Кутев за министерските оставки: Ред е на министър-председателя

"Всички министри досега изпълняват дословно указанията на премиера"
Обновена: 15 мар 2012 22:58 | 15 мар 2012 22:55, Елка Василева
140
Кутев за министерските оставки: Ред е на министър-председателя
Антон Кутев. Снимка: архив, Булфото

Ред е на министър-председателя. Така депутатът от Коалиция за България Антон Кутев коментира за Агенция „Фокус” оставките на министрите Стефан Константинов и Трайчо Трайков.

“Всички министри досега изпълняват дословно указанията на премиера. Той не само че управлява Министерски съвет – каза, че плаща пенсии, твърди, че лови бандитите, той прави всичко в държавата. Интересно как се изненадва всеки път, когато някой министър не си свърши работата. В края на краищата някой трябва да поеме отговорност за това – не може когато става нещо хубаво в държавата, въпреки че то е доста малко, да ходи да реже лентите Бойко Борисов, а когато нещо не се получава, да са му виновни министрите”, каза Антон Кутев.

Странно ми е нахалството, с което може да се помисли, че ще се смени министърът и ще продължи напред, каза той.

Депутатът попита в края на краищата премиерът ли върши работата или някой друг.

Има за какво тези хора /Константинов и Трайков/ да си ходят, но както всички знаем, вотът на недоверие, който се готви, е за вътрешен ред и сигурност, посочи още Кутев.

По думите му от правителството нищо не остава, след като се сменят здравният и икономическият министър. Очевидно трябва да бъде сменен вицепремиерът Симеон Дянков, защото доходите и пенсиите вече се държат на това ниво трета година, цените се покачват, а доходите – не, смята Кутев.

Още по темата

Антон Кутев заяви, че не си представя как ще продължи този очевидно провален сектор – здравеопазването.

По думите му е безспорно, че малкият и среден бизнес фалира и че приключваме с атомната си енергетика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
1
 
! Отговори
И Топалов преди 12 години
тоя кутев бах ти мастията като всички апаратчици в бсп,само за сибир са тези *** червени
110
0
 
3
 
! Отговори
Много преди 12 години
подпухнали очичките др. Кутев и си се оял около Станишката ,като коледно прасенце,то и Станишев доста се е издул
109
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Не само Кутев има мераци."Сергей Станишев: Очертава се тенденция, че когато г-н Драшков освободи ДАНС, идват избори и правителството си ходи"Такава параноя и алчност ги гони тези момчета.Те са си повярвали че единствената професия която им е отредена генетично е да яхата народа.Да ама не.Незнам някой дали ги иска още.Татяна Дончева беше казала"На Първанов баба му ще гласува за БСП"И е права.
108
6
 
4
 
! Отговори
Петя преди 12 години
А да сте забелязали, че Боко вече не реже лентички. Свършиха се обектите финансирани от Тройната коалиция, ГЕРБ ни що не построи и лентички нема.
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ти кой си едно дупе, от 240 такива
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А, бе ***, стига с тая интернет страница!!! Не схващаш ли, че и правиш антиреклама досаднико?Ами като ти е толкова велика страницата, дайте някой лев направете промоция, вместо да досаждате на хората...Ама няма ли модератори да те трият??? Или ти си *** и подработваш часпром?
105
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато си ЗЪЛ И *** като човек, не можеш да си нещо повече от ПОЛИТИК - ***. Справка: кутев, ***, картечарката мая, лекенцето стойнев, пикльото петков,доносника от Сирищник, Гейчето.......Няма да ми стигнат символите!
104
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долой другаря Първанов!Да живетя следните другари:Кутев.Манолова,Станишев,Петков,Брежнев,Путин и Хитлер..Защото сме социалисти!
103
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако пръдна, сигурно по-добре ще бъда разбран отколкото хилядите празни и безмислени бръщолевения на тоя никакъвец Кутев. Същото се отнася и за другата голяма уста на БСП - Мая Манолова. Откъде ги изкопават такива отвратителни личност бе?
102
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя да дрънка глупостите си пред дъртия си електорат. Само те му вярват.По памет - цитат от Татяна Дончева: "....преди 10-тина години бяха между 60-70годишни и що годе вдяваха за какво става дума, а сега СА МЕЖДУ 70 И 80 ГОДИНИИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ....".
101
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Др.Кутев, премиерите ги избира народа. Не си ти човека който да определя. А , за цените на стоките е най-добре да изберем др.Костов. При неговото управление всичко беше по 1лев. Бензина 1лев-Нефтохим - 1ЛЕВ. Желязото 1лев-Кремиковци - 1лев. Марката 1лев-банките 1лев. самолетите по 1лев.
100
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 120И аз имам такива мечти за един морски град.Имам и такива за промяна на столицата и ликвидиране на софианско-шопския диктат в стопанския живот,за изхвърляне от управлението на държавата на станалия известен в Европа "софийски административен капацитет".Защото да си" софиянец" стана отдавана професия-заради способността само да гледаш умно!80 и незнамколклоси агенции-на северния,западния и пр.ветрове със тлъстите заплати,бонуси и тъпанарите вътре.Как да прогресира тази страна-оибречена е.
99
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лоша ребота другарш Кутев.Трета година не можете да крадете.Остават ви само лъжите.Другаря Гоце повече ги умее тези работи от вашата шайка с товарищ Станишев и ще ви духнат под опашката.Вие бяхте обиграни крадци но те са професионалисти.
98
10
 
9
 
! Отговори
Каквото преди 12 години
и да лаят по форумите, колкото и скандали да предизвиква опозицията и главно БКП и ДПС, ГЕРБ няма алтернатива. На следващите избори пак той ще бъде фаворита и народа ще го предпочете пред всички останали крадливи манипулатори и езуити.Народът е мъдър и не се състои от форумци.
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Давай Кутев , ние сме с теб!
96
4
 
10
 
! Отговори
Кутев преди 12 години
напълно опиянчен дебелак, колко много му се иска да остане около Сергей да ***, защото Първанов веднага ще го шутира
95
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
108 ,ПОЗДРАВЛЯВАМ Не смея дори и да мечетая , как един ден , всички вие и вашите деца, които нахлухте в София , ще си приберете багаж и ще си тръгнете.Дано, дано,дано.......
94
8
 
7
 
! Отговори
към 115 преди 12 години
То тези с големия "потенциал" виждаш докъде ни докараха!Поне ще ни управляват Българи!И няма да четат от листчета по празници-тези с големият потенциал!Щом ви харесва ГЕРБ-това е положението.Да не можеш да си заредиш колата.Бензин скача,яйца,хляб,парно,данъци-само пенсиите и заплатите хич ги няма.Тава живот ли е,мой човек 115!Ако ти харесва този живот си го живей.На мен не ми харесва и ще се опитам да си го променя.А тезе с големият потенциал си живеят живота.За разлика от теб,мен и народа.
93
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Я как се събудиха другарите от Атака? Че нали довчера бяхте пълни дружки с Борисов. Или другите *** от РЗС ви изместиха?Кофти , но кой каквото си направи , никой не може да му го направи.
92
0
 
3
 
! Отговори
misli za badeshteto преди 12 години
do koga nie balgarite shte si mal4im i shte ni tap4at upravlqvashtite,vseki komontira no nikoi ot nas ne iska da se vdignem na bunt zashtoto ni e strax,smenqvat se pravitelstva i pak e sashtoto,vseki idva krade opravq si jivota i 4ao,tejkoto e 4e nqma koi da doide da ni upravlqvq,vsi4ki sa edni i sashti parti te ni sasipaxa totalno i shte prodaljavat da ni sasipvat