Нинова свика ИБ: Управление след Борисов ще е много трудно

Новоизбраните съвети ще анализират министерствата по ресори
83
Нинова свика ИБ: Управление след Борисов ще е много трудно
Снимка: БСП

БСП проведе първото съвместно заседание на новоизбраното Изпълнително бюро и новите председатели на съвети.

На него е взето решение всеки съвет да направи детайлен анализ на работата на съответното министерство в кабинета Борисов, в какво състояние е институцията по отношение изпълнение на политиките и от финансова гледна точка.

Съветите трябва не само да идентифицират проблемите и откритите въпроси, но и да предложат начини за тяхното решаване. Те ще трябва да изготвят теми за питания, които депутатите от ПГ на "БСП за България" да внесат като въпроси към съответните министри, съобщиха от пресцентъра на партията.
 
Друга задачи, които трябва да бъдат изпълнени, е организиране на срещи с браншови организации, привличане на експерти по управленски теми, изготвяне на предизборна платформа, чиято база да е програмата за управление на БСП "Визия за България". Платформата трябва да се подложи на максимално широко обсъждане с хората и социалните групи, които засяга.

"Нека чуем мнението на хората. Моля ви, без популизъм. Ще се ангажираме само с политики, които са изпълними. Всяко управление след Борисов ще е много трудно. Цели системи и сектори ще изискват възстановяване. Тоест, всяко обещание сега, трябва да е изпълнимо при едно евентуално управление. Приоритетни за левицата теми трябва да са: здравеопазването, икономиката, доходите и образованието", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заседанието.


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Верно ще е много трудно. Бойко много вдигна летвата.
80
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да е както беше след вас ,след жанвиденовото правителство и гечевия майсторски обир на банките и фалита на държавата.Май искаш да сме го забравили,че за някоко седмици долара стана 3 хиляди лв,.заплати 5 долара ,пенсии 3 долара . Как се оправиха тези след вас,а?????.Ако вие сте некъдърни ,не участвайте на избори ,откажете се от власт ,да защото ще е трудно а вие сте го доказвали няклко пъти че НЕ МОЖЕТЕ да се справяте,нещо повече -СЪСИПВАТЕ ДЪРЖАВА и онези след вас пак трябва да я оправят..
79
1
 
5
 
! Отговори
Краси преди 1 месец
Викне Жан Виденов и Румен Гечев!
78
1
 
2
 
! Отговори
Уикипедия ЕС преди 1 месец
До Време за промяна
Правителството на Симеон Сакскобургготски управлява страната от 24 юли 2001 до 17 агуст 2005 година
Договорът е подписан на 25 април 2005 г в Люксенбург. Той е ратифициран от всички страни-членки на Европейския съюз и влиза в сила на 1 януари 2007
77
3
 
12
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Нинова власт няма да види никога!! Никоя уважаваща себе си партия няма да се коалира с нея!! Ще си останат опозиционна групичка,получаваща тлъсти заплати и топли депутатски кюфтаци,а електората- да *** супата!!
76
3
 
11
 
! Отговори
БеСиПе преди 1 месец
Пътят на Елена Йончева, Бабикяновците, Ниновиците, Божковците и сие е само един - към съдебните зали като подсъдими .
75
4
 
9
 
! Отговори
Народен човек преди 1 месец
Значи Управлението на Боко Тиквата е лесно и успешно??!! Тогава за какъв *** искате избори?? Хайде дигайте гълъбите и дим да ви няма!!!
74
2
 
12
 
! Отговори
НЕ СЕ КОСИ, КОРНИ... преди 1 месец
НЕМА ДА ДОЙДЕШ НА ВЛАСТ... ХАХАХААА
САМО С ДЕБЕЛО ДУПЕ, НЕ СТАВА!!
73
6
 
4
 
! Отговори
Време за промяна преди 1 месец
До Анонимен 68: От нас зависи дали мутрите от ГЕРБ ще останат на власт. А след изборите нито БСП нито Слави, а още по-малко ДБ ще могат да съставят самостоятелно правителство. Най-вероятно ще се състави някакво програмно правителство, а когато се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.
72
2
 
3
 
! Отговори
Време за промяна преди 1 месец
До Анонимен 71: Не знаеш при кое управление България влезе в ЕС? Чети Уикипедия "Правителство на Сергей Станишев".
Ignorantia non est argumentum. – Незнанието не е аргумент.
71
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Време за промяна


Я пак повтори при кое управление влезнахе в ЕС! :)
70
15
 
4
 
! Отговори
Време за промяна преди 1 месец
Какво направиха Бойко и ГЕРБ за три мандата? Направиха България най-бедната държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, даже ни поставяха и пред тях. Сега те са далеч пред нас, с два пъти по-голяма минимална заплата.
Това е резултата от корумпираното и некадърно гербаджийско управление.Само когато се оттървем от Бойко и ГЕРБ тогава ще се отлепим от дъното.
69
2
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 месец
И тази път ако ми откажеш да станеш председател на народното събрание, не знам какво ще те правя!!!
март 2021 година
68
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-лошият вариант за България е мутрите да останат на власт. Всяко друго управление ще е много по-добър вариант. По-добре Йоло Денев, отколкото мутрите. Нинова едва ли ще управлява, но и БСП е много по-добър вариант от мутрите.
67
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това сега е отигравано няколко пъти. Едни управляват "успешно", теглят заеми на поразия, фалират куп фирми без да има официален фалит, след тях идва "неуспешното" управление, при което се оправят бакиите на предишните, обявяват се официалните фалити на вече фалиралите фирми, изплащат се заеми теглени от предишните и всички негативи натрупани от предишните е приписват на следващите. Най-типичния пример е Виденов и фалитите на банките. Почти всички са убедени, че неговото управление е виновно за с
66
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Леля Нинова найстина си повярва че ще управлява,то бива да си заблудена но пък чак толкова.
65
5
 
16
 
! Отговори
Анонеимен преди 1 месец
Ти ела на власт пък ще видиш тогава какво значи протести.
64
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и кво да видим др.ИМПЕКСОВА БЕЗ МАСКА-то е ясно кой,кой не спазва законите а пък жадна за власт селянката ,да ама не никаква власт КУРни на теб няма да дадем..
63
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо ма другарке,икономиката въпреки всичко е в добро положение,как се справяха другите след ВАС ПРИ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА а сега банките са пълни с пари!!Оправдание за евентуално поредно управленско фиаско и заради СПРЕНИ ФОНДОВЕ!Затова няма да управлявате, да не се притеснявате другари!Очаквах такива мъдрости от другарката,ама номера вече не минава.Стойте си в опозиция да не ви гоним пак с камъни!Нагляри до...лни.
62
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Корнито ,дали наистина си вярва,че може да управлява !?Не вярвам чак толкова да не си е преценила възможностите.