Сидеров подозира: ГЕРБ имат полза ОП да не са единни!

Това е само усещане, нямам доказателства, призна националистът
25 яну 2019 13:45,
31
Сидеров подозира: ГЕРБ имат полза ОП да не са единни!
Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заподозря, че ГЕРБ имат полза, ако "Обединени патриоти" не са единни на евроизборите, тъй като така биха имали още един евродепутат. Това било обаче само негово усещане и Сидеров нямал доказателства за това.

Още по темата

"ГЕРБ като че ли имат полза от това да не сме единни. Това е само усещане, нямам доказателства. Ако патриотите сме със слаб резултат, ГЕРБ може да има преразпределение с един депутат. Медиите са насочвани да се занимават с темата ще има ли Коалиционен съвет на патриотите, дали ще се явим заедно на изборите. Сигурен съм, че хората не лягат и не стават с този въпрос", коментира Сидеров.

Лидерът на "Атака" обясни и че за евроизборите е готов на всякакви варианти, като загатна, че може и да има "скрит коз". Той обаче не бил Николай Бареков.

"Бареков е човекът,т който лобира за участието на партия "Атака" в Алианса на консерваторите. По-добре за българска партия е да участва в такъв алианс. Това са ни отношенията с Бареков", изясни Сидеров.

Той отново подчерта и че не е важно кой с кого ще се яви на изборите, а какви ще са програмите, които ще се защитават в европейския парламент.

Сидеров отбеляза и че ако резултатът на БСП и ДПС е по-висок от този на ГЕРБ и "Обединени патриоти" това ще даде основание на опозицията да настоява за предсрочни парламентарни избори.

"Ако общият резултат на ГЕРБ и "Обединени патриоти" е по-слаб от този на БСП и ДПС, БСП ще имат основание да кажат, че имаме преразпределение на общественото настроение и трябва да отидем на избори, но това зависи от ГЕРБ. Ако Борисов реши да хвърли оставка, ще се отиде на избори", каза атакистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волене, чак сега ли загря, че ГЕРБ ви искат разединени? Бравос бе, ветеран! Когато разбиваха предишните си партньори, ти къде беше? Октоподът така се храни, а жертвите все си мислят, че ги прегръща!
18
3
 
2
 
! Отговори
Един от село преди 5 години
Как Волен няма да е милионер и да се прави на *** и ***.Знаете ли как се издържа млада жена и малко дете?
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Московски еничарин
16
5
 
2
 
! Отговори
989989 преди 5 години
До Волен-руска *** 15 Волен отдавна го влече Брюксел , объркал си се нещо
15
1
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До "Професор": От теб научавам, че Цветанов освен Цветан се казвал и Господин. Нещо ти куца граматиката.А то темата: Ясно е, че Бойко няма нищо против да вземе едно депутатско място от патриотите в полза на ГЕРБ. И защо не? В края на краищата те са му само една патерица за този парламент. Преди тях си минаха от реда Яне Янев и пишман-реформаторите. А кои ще му бъдат патерица за следващия парламент - ще видим.
14
7
 
5
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
13
1
 
13
 
! Отговори
Maks преди 5 години
Сидеров вижда, че изпуска кокала и до европарламента няма да стигне и сега някой друг му е виновен.
12
3
 
4
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Коментарът на Волен за Цветанов бе сита ирония и неподправен сарказъм, но от къде списуващите тук 80%-ци ще са чували за тези понятия.
11
7
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
Ееее, подъл хитрец русофилски, точно ти имаш кремълската заповед да разтуриш коалицията, но го въртиш тарикатски.
10
1
 
13
 
! Отговори
eeeee преди 5 години
Европейския кокал е много сладък. Със всеки ще влезе бялото перо в коалиция ...ПАтриот е - душа дава за наука, звобода, но не свойта душа, братя, а душата на народа! И всеки му добро струва, само, знайте, за парата - като човек що да прави? продава си и душата.... Все едно Ботев е написал това произведение за тях.
9
18
 
3
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Единствено Господин Сидеров имаше смелостта да признае, че Господин Цветан Цветанов е велик държавник от ранга на Кисинджър и Шарл Де Гол. Аз бих добавил Господин Цветанов е не само Държавник а също така голям патриот и родолюбец с повече заслуги за България от Левски и Ботев.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воленката си стана тлъсто милионерче с гръмки приказки и руско финансиране,а Вие си плюйте по форумите.
7
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров, след големия гаф с изказването си че Цветанов бил политик от ранга на Кисинджър, не знам с какви очи въобще се показваш пред хората.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воленчо,нали знаеш за магистралките.Своите ги бият,а чуждите ги е..т.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ZLATNOTO PRASTCE SE BONTUVA.NITO TI SI POLITIK,NITO PARTIATA TI E PARTIA.ZA VMRO,NF I ATAKA GLASUVAT SAMO BOLNI UMSTVENO .
4
1
 
19
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Не бе Болен,никой не ще продажни пудели,затова си изоставен.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е само усещане, нямам доказателства, призна националистътАбе пак взе да се отвиваш напоследък, ама гледай да не си изпросиш некое неприятно усещане под кръста
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом има хора да гласуват за Сидер и Барекич,си заслужаваме съдбата!
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки може да помогне с лекарства на Сидеро, за да не подозира.