Инвестираме в образованието, в училищата, отчете Борисов от Родопите

Подкрепата за общините продължава, заяви премиерът
Обновена: 13 яну 2021 19:02 | 13 яну 2021 19:01, Красимир Ангелов
93
Инвестираме в образованието, в училищата, отчете Борисов от Родопите
Снимка: МС

Стотици милиони отпуснахме за Родопите, инвестираме в образованието, в училищата. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който посети село Дебрен, където с отпуснатите от правителството близо 160 000 лева се доизгражда физкултурният салон на училище "Св. Климент Охридски".

Още по темата
"По цял ден се налага да се оправдаваме защо даваме на малките населени места – за игрища, за училища, за детски градини. На „жълтите павета“ много трудно асимилират някои наши колеги и опоненти, че има в България хора, които живеят пак тук", отбеляза министър-председателят.

Той изтъкна, че подкрепата на правителството за българските общини продължава, независимо от огромните трудности заради пандемията от COVID-19.

Малко по-късно Борисов и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков посетиха пропанал в следствие от повишените води на река Места участък от пътя между Банско и Гоце Делчев.

"Правим всичко възможно за възстановяване на нормалния ритъм на движението, след малко ще го пуснат в едното платно", обяви министър-председателят.

"Перфектно работят строителите, на работниците и на полицаите също благодаря за перфектната организация! Надявам се до края на утрешния ден да пуснем движението в двете посоки", заяви премиерът.

Министър-председателтят коментира, че през последните дни в страната паднаха големи количества валежи и щетите се възстановяват. "Една колежка в Парламента днес е говорила за пътя до Рилския манастир, а този път тук не сме го правили ние, той е правен от комунистите, лесно можеш да кажеш, че го е отнесла водата, нали? Но всички знаят колко големи валежи паднаха, колко трудно се поддържат подобни съоръжения и колко трудно в момента се възстановяват. Не виждам защо от природно бедствие се правят грандиозни заключения", отчете Борисов.
 


93
Още от Политика
Иван Костов: Изборите да се проведат след Великден
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 1 седмица
Егати и аномалията. В 21 век съществува министър-председател, който не знае какво е инвестиция и какво безмислено пилеене на пари.
84
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 16: преди 1 седмица
Дай да се изясним аз "враг на държавата" ли съм? Или враг на "нациста-цар-министърпредседател" щото разликата е много голяма нали! Аз искам в досието ми да задраскате "враг на държавата и враг на Република България" и да напишете едно нещо:
"Враг на нацисткия псевдо цар, бивш министър председател Сакскобурготски" - след каквото са ми направили неговите хора няма к'во да съм друго! Щото според "царчето" аз съм "мръсен комунист" и всичко, което харесвам или обичам трябва да бъде изгаврено!
83
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 15: преди 1 седмица
К'во бе - дядо ми е бил активен борец против фашизма - едни хора е превел някога по едни планински пътеки та са ги спасили от жандармерията на Борис 3. К'во беееее аз съм "мръсен комунист" дето няма партиина принадлежност и е гласувал един път през живота си и то за президент и то да уважа дядо си! Не че той е безгрешен, ама е спасил няколко живота на такива като мене сега!К'во бе *** - дето всички рецидивисти ти станаха първи приятели и на хранилка!Няма бивш нацист - има бивш нацист в гроба!
82
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 14: преди 1 седмица
Началник се не псувало, защото се удвоявал, а когато началника е вкарал под земята 1 милион българи с неговите "реформи" и с неговата омраза към "тия мръсни комунисти дето убиха тате дето ми е бате всъщност", говорим си за човек с явна омраза към ългария, Българския народ и предишния режим и като всеки завоевател иска да унищожи тези по-великите от него дето са били преди. Да го д.у.х.аш Симеоне 2 . Хемус, НДК, 2000 училища не си построил ти, но успя да закриеш колкото можа от тях и общинки!
81
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 12: преди 1 седмица
И срещу мене седят така наречените "дисиденти", големииии дисиденти сте бе по времето на социализма най-много някоя палка да отнесете в районното и някой донос.
На мене живота ми съсипаха и мене друго освен работата не ми остана и да я правя като хората. Преследвани били, айде, че Цанко Петров ви го каза: Я не на мене тия, на мене да не ми ги говорите тия ... Мене живота ми съсипаха и от 26 година започнаха. Преследвани били - тоя системен тормоз не знам за случай през социализма, някоя ***...
80
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 11: преди 1 седмица
Ама вие не разбирате - аз не искам никакво шефско място или такова. Аз си искам да си уча, да изследвам непознатото, да рисувам, да работя нещата дето обичам с най-новата техника и оборудване. Изкуството е царицата на всички науки, комуникираща знание през всички поколения на света. Аз не искам ничия чужда работа, аз си искам моето - това дето съм си го заслужил с талант, с мозък, с умения, с постижения!
79
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 9: преди 1 седмица
Избор за мен ми стана ясно преди пет години, че или трябва да ги убия или те ще убият мен и твърдят, че съм откачен и продължат да ме следят и подслушват!
78
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 8: преди 1 седмица
Извод: Симеон 2 Сакскобурготски има хора на хранилка в Страсбург, те са докладвали кой го съди на неговите хора, неговите хора направиха всичко възможно да превърнат живота ми в ад под небето за което са си платили, плащат и ще си платят, включително и Страсбург съм им пратил втора и трета жалба и съм ги вкарал в омагьосания кръг на "царчето" да видят дали е хубаво!!! Вече не им е смешно! И на конституционния съд също!
77
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 7: преди 1 седмица
Ама разбирате ли, че според всички научни, художествено-научни факти и според съвременното състояние на науката и демографията - всичко почти направено през кабинета Сакскобурготски е тежко престъпление срещу държавата, срещу интелектуалния и творчески потенциал за развитие, а за политическото преследване срещу мен, семейството ми и работата ми аз наистина нямам обяснение. Царя дава, пъдаря не дава, а според науката и царя и пъдаря са за разстрел! Три пъти!
76
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 6: преди 1 седмица
Всяко мое действие се следеше, докладваше, рапортуваше използваше против мен не ми стига нали, че всяка седмица на работа ме следят и гледат 200 очи поне. И когато нали тръгна нещо да правя веднага ми се подлага камъче да ми обърне това дето съм решил да правя само, защото съм "враг на царя". Вие даже и не осъзнавате, че тези актове изглеждащи невинни на пръв поглед буквално погребаха ученето и образованието като човешки и държавен процес. А аз искам политическо убежище в Исландия и Антарктида!
75
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 5: преди 1 седмица
Обаче и това не беше достатъчно - явно имам досие за "враг на държавата" сигурно, защото съм против бивш министър председател, бивш цар и неговия кабинет както и законодателството прокарано през неговия, последващия и дори сегашните мандати има хора дето са му на конците. Не им беше достатъчно - те искаха да ме унищожат, всяко повишение да си вървя по пъти и да раста кариерно ми беше отказвано и умишлено бяха слагани некомпетентни марионетки - нестърчащи пирони, всеки конкурс, всеко мое действие
74
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 4: преди 1 седмица
Последваха три-четири анонимни жалби срещу мен, писмени жалби, писъмце със заплаха, че видиш ли съм играл хазарт в efbet с потребителско име CSKA_1, последва подслушване, подигравки и обиди в ефир и оттам ми стана пределно ясно, че лицето Станислав Тодоров Трифонов и неговия екип изпълняват наказателни акции и медиини брадвички срещу неудобни за Сакскобургота и неговите министри хора, които ясно виждат користните цели, прането на пари, умишленото затъпяване и чалгаризиране на младите поколения!
73
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 3: преди 1 седмица
Давам пример аз като професионалист в сферата си знам наизуст законодателството и под-законовите нормативни актове които ме касаят. Аз като професионалист видях hanging knot в това законодателство. Клуп за бесене. Омагьосан кръг, който не води доникъди и така е затворен, че единствения изход от него е в международно законодателство. Виждах ясно какви щети то щеше да нанесе в образователната сфера. Проблемът беше изложен в Страсбург - те го отказаха като нелегитимно. Сега съжаляват много за това!
72
0
 
0
 
! Отговори
Дедукция 2: преди 1 седмица
Третият вариант за тая цялата с.в.и.н.щ.и.н.аааааа да се случва в тая държава е или, че някой е напълно побъркан или пълен невежа да се е озовал на висок пост. В такъв случай усмирителните ризи и удар по тъпите глави с щанга и вън от медийте!
71
0
 
1
 
! Отговори
Дедукция: преди 1 седмица
Винаги, когато трябва да си отговоря на въпрос свързан с някаква глупост си задавам два въпроса: Просто от глупост ли е? Или някой има користна цел, че в крайна сметка с тази глупост той ще има печалба! И стигнах до извода, че нищо в тази държава за последните 30 години не е направено просто от глупост, всичко е направено с користна цел! И оттам следват много неща - като например: Къде са белите шапки? И к'во по-дяволите блеят сивите при условие, че те знаят и белите и черните какво правят?
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каквото и да ви говорят по купените медий, истината е, че ГЕРБ са пътник. На тия избори ги очаква брутален разгром. С умрелите и ромите ще вкарат най-много 30-40 депутата и те много добре го знаят това.
69
1
 
0
 
! Отговори
Да се стигне до: преди 1 седмица
Ситуацията в която трябва да залагам капани за такива скрипкидита Митник wannabe's значи много ми е писнало от такива шутове! Айде ходете си не съм ви аз проблема!
68
1
 
1
 
! Отговори
Какво да ти кажа: преди 1 седмица
Аз съм чел книгата на Митник много отдавна - не е моя начин Изкуството на измамата, по скоро е Бушидо и Изкуството на войната - обаче друго ще ви кажа Дзенбудистите казват, че дзен е навсякъде около нас във всяка сфера на човешката дейност има хора притежаващи качеството мушин или дзен - просто правят някакви неща със свръхестествена лекота обикновено резултат от дълги упражнения и тренировки и лични преживявания и просто са вникнали до корена в нещо и го разбират по-добре отколкото себе си!
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
1. Бойко строи пътища. В резултат имаме най-лошите пътища в Европа и най-скъпите в Европа. По темпо на строеж на пътища също сме на последно място в Европа.
2. Бойко инвестира в училища. В резултат българските тийнейджъри са най-неграмотни в Европа.
ПП. Дано Пинокио... пардон Бойко, не тръгне да оправя още нещо.
66
1
 
0
 
! Отговори
Според IT термините преди 1 седмица
Думата хакер не е абревиатура на дървар с брадва, дървара с брадвата е метафора на някой дето така разбира едно нещо и разполага с нужните инструменти, че да го унищожи с лекота. Тоест от неговото разбиране за съответния проблем идва лекотата и леснината с която проблема бива унищожен и пак според IT жаргона има три вида хакери - бели шапки, черни шапки, сиви шапки - Черния гледа само да създаде щети поради каквито и да е било користни или просто така причини, белия поправя по него, а сивия хммм