Бабикян: Готови сме за избори, имах надежда за ход на Трифонов

По думите му резултатите на изборите може да се повторят
74
Бабикян: Готови сме за избори, имах надежда за ход на Трифонов
Снимка: БГНЕС

Ние сме готови да се явим на предсрочни избори, моето опасение е, че е огромна вероятността да преповторим същия резултат или да е по-лош.

Това заяви пред БНТ депутатът от парламентарната група на "Изправи се! Мутри вън!" Арман Бабикян. Той уточни, че няма предвид коалицията, а резултатите като цяло.

Още по темата

"Част от промяната се случи. Бойко Борисов е министър-председател в оставка и очевидно няма да бъде министър-председател. Но само дотам. Останалата част от промяната очевидно се отлага, защото хората, които получиха най-голямо доверие, не успяват да сглобят кабинет", каза Бабикян.

Ходът на Слави Трифонов не го е изненадал. По-скоро е имал други очаквания - надежда за ход, който изисква щети и жертви - да се поеме управлението на страната поне в кратък регулиран период от време, в който да се свършат ключови неща, базирани върху общо съгласие.

"Може би се опитва да се предпази от риска да бъде натискан от партии, които не харесва. По този начин се опитва да предпази партията си вероятно, може би се опитва да предпази възможността за силна реформа. Може би се надява на по-честни избори", предположи Бабикян.

По думите му вече са заложени огромно количество капани, в които има прекрасна възможност управлението да падне и съответно да пострадат и гражданите на България.

"Колко свенливо кабинетът в оставка на Борисов отказва от доста време да внесе Плана за възстановяване и развитие в Брюксел. Изключителен свян. Има и сбъркана философия, има и много неща, които трябва да се поправят, но Планът трябва да се внесе. Има месеци наред, в които могат да се коригират неща. Да не го внесеш, означава да не искаш парите да влязат. И нямат никакъв свян, когато си назначават шефовете на политическите кабинети. Там свян няма, но да оставиш българите без този финансов пакет, там има страшен свян", коментира още Бабикян.

На въпрос какво ще правят от "Изправи се! Мутри вън!", ако трябва те да направят кабинет, той отговори: "Какво остава да направим - да оформим кабинет на малцинството в малцинството ли?" Според него това е несериозно.


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
24
 
! Отговори
= преди 1 месец
Дано в следващия парламент да ги няма тези от вратителни мут ри-арменския професионален лъжец, дебелата мара кренвиша,дето е минала през всички партии и обслужва интересите на анонимни олигарси, още по-дебелата татяна дето пусна пловдивския сводник ванко,променяйки закона,мая костинбродската мистрия, хистеричното адвокатче останалите досадници наричащи се протестъри
30
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мутрите на Бабикян -вън от парламента!
29
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Протестърите вън от властта!Долу протестаджийската диктатура!
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Сат НАбе, много адекватно, гласуваха промени в Избирателния кодекс и дадоха още 100 секции на ДПС. Ти разбираш ли въобще какъв ще е ефекта от тази глупост?
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този виц е писан за новите депутати в парламента:Втурва се една душата в рая и почва бясно да се тъпче с нектар и амброзия. Другите в рая и викат: - ще имаш цяла вечност затова. - вие ще имате, ама някой ще ни реанимират след малко.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При 10 000 лв заплата за депутат Бабикян все още се надява да продължи този парламент.
25
1
 
11
 
! Отговори
Барселона преди 1 месец
И как мислиш Баби,дали ще има голяма промяна при новите със старите...ситуацията ще се запази,ако няма дори отлив от трите партии...Издънихте се...
24
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали го видяхме Бибикянчо. Каква промяна ще прави? Да кара хората да хвърлят яйца ли? За нищо не става. Не му е мястото изобщо там. Да се скрива и да гледа Парламента отвън.
23
20
 
2
 
! Отговори
Сат Н преди 1 месец
ИМВ поне се държат адекватно, радвам се за тях.
22
3
 
13
 
! Отговори
Ал. преди 1 месец
има термин вече... новина "Бабикянка"
21
23
 
6
 
! Отговори
Време е преди 1 месец
Харевам Бабикян. Нарича нещата с точните им имена. От такива хора се нуждаем.
20
6
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
Русия се опитва да командва България чрез арменци. Няма да се получи.
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ето този ,заедно с адвоката и сестра Галева са най противни от всички .
18
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бабикян дърта арменска бабичка от Ереван. Руски шпионин.
17
5
 
18
 
! Отговори
Офф преди 1 месец
***....
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до :-(пак ще останете на улицата и по кофите, вашете партийни ръководители, НЯМА ДА ВИ НАЗНАЧАТ, сега под претекст, че не са във властта, а вие си знеете, че сте аутсайдери и в политиката и в живота
15
3
 
24
 
! Отговори
Клети българи преди 1 месец
Тоя с фалшивите сайтове е политик, сестра Галева и тя грачи, Законът Ванко 1 вие ямболски диалект
14
3
 
28
 
! Отговори
Мутрите преди 1 месец
хубавото на предсрочни избори е, че Бабикян и Мутрите ЩЕ СА ВЪН от Парламента и няма да тровят повече въздуха
13
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не трябва отново да се избират тези мутри. Направо ме е СРАМ оттях. Промени ще правят. За себе си да.
12
20
 
7
 
! Отговори
:-) преди 1 месец
ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ - НАПРАЗНО ВИЕТЕ, ПОСТЕПЕННО ОТТИЧАТЕ В КАНАЛА. НОВАТА ЦИК ЩЕ ВИ ПРИКЛЮЧИ МАХАЛИЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ-ПЛУТОКРАЦИЯ. ГЛЕДАМ ПО АРМАН БАБИКЯН ТРОЛИТЕ, АМИ ТО С НАЙ-ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ СТЕ ВИЕ САМИТЕ ГОСПОДА ТРОЛОВЕ НА ГЕРБ. МЕГАНАХАЛНИ МЕНТРАЖИИ