Борисов остава в болницата, кръвното му още не е в норма

Премиерът бързал да се върне в МС, за да си говори с Меркел
Обновена: 27 фев 2013 16:12 | 27 фев 2013 16:10,
452
Борисов остава в болницата, кръвното му още не е в норма
Премиерът в оставка Бойко Борисов. Снимка: МС

Премиерът в оставка Бойко Борисов остава и днес в болница "Лозенец" за наблюдение. Стойностите на кръвното му налягане не са се нормализирали, съобщи директорът на болницата д-р Любомир Спасов пред БНР.

Очакваше се Борисов да бъде изписан днес от болницата, след като в понеделник следобед беше приет с хипертонична криза.

„Тази сутрин правихме изследвания, през нощта на монитора има няколко високи стойности, така че го посъветвах да остане в болницата, за да продължим наблюдението и медикаментозното лечение“, заяви Спасов.

Единственият проблем, който възникнал, е, че премиерът в оставка имал телефонен разговор с канцлера на Германия Ангела Меркел. Премиерът настоявал да отиде в Министерския съвет, а докторът препоръчал разговорът да бъде прехвърлен в болницата.

Още по темата
Проф. Любомир Спасов съобщи, че от дългите спортни тренировки Борисов имал хипертрофия на миокарда.

Високото кръвно налягане също се отразявало именно върху сърдечния мускул. „Добре е да спортува, но умерено и без тежки натоварвания“, добави шефът на болницата.

При постъпването си в здравното заведение в понеделник следобед Борисов се е оплаквал от силно главоболие и повръщане. Освен високо кръвно – 190 на 110,  той имал и ускорен пулс. Борисов е бил на системи.

Заради влошеното здравословно състояние на премиера в оставка днес беше отложено заседанието на МС. Борисов обаче беше посетен в болницата от патриарх Неофит и от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


452
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
0
 
1
 
! Отговори
Доктор Ох преди 11 години
Доктор Ох попитал бате Боко: "А бе, Боко, ти спал ли си с медицинска сестра?" Бате Боко се почесал по тикмата замислено: "Е-е-е, чак пък с медицинска?..."
308
0
 
2
 
! Отговори
Яне Янев преди 11 години
Яне ЯневНие от Партия Ред, Законност, Справедливост /създадена между другото от Гьорги Марков, аген "Стоян"/, решихме: 1. Да занесем грозде на г-н Бойко Борисов. 2. Да уволним Ярешки 3. Да занесем грозде на Алексей Петров. За всеки случай!
307
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До valya.doncheva Беше мъжага,но *** мъжага.
306
0
 
3
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
*** беше мъжага като канара, риташе мач всяка неделя?
305
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Б.Б. новия Бай *** .Ето ,че Алековия герой е реален.
304
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От два дни медицинските сестри маструбират, още колко ли им остава ?
303
0
 
5
 
! Отговори
ГАРГАМЕЛ преди 11 години
Защо когато избраха бате Бойко и аз вдигнах кръвно 200 на сто никой не писа за мене,па камо ли система.Сега ще се лекуваме заедно...токов шок
302
1
 
4
 
! Отговори
шишо преди 11 години
Тиквата не се посвени да унижи църквата. Тоя *** който се вживява в Патриах. Ако стане от гроба папа Григорий 7 очите му ще издере.
301
1
 
2
 
! Отговори
Монтана преди 11 години
Време разделно настана...
300
4
 
2
 
! Отговори
Монтана преди 11 години
До чужденецакМонтана-ако питаш мен Бойко е най малкото злоБойко не е зло, ТОЙ Е РЕШЕНИЕТО - аз му давам до 2 години след изборите докато народа изригне отново от мизерията и го помете и него и БКП-то И ЦЯЛАТА ФАЛШИВА ПОЛИТИЧЕСКА КОМЕДИЯ.
299
6
 
4
 
! Отговори
Монтана преди 11 години
До политологДругари комунисти-социалисти-терористи, да си спомняте Патриарх да е ходил на крака при друг Премиер в оставка за да го благослови. Не нали, е това не ви ли говори, че Б.Борисов е човека който е благословен от бог да измъкне държавата от лапите на тройната мафия. Наред с подкрепата на Обама,Меркел и лидерите на ЕС не се ли сещате , че БСП-ДПС-ДС-Кунева-Пръмова отиват в историята. Абе не знам гледал ли си Кръстника ,ама когато гледах как Патриарха !? целува ръката на Бойко се сетих
298
2
 
8
 
! Отговори
оп оп преди 11 години
Дръжте го да е добре ,че на съд трябва да ходи !
297
1
 
1
 
! Отговори
platecbezumen преди 11 години
До чужденецКато чета какви глупости пищеш, скоро ще изтрещиш напълно и ще гръмнеш няколко самодоволни местни жители. И посла пак българите ще са виновни!
296
0
 
5
 
! Отговори
Монтана преди 11 години
Още веднъж искам да кажа с ТИЯ ПАРТИИ ,ВСИЧКИТЕ дериват на БКП-то (ГЕРБ вкл.) не е възможно България да отиде напред, на мене 24 години ми стигат. Аз по-деструктивно управление от това на Бойко не съм виждал,само за 4 години до каква бедност докара държавата,много талантлив е за това,Дянков също.Гласувайте за Бойко и Дянков ,ако може пак да е финансов министър--само така докато народа не изпие горчилката докрая няма да се вдигне и да измете сганта от ерата на БКП от власта.
295
0
 
1
 
! Отговори
platecbezumen преди 11 години
До чужденедцКато остарееш пак тука ще се върнеш, налегнат от носталгия. Мисли кой и как ще те посрешнат!
294
1
 
2
 
! Отговори
platecbezumen преди 11 години
До чужденецА дали не си мияч на мазни европейски чинии или бършеш *** на някоя дърта европейка, гледаща те надменно от висотата на своята пенсия?!?!?
293
0
 
4
 
! Отговори
33 преди 11 години
АКО БЕШЕ ЖЕНА ЩЕШЕ ДА СТИСКА ЗЪБИ И ЩЕ СЕ БОРИ ... А ТОЗИ Е ПО СЛАБОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ,ОБИЧА САМО ДА ГО ЛАСКАЯТ----ПРИ НЕГО САМО ПРИКАЗКИ ...
292
2
 
3
 
! Отговори
до 393 преди 11 години
А Герберчетата които си отиват - да припяват с умиление за 'Нашата полиция ни пази' - защото без нея ще им е тъжно!
291
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голем Мъжкар този - показаха му среден пръст - и веднага в болница!Не е като да гърмиш с Грнатомети кокошкари....
290
0
 
0
 
! Отговори
64 преди 11 години
И най-лошото е че този форум се посещава от политическия елит и цялата мръсотия те я изливат,като си мислят че са анонимни.Те сигурно си мислят,че не се разбира кой стои зад някои изказвания.Понеже пред хората обичат да се правят на културни и възпитани и някак не върви да им се видят истинските емоции срещу даден човек и тука е най-лесния начин.Няма лошо,но не и в такъв момент.