Сачева: ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко Борисов

Което искат хората – ние го предлагаме, заяви социалният министър
24 авг 2020 09:12, Красимир Ангелов
170
Сачева: ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко Борисов. Всичко останало са медийни спекулации", заяви министърът на труда и социалната политика Деница Сачева в сутрешния блок на Нова телевизия.

Според нея е много лесно да се замерват с яйца и домати институциите, но "нека да видим има ли хора, които могат да предлагат решения на реалните проблеми".

Още по темата
Това каза министърът на труда и социалната политика Деница Сачева в интервю за предаването "Здравей, България" по Нова телевизия.

По думите ѝ възможностите пред политиците вече са много ясно очертани. "След началото на новия парламентарен сезон ще се търси парламентарна подкрепа за това дали следващите избори за бъдат за ВНС. Не мисля, че крайният резултат може да бъде предопределен", категорична бе Сачева.

"Консултациите още не са започнали. Това, което направи премиерът Борисов с предложението за свикване на ВНС и за Конституция, е огледален образ на всичко, което искат парламентарната, извънпарламентарната опозиция и хората на улицата. Ако някой не харесва кривото огледало на своите представи, това не е проблем на партията, която предлага това, което хората искат. Всичко, което искат хората, представлява това, което предлагаме", каза още тя.

"Ние винаги сме говорили за това, че трябва да има действащо Народно събрание във връзка с предстоящата зима и предстоящите проблеми, които трябва да бъдат решавани. Това е била тезата, която винаги сме застъпвали. След като има толкова много хора, които смятат, че чрез предложенията си могат да решават проблемите на хората през предстоящия есенно-зимен период, нека да видим дали това е възможно и реално", посочи социалния министър.

Според нея е много лесно да се правят различни хепънинги и пърформанси, лесно да се замерват с яйца и домати институциите, но нека да видим има ли хора, които могат да предлагат реални решения на реалните проблеми, защото на този етап такива не виждаме.

"Премиерът предложи един коридор за алтернативи и възможни решения и нека чуем кой какво предлага", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
коридор за алтернативи и възможни решения......огледален образ.......грамотност?
134
3
 
10
 
! Отговори
саки преди 3 години
Правилно Сачева ГЕРБ си има премиер,Бойко Борисов,шкафчето,джипката,мутрата,тиквата и тн.,тн. То и твоето вече е само празни приказки,преливане от пусто в празно и непрекъсната възхвала на Вожда-Слънце!Държавата ни скоро ще има служебен кабинет и служебен премиер!За другото мечтите рано или късно ще угаснат и за гробарите!
133
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, права си, другарко Сачева! Бойко Борисов е премиер на ГЕРБ, тоест ваш премиер!Не е мой, нито е премиер на България!!!
132
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото искал народа, тия го предлагали?Ама какво???Суджуци, чекмеджета предлагат ли?А сигурно народа се състои от мазохисти да търпи тези *** да го правят на *** - с най-скъпата медицина и при това най-некачестена в Европа, с най-ниските пенсии и заплати в Европа, с най-големите далавери и кражби, с най-голямата корупция и шуро-баджанащина...Това ли иска народа Сачева или просто ни хвърляш прах в очите?
131
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелка министър
130
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб да си има премиер боко тиквата, ама за българския народ той е нелегитимен.
129
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Калинка Сачева
128
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нерде Сачева,нерде Цачева.Специалистки социалистки,та дрънка!
127
9
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Банкянският партиен...феодал Боко,си има ГЕРП и крепостни дупетати и...министри,кат Сачева например,които да го...фалят нонстоп.Сега си има и Глав.прокурор,който се прави на ударен с...мокра кърпа и никогиш няма да се самосезира за чекмедже...гейт и другите милионни далавери с държавни средства.Нали за туй е...курдисан там.
126
5
 
28
 
! Отговори
ГЕРБетоМобиле преди 3 години
Премиерът си има ГЕРБ.ГЕРБ си има Сачева.Сачева си има Премиер.
125
8
 
30
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
Това, че мафията си има премиер или главатар, близо 80% от българите нищо не ги топли. Те не го признават!
124
9
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
Това, че мафията си премиер или главатар, близо 80% от българите нищо не ги топли. Те не го признават!
123
8
 
30
 
! Отговори
Павел преди 3 години
ГЕРБ хубаво си има премиер, обаче България си няма премиер!
122
6
 
24
 
! Отговори
грешката е вярна преди 3 години
"ГЕРБ си има премиер" - колко точно го казвате, госпожо Сачева!!!!Много точно! ГЕРБ си има!Такава ТОЧНА формулировка, каквато Вие давате, не можаха нито опозиция нито протестиращи да сътворят..жокер: трябваше да кажете ...България си има премиер....Обаче и изказът Ви е такъв, каквото е и всичко останало каквото правите. Толкова си можете....
121
6
 
22
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
ГЕРБ си има премиер,но не и България!Благодрим ви за откровеността,другари герберасти.
120
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умница до умница.Тази *** гъска дори не се съобрази какво избълва,,Герб си има премиер".Значи всички останали сме никой и нямаме премиер,което е абсолютно вярно.
119
7
 
24
 
! Отговори
мери преди 3 години
Пази боже слапо да погледне То един премиер с нобелова награда за неграмотност и простотия
118
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ГЕРБ си има премиер и той се казва Бойко Борисов"Права си, Сачева! Той е премиер само на ГЕРБ, но не и на България!
117
3
 
17
 
! Отговори
Шеф преди 3 години
Тая от два петъка служба взе да ръководи България,иззе функциите на боко.да отиде при доктор Емилова,да спадне някой кило.че екрана на телевизора ми малък и не я побира.
116
5
 
20
 
! Отговори
гост преди 3 години
Баси простата ***. Кой довлече това същество в правителството - Дончев ти ли бе плъх соросоиден.