НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция

Изпълнители на чалга предадоха националните интереси
29 апр 2021 09:47, Красимир Ангелов
239
НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция
Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ", подкрепени от „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ наложиха премахването на ограниченията за броя секции в държави извън ЕС. Етническата партия ДПС получи несъмнено предимство с тази възможност – да разкрие неограничен брой секции в Република Турция". Това се чете в позиция на НФСБ, разпространена до медиите.

Още по темата
"Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях - Шоуто на Слави и т.н. нови партии върнаха думата на Ердоган да определя живота в България и на ДПС като ключов фактор за управлението на държавата ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се контролира и организира от турската държава. И вносителите на промените в Изборния кодекс го знаят“, се чете в позицията на партията на Валери Симеонов.

От там припомнят изборния туризъм през годините и рейсовете с гласоподаватели от съседна Турция.

"През 2015 г. НФСБ спряхме мераците на турската държава да диктува вота на българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35. През 2017 г. партиите от „Обединени патриоти“ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ. По наше предложение – на „Обединени патриоти“, ЦИК прие декларациите да се подписват лично в секциите, за да се спре безконтролното гласуване под строй", се чете в декларацията на НФСБ.

"Днес изпълнителите на чалгализираните патриотични песни предадоха националните интереси в услуга на ДПС.        

НФСБ е категорично против направените промени в Изборния кодекс. Те са демонстрация на национално предателство - дават възможност на ДПС и Турция да дерибействат в българския Парламент!", завършва позицията на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
Vomit преди 2 години
Еми направи нешо Валка
180
1
 
2
 
! Отговори
До 201 преди 2 години
Рева.Мъка.
179
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще плачете за Волен Сидеров, селяни прости!!!!
178
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прави са от НФСБ.....................това е национално предателство....................Ердоган..................лудия дикататор, който вкара незаконно войската си в Сирия...................сега ще командва България дистанционно!!!!!!!!
177
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога Баце тупаше" Ердо"по гърба и му връщаше против всякакви международни конвенции дисиденти-бежанци,патреотите мълчаха.Сега реват,като вдовици за...В Европа наричаха нашия бег"Гълъбът на Ердоган"помним ние,помним.
176
18
 
6
 
! Отговори
Ха довиждане! преди 2 години
Досега ни управлява Чекмеджан от Банкя.
175
13
 
4
 
! Отговори
Дрон башия преди 2 години
Алооо ,отворкото хюго бос'ия,нещо много се разприказа, май много таласьмски и караконджовски истории си слушал от баба ти! Споко там в бугарската ***,че в някоя тиха и звездна нощ да не те споходи някое дронче-насекомче с полумесец на крилцето!!! Предварителна информация можеш да получиш от други ваши братя от Нагорни Карабах сьщо мегаломани като вас! И те като вас плямпаха плямпаха,па накрая млькнаха!
174
17
 
8
 
! Отговори
ОСМАН преди 2 години
ДЕ ДА ИМАШЕ КЪСМЕТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ГО УПРАВЛЯВА ЛИДЕР КАТО ЕРДОГАН.БЕЗ КЪСМЕТ КАТО Е ....... ТОШКО ЙОРДАНОВ.......Е ИМА ТАКЪВ ПРОСС НАРОД..
173
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като как ще ни управлява Ердоган,с това че секциите в Турция от 35 станат 100 и гласовете подадени от Турция станат от 21840 колкото са на последните избори се увеличат на 60000?И така при груба сметка от Евентуални 60000 гласоподаватели от Турция и при 85% вот за ДПС от там,това прави около 51000 гласа за ДПС,та с тоя брой гласове ли Ердоган - ерго ДПС ще "управляват" България? С тая Издъвкана Дъвка някой се опитва да си намери място в парламента и да крепи нечии(на Бойко)крадливи Т'естиси
172
7
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
НИЕ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМЕ РОБИ!!!.......
171
7
 
13
 
! Отговори
До 161 преди 2 години
Башибозук, това не са твои земи. Никой не ви е канил. Тук сте гости, меко казано и не знам за какви деди говориш. Време е да си ходите, той за негови земи говори. Имате си анадол
170
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В конституцията Българите в чужбина имат право да гласуват, да но в конституцията не пише, че трябва да има секции в чужбина. Който иска да си даде гласа, поне може да си направи труда да дойде до родината!
169
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 195Така ли, бе умен? Конституцията ще се промени и тия, като теб "патриоти" в чужбина, тук няма да ги бръснат за слива. Това, че го пише в конституцията, не го прави правилно. Оставай си там, винаги чужденец и никога на своя земя, пък продължавай да зееш за конституцията
168
9
 
7
 
! Отговори
до 189 преди 2 години
щото по конституция всеки бг гражданин има право на глас. Кат не ти аресва, смени конституцията. Да не говорим че в бг гласувате за 1 и същи, време някой да промени тва , те така
167
5
 
0
 
! Отговори
ще преди 2 години
ни. И извънземните и рептилите и ни мои избяга, що земята е плоска и накрая се удряме у дувара. Па и 1 бабичка кът не изблъскаш или не напръскаш с вода някой от прозореца, къв кеф е тва
166
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия няма вечно да ви освобождава. Ще страдате от турско робство.Искайте Запада да ви освобождава този път.
165
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доган и Ердоган ще управляват.Те са приятели на Бойко и само той може да моли милост за България, да не пада под ятагана и бесилото.Бойко ще е посредникът и молителят за българския народ.
164
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вземай релсата и от моста както ни обеща.
163
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо някой, който не е в България има право да определя кой ще ме управлява? Защо трябва изобщо да има секции в чужбина? Който е много загрижен за управлението на държавата, поне да дойде на родна земя и да гласува!!! Или загрижеността им спира за цената на един билет до родината??? Който е избягал или изобщо не е идвал в България да няма НИКАКВА дума в това какво се случва тук!!! Избягали от "лошото" пък зеят зад границата - продажници!
162
9
 
16
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 2 години
Опасявам се, че в случая Валерката е прав! Има лесно- да се премахне двойното гражданство! Какво толкова- значи в Прибалтика могат да живеят хиляди руснаци, дето нямат право да гласуват, а в Турция живеят турци, дето преди са живели и България и имат право да гласуват на българските избори! Това не е ли двоен страндарт? Не ми се вярва да бъде позволено на руснаците в Прибалтика да гласуват и точно това трябва да ни е аргумента да забраним на турците особено пък изселилите се в Турция да гласуват