Борисов обеща проветряване в ГЕРБ, обновена листа за изборите догодина

Трябват авторитети, смята премиерът
156
Борисов обеща проветряване в ГЕРБ, обновена листа за изборите догодина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ ще заложи на обновена листа за предстоящите през пролетта на 2021 година парламентарни избори, обяви премиерът Бойко Борисов на среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика.

Още по темата
"Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение дали са на отделните градове. Сега има вече много голямо значение, а и в тази нова политическа ситуация на популизъм буквално си трябват авторитети",  коментира премиерът и лидер на партия ГЕРБ, цитиран от БНР.

По думите му последиците от коронавируса най-ясно се виждат по данните на Летище "София" - през април тази година спрямо април миналата, пътниците преминали през летището, са намалели с 94%.

По време на дискусията финансовият министър Владислав Горанов отбеляза, че част от съпротива срещу влизането на България в еврозоната е свързана с геополитиката. По думите му дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16 е въпрос на геополитика, защото и двете машини летят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
32
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Ние сме си при Цветанов а ти си проветрявай )))))))))
131
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Началник, прибери си вересиите - много нагли, крадливи и лъжливи станаха вече! Моля те, началник, милиони страдат от една шепа айдуци...
130
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да започне от него, Арнаудова и Портних, че много замирисало
129
0
 
34
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Зозо,абе ***,твоята любима тиква с каква подкрепа е,ако не са фалшификациите,герб-комунисти,ще духат зад врата на бсп.
128
3
 
33
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Уаааахахаааааа, БСП-то с 10% подкрепа си мислят, че отново някога ще управляват :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Смях.....................................Сега и трифонов и Мая Костинбродска като им дръпнат още 2-3 % и край :)))))))))))))))))
127
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болат *** забите
126
1
 
35
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Колкото по-скоро изчезне тази "партия" от "небосклона", толкова по-добре за "унизения" български народ!!!!! Мястото й е където отиде партията на "цар Симеон",която ни "оправи" за 800 дни, а тази изключително ОПАСНА партия за сигурността и просперитета на България---продължава да "граби", колкото може повече по познатия й "арогантен" и "примитивен" начин оставяща без перспектива почти всеки в България!!!!
125
1
 
36
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Той обеща същото слес апартаментгейт и преди местните избори . А сега единственото което се проветрява е хола с Бистрица на Арнаудова той никога не е виновен и не е разбрал
124
1
 
35
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 3 години
Прокуратурата си върши работата , аз лично ходя по села и паланки и викам журналистите да ме снимат как се раздавам от името на прокуратурата. При нас няма ГЕРБАДЖИЙСКО влияние , НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ние вкарваме всеки селянин който е откраднал кило черници , а не разследваме Бойковите магистрали , които струват странно в пъти повече и са 10 пъти по-некачествени , защото както каза астролога Алена Бойко ни пази с аурата си..................
123
2
 
41
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 3 години
Никакво проветряване няма да помогне.Просто ГЕРБ няма как да се проветрява.Ако бъдат изгонени едни ГеДенерати,то на тяхно място ще дойдат други убедени в безнаказаността на свойте кражби,финансови и други престъпления.Така е формиран политическият модел в България,че влизаш беден в политиката,а излизаш след 4 години богат.Ако си влезнал сравнително заможен излизаш приказно богат.Политиците в България са недосегаеми за правосъдието
122
1
 
41
 
! Отговори
1 преди 3 години
др борисов,истинско проветряване ще има,когато ти отстъпиш на младите,и започнеш,да си пишеш мемоарите,колко "добре "си ръководил държавата,винаги последни ,във всички области на икономика,социална политика,и т.н.,но забележете,първи сме по смъртност,и това е твой успех.
121
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах къщата на Севда-не е голяма. Прилича на прогимназия. Тая ще се изгуби в нея, гарантирам ви....
120
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приземяване, приземяване, приземяване...Проветряване, проветряване, проветряване...
119
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Севдалина Арнаудова водач ли ще е в листата на Хунтата?Миналата година си купила за 1 млн. къщичка ,а си живурка на едни 192 квадрата.А Владко живее евтинко в апартамент за 1.5 млн. ,ама защото го е страх от земетресение.-Брей ,това герберунгите гоУеми милионери станаха.За 10г в най-корумпираната страна в ЕС няма нито един осъден герберувгел.Защо ли? А ,Каскет?
118
1
 
42
 
! Отговори
хи-хи-хи преди 3 години
То цялата листа е пълна с природни недоразумения.А най-голямото е дон Барбас Ганьос-личния прислужник на Живков.Един свестен човек няма в ГЕП.Само кариеристи и аутсайдери.Единствения им шанс е да се държат за партийната книжка и шлифера на Ганьос.
117
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос на геозависимост - дали ще летиш с германски, руски или американски самолет. Дошло е време да летим с американски самолет.
116
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и в метрото има корупция, само фирми приближени на геПи строят и се назначават на работа само геПи активисти
115
0
 
40
 
! Отговори
проблемът на борисов преди 3 години
Проблемът на Борисов е ,че остава без партньори - няма достатъчно смелост и честност да си удържи на думата.И не става дума за лъжите пред камера ,които всеки с интернет може да проследи.Става дума за тъмните сделки ,които сключва с бизнесмени като Божков, Стайков , Василев и т.н. При такива сделки репутацията е решаваща ,а той вече я изгуби поддавайки се на натиска на ПеевскиТова ознавачава ,че остава без подкрепа на местно ниво ,когато купува гласове и му трябват местните бизнесмени.
114
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато проветрявате, най-добре изхвърлете диктатора Боко Тиквата през прозореца.
113
1
 
37
 
! Отговори
Винету преди 3 години
DMS Псевда