Започва предизборната кампания

Тя ще приключи в 24.00 ч. на 21 октомври
Обновена: 23 сеп 2011 12:44 | 23 сеп 2011 08:00,
281
Започва предизборната кампания
Снимка: Архив, Булфото

Днес официално започва предизборната кампания за избор на президент и вицепрезидент на България и за избор на местни органи на властта.

Тя стартира 30 дни преди самите избори на 23 октомври и завършва в 24.00 часа на 21 октомври или ден преди вота.

Предизборна агитация не се допуска 4 часа преди и по време на изборния ден. По закон кампанията трябва да се води на български език.

Всеки агитационен материал задължително трябва да съдържа информация, че купуването и продаването на гласове е престъпление. На него трябва да е отбелязано от чие име се издава.

Всичките 18 двойки, кандидати за „Дондуков“ 2 отговарят на изискванията да имат постоянен адрес в България, да нямат друго гражданство, гражданството на техните родители също да е българско, да не изтърпяват наказание "лишаване от свобода" и да не са под запрещение. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
1
 
0
 
! Отговори
ako преди 12 години
po golyama budala nyama fj provintsialen grajdanin ako dade i 1 glas za gerb
249
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ei lyjat va lyjat va lyjat va i pak hodite vikate gerb bsp ala bala.ko sym vzel az...ot trite nai dylgiq. misleh da ne glasuvam no 6te glasuvam za svetlio vitkov neka se osyznaqt na6te upravnici 4e naroda ne e tolkoz prost.raz4itam samo na sebe si i mi e dobre. 6te hodq az da ska4am i da vikam za partiq. obrazovaite se ba4kaite si pyk tiq klouni da go duhat.to vs4iko 6te im se vyrne typkano.
248
6
 
9
 
! Отговори
Прогнозата! преди 12 години
ГЕРБ губят тотално и са наясно с това! Освен това в ГЕРБ са наясно, че след като загубят тези избори, в най-кратки срокове ще последват и предсрочни парламентарни!Изходът за ГЕРБ:1-ви Вариант - манипулиране на изборния процес и резултатите!2-ри Вариант - компрометиране на изборния процес и отлагане на изборите за неопределено време.3-ти Вариант /най-вероятен/ - комбинация между 1-ви и 2-ри!4-ти Вариант /най-невероятен/ - провеждане на честни избори!5-ти Вариант - няма, както и следващи!
247
0
 
10
 
! Отговори
Димитър Пенев преди 12 години
Азъъъъ, ааа, заставам зад тоя, ъъъ, от Банкяяя... иииии оняя, физкултурника..., щотоооо и другия става, ъъъ тая, от плевнята, налиии да има фураж..., абеее, вие си знаете кво да праитеее... Зад тех съм...
246
0
 
2
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
Е те от Рапонската партия агитират от половин година и децата, въпреки че законът забранява.Те това е новия морал на Тиквата:Управляващата партия ГЕРБ бе замесена в пореден случай на скандална предизборна агитация сред деца, разкрива сигнал до сайта За честни избори, съобщи в четвъртък в. Дневник. Според данните в сигнала, всички първокласници в Троян са получили за първия учебен ден сборник с приказки със снимка на кмета от ГЕРБ Минко Акимов на първа страница.ГЕРБ се замесиха в подобен скандал още през април, когато деца в Пещера бяха карани да пишат Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни. В друг сигнал за агитация сред деца е организиран детски празник от кандидата за кмет на Пловдив Дани Каназирева.
245
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Здравейте, циркаджии! Свалихте ли вече правителството, или и днес ще си смърдите на *** и крака цял ден на ***?
244
1
 
8
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Започна: Артиста срещу Статиста! Ще има ли филм... няма ли да има... Ей, брат, кАжи, бе! Чшшшшш, Бокооооо???
243
2
 
3
 
! Отговори
Искра Фидосова преди 12 години
Уредих закона за уседналостта и сега съдбата няма да Ви се решава от рейсовете с турци, а от ***. 20 лева на парче, кво му плащаш. Даже и за транспортни няма да се харчим.
242
1
 
1
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 12 години
Да сте живи здрави елате в Катарино или в село БАНЯ там ще се решават увелиението на ПЕНЦИКИТЕ и дет добавки годината е 2007 на власт е мандата на султан ДОГАН
241
2
 
4
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 12 години
Ще мамя и крада докато има, като свърши ще емигрирам в чужбина!
240
2
 
12
 
! Отговори
Увяхнал гербер преди 12 години
На чужд гръб и сто ГЕРБери са малко!
239
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
герберинките, пътници сте, нищо не свършихте като хората, след година никой нема да се сеща ни за боко, ни за десетките боковци изпълзели нагло и зинали да лапнат де що има останало в държавата. примирете се, че сте най-тъпите индивиди докопали се до властта за всичките 20 години! аре, метла
238
1
 
12
 
! Отговори
Само ГЕРБ и АТАКА преди 12 години
Да са живи и здрави ББ ( Борко и Болен) дето :- ни замразиха заплатите и пенсиите- ни намалиха заплатите и пенсиите чрез инфлацията- ни увеличиха данъците и осигуровките- ни увеличиха трудовия стаж с 3 години- ни обещаха увеличение на гЪзта и тока за зимата- ни обещаха увеличение и на възраста за пенсиониране- не ни плащат детските от 35 лв.ПАРИ ТРЯБВАТ ЗА ***, МНОООГО ПАРИИИНад 2 милиона *** всеки месец получават помощи и детски на нашиот гръб
237
11
 
1
 
! Отговори
Entusiast преди 12 години
Ще гласувам за ГЕРБ! Поне са симпатични, другите и за т'ва не стават.
236
1
 
21
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Тези, освен медиите, завладяха и чичко Гугъл!? Като напишеш ГЕРБ и те първи изкачат. А Герб е: официален отличителен знак на държава! Не ща такава държава, с такъв отличителен знак!
235
1
 
3
 
! Отговори
Мангал Костов преди 12 години
Преди не ме взеха на сериозно, като кандидатствах за БКП. Сега мисля да кандидатствам за БСП, белким тук ме приемат
234
12
 
1
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Уооо ГЕРБ победа, ГЕРБ победа, ние пеем само за победа!
233
1
 
14
 
! Отговори
ШЕНГЕН преди 12 години
С ГЕРБ до тук ! СТОП ! Забранено за гангстери !
232
2
 
10
 
! Отговори
Любопитен до 239 преди 12 години
Ми що не закопаете Тиквата - НАЙ-ГОЛЕМИЯ КОМУНИСТ.
231
8
 
3
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Много народ гласува за ГЕРБ.Най-хубавото е, че малко гласуват за червени и сини комунисти!;)