ си е платил? Не може да се провери, дори да извадят 20 квитанции... Дали е платил пълна цена или с отстъпка? За какво му е направена отстъпка? *** работа...
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хонорари бре, нема конфликт - има само интереси
163
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
защо да не почива човекъ,вие събота и неделя не излизате от домовете си!живеещите на морето ходят по планински райони и обратно,намирам го за нормално.
162
0
 
0
 
! Отговори
Майстора преди 14 години
Нищо ново под слънцето.Някои бяха на яхти, други в хотели на обръчи сега Бойко е в хотел на приятел да ги наречем по-меко - сателити.А за простолюдието дето гласува хванати двама *** дето не могат дапишат фактури и една пицарийка с нередовен барман.Радвай се народеправдата тържествува.И за капак шеф на Фонд Земеделие Бат Бойко турна дъщерята на авер от пожарната , нищо че момичето не е стъпвало на село , още по малко на бостаня.
161
0
 
0
 
! Отговори
albast преди 14 години
Бат'Бойко ще ви бие и е..е всички комплексари,които го плюете:)
160
0
 
0
 
! Отговори
Мъри Германецо преди 14 години
А да на Борисов не му ги носят явно зад табелата на ващо село не си излизал .Бегаи да стрижеш овцете зомбиран царвул и питаи някои който е излизал коя банка събира таксите по границите и то не от сега а от години 3 евро комисиона се плаща СИ БАНК НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСОВА . Да ти казвам ли още от къде те стриже а днес е назначил и една 29годишна кифла за шеф на фонд земеделие ептен да ви удоши такива като теб комплексари .
159
0
 
0
 
! Отговори
brra.bg преди 14 години
ами Лукойл България ЕООД има около 6 000 000 000 лева оборот за 2008г по официална статистика. оборота е предимно горива, за които се плаща акциз и ддс. ХА СЕГА СМЯТАЙТЕ КАКВО Е ДИРИЛ г-н Премиера ТАМ. кой не верва е червен
158
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Ахмако,много подценяваш ББ.Колкото 2 нощувки ли струва.Министрите от БСП И СДС им носеха куфарчета с пари от митниците.Ти ми говориш за 2 нощувки и конфликт на интереси.Що се излагаш?Ти ли ще му кажеш къде да спи?Запазил си тия номера от комунистическо време,когато си бил партиен секретар.Да се правиш на важен.Точно там може да няма резиденция.Ти в резиденции ли спиш?Значи няма право да реши къде да спи?Ти ще му нареждаш:Спи само в резиденция!" Ай сиктир ве!
157
0
 
0
 
! Отговори
madama преди 14 години
Анонимен (154), ти женомразец ли си или обикновен *** ?
156
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не е работиЛА. работи! ама може и работи. кой да работи ЛукомА ли? ми и те работят - айде плюйте сега и тях. ***
155
0
 
0
 
! Отговори
Мъри Германецо преди 14 години
Абе тъпан на морето има шес държавни резиденции с персонал за когото плащаш и ти ахмако . А и като добавим че ипон е работила за лукоил нещата замирисват на конфликт на интетеси . Ако незнаеш в момента по указание на Златев Борисов удря малкия бизнес дребните бензиностанции а Златев не го проверява че и в хотела на гости му ходи ТОЙ Е СВЕЩЕННА КРАВА
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Квото ги подчертаваш тия думи.Женска емоционалност
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
както виждам, месец след като се осрахте на изборите, продължавате да плюете по Бойко. Нищо ново. Пак сте ***!
152
0
 
0
 
! Отговори
Робойко преди 14 години
не беее, аз не спа! ходя кат гламав напред-назад щот дан кажете нещо. по 24.2часа в денонощието работиме ние. без почивен ден. айсиктир
151
0
 
0
 
! Отговори
PlamenVarna преди 14 години
Българина няма да се впечатли, ако любимеца му някъде се къпал, спал, ял или се е_ал, но след десетилетия пренебрежение и гьонсуратлък от всякакъ цвят управляващи величества е много чувствителен към всякакво незачитане. Не можем за сега да принудим другите да ни зачитат, но вас НАЧАЛНИЦИТЕ МОЖЕМ - С БЮЛЕТИНАТА. Не си мислете, че с Янето и "новата конституция" ще си пробутате ПРЕЗИДЕНТСКА република: няма парламент, няма опозиция, има съветници, посочени от Съветския съюз. И простите се усетиха
150
0
 
0
 
! Отговори
ЕЗА преди 14 години
"Днес разпоредих и на вътрешния министър повече думичката ще в бъдеще време в интервюта да не се употребява", завърши Борисов.И ТЕЗИ МАЙ САМО НА ПРИКАЗКИ ЩЕ ГО ИЗДОКАРВАТ,ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ ПАК
149
0
 
0
 
! Отговори
До 143 преди 14 години
И как набра такава мъдрост да прочетеш мислите на ББ? То за теб сигурно и папата е комунист, защото спи във Ватикана, а не у дома си в Германия! Добре, че не такива мърльовци като теб решават държавните дела, защото сигурно щяхте да изкарате комунист и Обама - него заради баща му, който е от Кения!
148
0
 
0
 
! Отговори
До 145 Пламен преди 14 години
Ето ти един контрапункт: Сер ГЕЙ ВЗЕ 20 ХИЛ ЗАРАДИ НЕПОЛЗВАНИ ОТПУСКИ! ОБАЧЕ, АКО НЕ МЕ ЛЪЖЕ ПАМЕТТА ПРЕДИ 1 ГОДИНА ПРЕМИЕРЪТ СЕ ГМУРКАШЕ НА ГРЪЦКОТО КРАЙБРЕЖИЕ, А БОДИГАРДОВЕ ГО ОХРАНЯВАХА ДАЖЕ И ПОД ВОДАТА! ИНТЕРЕСНО - КАКВО ПРЕМИЕРЪТ ТОГАВА Е ТЪРСИШ СЛУЖЕБНО НА МОРСКОТО ДЪНО КРАЙ ГЪРЦИЯ - МОЖЕ БИ НЯКОЯ АФРОДИТА??? ТОВА ТРЯБВА ДА ТЕ ВЪЛНУВА, А НЕ ЧЕ ББ Е ОТИШЪЛ ДА СИ НАТОПИ КРАКАТА! НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! И РАЗЛИЧНО ОТ ТОВА, ДА ПОЛЗВАШ ОТПУСКА ПОД ФОРМАТА НА ДЪРЖАВНО ПОСЕЩЕНИЕ В ГЪРЦИЯ!!!!!!!
147
0
 
0
 
! Отговори
басимамата преди 14 години
ей няма угодия бре! спал в хотела на този - що си спал там; спал в хотела на онзи - ааа, що там; спал в резиденция - ццц, ей на почна се, има няма 1 месец и по резиденциите. ми къде бе сульовци да спи бе? на поляната ли? ми тя и поляната е нечия - и пак що там. остава да почнете да му светите и с кака цеци кво прави. ей нещастни сте ей
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е и ? :)