Още един сайт на държавна институция рухна! Втори за ден

Срина се и страницата на Агенцията по околната среда
17 авг 2018 15:52,
46
Още един сайт на държавна институция рухна! Втори за ден
Снимка: Интернет

Втори сайт на държавна институция се срина само в рамките на днешния ден. От обяд интернет страницата на Изпълнителната агенция по околна среда не работи.

Няколко часа по-рано спря и сайтът на правосъдното министерство. В продължение на дни пък бе блокирана работата на Търговския регистър. Заради това днес шефката на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова подаде оставка.

Още по темата

В цялата Агенция по околната среда пък в момента няма достъп до интернет, а IT специалистите работят по отстраняване на проблема, потвърдиха оттам, цитирани от "Дарик".

Не се знае докога ще продължи той, нито каква е причината.

Временно изпълняващият длъжността директор Валери Серафимов обясни, че не вижда връзка между срива на сайта на Агенцията и този на Министерството на правосъдието.

Междувременно сайтът на правосъдното ведомство беше възстановен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
БОГ ДА НИ ПАЗИ преди 5 години
Ми то всеки компютърен "специалист" на управляващите си има саксия с канабис на прозореца. А екстазито им го доставят по синдикална линия на едро, че е по-евтина.Това ще да е причината за сривовете. какво ли ни чака още от това управление.
40
0
 
4
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 5 години
Този емигрант за комуниста Борисов ли говори? Май да!
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕмигрантПо-рано там работеха добри специалисти и сривове нямаше. Но те заминаха на запад, а твоят кумир Бойко настани там хора на ГЕРБ, които както знаем, той събира по кръстопътищата.Та затова и държавата ни се изчерпа...
38
7
 
4
 
! Отговори
Eмигрант преди 5 години
Кой каквото засрал за сто години назад,Бойко виновен,пардон и Цветанов??!!*** невинни като майска роса?!Те завалиите нищо не са направили,щото те през животеца си не са забили ни пирон ни игла!Те са само по саботажа,далаверите и трепането!Затуй никой не се сеща за тях когато възникне проблем.ГЕРБ и Бойко са виновни за всичко,за засраните градове,за изкопаните улици,за липсата на канализация,за урана във водата на половин България,причинен от сондажите на Горубсо и т.н.Жалка,долна пасмина!
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
М...да!Живеем по Оруел. Нашата бедно държавица и обруленият й народ пак са в центъра на нечий нечовешки експеримент.От технологии очевидно за по-сигурно трябва да преминем на глинени плочки, защото виртуалното е едновременно и възможно, но и невъзможно..., а за българите се оказва и непосилно.
36
0
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До ПартизаниВиж, какво, мопйто момче, това не го правят комунделите;))) Щот те не разбират от компютри, а от компоти. Това го правят, ваште демократични рейвърчета-друсалки, станали хакерчета на заплата. В тоя ред на мисли, Бойко има много пари и може и сам да си плати, да си бутне сайтовете. Нъл дръжавата е той? Ако не, тогава остава и другият вариант, на рейвърчетата, да им е писнало от тоя дрът чичка, Бойко;))) и натягат мускули;)))
35
1
 
11
 
! Отговори
Obo San преди 5 години
Честито бръснене . По непрокопсала държавица няма в света !
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След реформирането на образованието през последните 20 години, то цъфна и върза, ама празни тикви!Ненужните университети продават дипломи, а притежателите на квадратни шапки (може би заради "квадратните" глави) след лек алъш - вериж се сдобиват с някаква пародия на "дипломи".После с тези дипломи се хвърлят да работят IT, понеже са чували, че там се изкарват пари. Мама, тате, чичо, вуйчо - намират някой от ГЕРБ да ги "уреди", щото са негодни и вече нещата стават такива, каквито са в момента
33
1
 
16
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
Днес сайтове, утре нета, а после и държавата.
32
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В блиц пише, че и ГРАО не работи вече...
31
0
 
14
 
! Отговори
Веско преди 5 години
За съжаление, трябва да свикваме. С това население и сегашното образование след време все по-често ще има сривове и енергоснабдяването. После и във водоподаването :(
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са отпуска
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой не си платил сметката за нета май
28
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата е на много малко разстояние от пълен срив. Гарантирано от ГЕРБ!!!
27
1
 
20
 
! Отговори
МАЙКО ИДИ СИ,ИДИ СИ! преди 5 години
Цецке МАЙКО БЪЛГАРСКИ ИДИСИ!!!И ТУК СЕ ***!!!
26
1
 
9
 
! Отговори
Жеков преди 5 години
Държавна работа, какво друго да се очаква?!!!
25
14
 
5
 
! Отговори
Плевела преди 5 години
Това е съветска хибридна атака!
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А колко милиона струват тези сървари ? Колко хора работят въобще да поддържат тези сайтове ? Колкото министъра от Банкя разбира толкова и "специалистите" .По важното е субсидийката от евросъюза за виртуално правителство да се усвои от едни "наши" хора.
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тва е завършено подобие на държава. Само калинки и ***. И се оставяте да сте зависи от такива, еми значи вие като народ сте много по-*** от тия. Само вижте какви идиотщини е поствала калинката-*** играеща го шеф на вписванията. Мноо сте прости да търпите всичко това. Никога няма да се оправите, защото сте бездушни кукли на конци, иначе в и-нет сте страшна древна сила. Ко беше ".. БГ на 3 морета.." хаахахахаахахахаахааха
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До NoNameБългария е атакувана от некадърни АйТи Спици С ***, наслагани по политическо-шуробаджанашкЪтЪ метода "ти нъ мени, ас нъ теби"...