Нинова и на шега, и не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!

БСП предупреждавала от месеци, че ще ни замразят еврофондове
223
Нинова и на шега, и  не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова определи като лоша новина проблемите с Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" и припомни, че БСП от месеци предупреждава, че има рискове за усвояването на европарите по нея.

Още по темата

"Дойде време "г-жа Лъжа" (б. ред. така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и политици от неговата партия наричат Корнелия Нинова) да пита за истината. Защо, г-н Борисов, на 10 февруари получаваме писмо от ЕК, в което се казва, че замразяват плащанията?", попита тя.

Нинова коментира, че Брюксел замразява плащанията заради липсата на прозрачност, на конкуренция при избора на външни експерти, съмнения за измами.

Лидерът на БСП предупреди, че такова нещо ще последва по ОП "Околна среда", ОП "Морско дело и рибарство", фонд "Вътрешна сигурност" и фонд "Убежища, миграция и интеграцията" и постави въпроса кой ще понесе политическата отговорност.

"Ако последват и следващи спирания на пари, ще се дължи на управлението на Бойко Борисов", настоя Нинова.

Соцлидерката припомни, че Бойко Борисов е заявил, че ако някой вкара повече пари от него в страната, ще му ръкопляска прав 30 минути.

"Какво ще направи заради това, че хора в неговото управление отнеха на България 350 млн. лева?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
2
 
! Отговори
до 113 преди 7 години
За разлика от някой дриги си знам нивото и не ламтя да управлявам държава.Мисля,че това не е лесна работа,особено за профани.
85
4
 
6
 
! Отговори
До Стомин преди 7 години
Аз не седя на коляното на Буда, за да знам бъдещето.
84
8
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Като малка Корнелия Нинова била много любопитно момиченце. Веднъж то попитало майка си:- Мамо, защо съседското дете се казва Цветелина?- Защото майка му много обича цветята моето дете.- Мамо, а ти какво обичаш?- Стига си задавала въпроси Курнелийо, лягай си вече...
83
7
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
При Орешарски пак спряха фондовете по вина на правителството на Борисов,но те дойдоха на власт и оплюха Орешарски.Тогава имеше и политически игри-Кристалина играеше с Борисов и нарочно "забави" парите за да може Борисов да оплюва противниците си и пак да се върне във властта.Тая Кристалина излезе много долен човек -кариеристка,алчна и долна.Много беля ни докара тази жена и накрая си взема трите сребърника.Халал да са и.
82
6
 
6
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До анонимензащо какво имаш против пожарникарите и физкултурниците дай да издигнем твоя милост със сигурно най-квалитетната професия-капацитет
81
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брюксел никога не е спирал парите за България когато на власт са били ГЕРБ и Борисов. Виж когато на власт дойдат БСП това винаги става!
80
0
 
2
 
! Отговори
до 89 преди 7 години
Ще го впишат без проблем като знаят че са нарушили някои правила за гласуване с право пита човека, а ти какво ревеш от коневръза. Пъпеш с пъпеш.
79
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, кво стана *** Радев, нали щеше да вика Моника Маковей? Май си забрави всички обещания раздавани на килограм преди изборите?
78
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратителна физиономия е тази ***.
77
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МнениеТо по-добре некадърно и опасно строителство от никакво строителство, както беше при вашето управление на Орешарски .По добре нещо отколкото нищо, а сега и еврофондовете ви спряха.
76
6
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Спокойно Нинова,то народа знае кой е лъжеца.Десет години го лъже,ама майсторски като народен артист.Но защо ли си мисля,че лъжеца сам си е повярвал,затова и толкова"искрено"ни говори.Абе български глупотевини -пожарникар и физкултурник ни управляват,назначават калинки по прости от тях и резултата -такъв какъвто е!!!!!
75
2
 
8
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Mdaв Румъния много щяха да са преди него на клона
74
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как да оставят фондовете във ваши ръце бе много ясно, че ще ги спрат
73
10
 
19
 
! Отговори
Mda преди 7 години
В Румъния Бойко щеше да бъде обесен на площада още на втората година от първия му мандат.
72
9
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
"БСП предупреждавала от месеци, че ще ни замразят еврофондове"...---------------------------------------------------------------------------------------------Значи е знаела за оставката на Борисов...
71
3
 
2
 
! Отговори
стомин преди 7 години
До Анонимена дано и во веки веков
70
8
 
29
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Борисов и кликата му са за затвора. Няма проект, който той да е открил по телевизора и година след това да е цял. Некадърно и ОПАСНО строителство. Това е защото 80% от средствата се открадват. Бойко трябва да влезе в затвора.
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП не е на власт.Май забравих да го напиша.
68
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дойде ли БСП на власт веднага им спират еврофондовете. Така беше при Станишев и при Орешарски. Отделно в момнена сметките за ток са двойно спрямо миналата година.Излиза, че когато ГЕРБ са на власт е по-добре.
67
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ооо, при БСП е най-голямата прозрачност. Никой не се съмнява в това.