ИТН започва разговори за съставяне на кабинет

Поканени са всички политически формации без ГЕРБ
Обновена: 23 юли 2021 07:39 | 23 юли 2021 07:37, Анисия Иванова
198
ИТН започва разговори за съставяне на кабинет
Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ" започва разговори за съставяне на кабинет с политическите партии в новото НС. Преговорите ще са с всички партии без ГЕРБ-СДС и ще се проведат в петък, събота и неделя в Народното събрание. От партията уточниха, че преговорите ще са публични.

"ГЕРБ няма как да бъдат поканени на подобни разговори, всичко, което се случи в България в икономически, в здравен, в какъвто щете план е заслуга на ГЕРБ, последните 12 години те са на власт. За конкретните идеи, които имаме в управлението, за имена и постове няма да преговаряме, това сме го казвали многократно и благодарим ви, следете процеса, той ще се случи тук, публично пред всички", заяви Филип Станев от "Има такъв народ".

"Ще се отзовем, предполагам, че поканата е пристигнала в парламентарната група. Ще обсъдим програмите, приоритетите, които те предлагат, които ние предлагаме, след което в неделя имаме заседание на националния съвет на партията, където ще вземем решение за реакциите на парламентарната група", заяви Георги Свиленски от "БСП за България".

"Това е позитивна стъпка. Това, което нас ще ни интересува като първа тема, е как те си представят архитектурата на парламентарната конфигурация, която ще излъчи евентуалното правителство. Втори въпрос - какви цели си поставяме политически да бъдат реализирани. Едва трети въпрос е обсъждането на техните предложения за евентуален състав на Министерския съвет", заяви Христо Иванов от "Демократична България".

"Аз не знам кои са поканените лица, защото поканата до нас е персонална към "Изправи се БГ! Ние идваме!", но ние имаме ясна позиция, че няма да участваме и подкрепяме участие с управлението на ГЕРБ и ДПС", заяви Мая Манолова.


198
Още по темата: кабинетпреговориИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 115.Абе ти не си добре. Знаеш ли колко е 1 километър ? И че Екватора на Земята е с обиколка около 40 000 километра ? Ти асфалтира цяла България бе ? Заедно с планините и част от морето. Площта на България е 111 000 квадратни километра ти с 500 000 км и ширина примерно 6 метра на довърши бе.
112
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Все гледате някой да потупа, погали, целуне вожда пред камерите. Рoбчета сте си. 5 века турско и 50г. руско си казват своетo.
111
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
114 Не винаги, присъстват толкова лидери, по време на европейските председателства, които стават на ротационен принцип в ЕС. Често, биват изпращани премиери, вместо президенти, или техните вице. Борисов летеше често и поддържаше активна външна политика с лидерите на европейските държави. Те, му върнаха визитите.
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Патология "Ще загубим ценно време и после ще се чудим защо сме назад!" "Чудят" се само шараните и тия, на които им е платено да се правят, че се чудят. На нормалните ни е ясно. Изнасяйте се е идвайте в България само на почивка.Хем и местното население ще си го третирате като ***. Аз така правя и се наслаждавам на страната на макс. :))))
109
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 112.Чакай да дойдат първо. И от алуминии не се правят "рамки" за коли. Това не ти е дограма. Ама толкоз разбираш, а пращаш другите да слушат чалга. Силови елементи се правят от легирани алуминиеви сплави, които не знам къде се произвеждат в България. Едно време в Шумен се правеха някакив опити. Кабели правим още от соца не се прави на ударен. Не е гърбаво постижение. Нали всичко е частно какво намесваш партиите ?
108
2
 
6
 
! Отговори
In Memoriam преди 3 месеца
Когато римският Император Tiberius Claudius Cesar Augustos Germanikus (41-54 г. след н.е.) се възкачва на престола той нарежда на първия си консул: От днес всичко трябва да се промени така, че да си остане същото.
107
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
105 Отговарям на злобнияглупак от N 98. Иде реч за 500 000 км магистрали, които ГЕРБ построи.
106
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 111. Ама верно си образ неземен. Че председателството се върти между държавите и ни се падна оная година. Затова са дошли и лидерите. А не заради гърбавите щото са много убави. Не знам кога ни се пада ротационно следващото председателство и ако не са гърбавите на власт какви ще ги плещиш тогава ?
105
2
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Тоест ИТН допускат ДПС-една антибългарска и по конституция незаконна турска партия в управлението. Това ли е промяната? Та ГЕРБ си управляваха с ДПС.
104
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 101 "Поголовна битова престъпност, брутална наркомания, необуздано разрастване на популацията на команчите и принудителното им отглеждане от нас. Това ли са ти гърбавите постижения ?" >> Преди 5 минути от живата пресизява на Министъра на икономиката Кирил Петков:"Ако нямахме алуминиевите рамки, които се правят в България, ако нямахме ел и окабеляване, каквото имаме в Ямбол, ако нямахе Бош в София , Е-го никога нямаше да дойде в България. Примери колкото искаш. Отивай да слушаш Чалга!
103
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
98 На тъпиянеграмотния и пълния с омраза завистник, няма смисъл, да се обяснява. Той, на бялото, казва, черно. Европейските лидери, които присъстваха вкупом, в София, похвалиха успешното, европейско председателство в София. Коя друга партия доведе Меркел и Макрон, заедно с редица други европейски лидери, наведнъж, в София? Никоя.
102
1
 
16
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 месеца
ИТН ?!Не може човечето лилипут ,което пише монолозите на Гацо Бацов,да пише законите на държавата!
101
1
 
2
 
! Отговори
Дидо преди 3 месеца
До модераторите. Мен може да ме триете колкото си искате. Но оставете тези двамата през целият ден,че и утре. Нека народа си излее мъката,че тя простотияга май му дойде в повече.
100
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Започва "Шушу, мушу" задкулисието на "промяната" !
99
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Българите са малък, но много пpocт народ щом кyмиpи са им Слави и Бойко.
98
1
 
10
 
! Отговори
Вече... преди 3 месеца
...берем плодовете. Митьо Очите е пуснат от ареста с още двама и ще бъдат под "електронно наблюдение". Честито, ама не знам на кого?!
97
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 103.Кви са тия цифри бре злобен ?
96
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ниновица закопaва левицата, нужно е тотално реформиране на БСП и превръщането й в лява партия по западен модел. Защото сегашното БСП нито е ляво, нито е дясно, а пpосто рускo, гаварит Масквa.
95
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
87 Много елементарно мислене, на неграмотен, или лъжец. Човечеството е изминало дълъг път, за да дойде до избора, че въпреки недостатъците си, демокрацията е най-добрия строй за хората. Тя не може, да функционира без партии, които представляват различните групи хора, в парламента. Там се извършват промените и на избори. Те са нужни, за да се обнови и предпази, от пороци, политическата класа. Няма общество на света, без поне една партия, но това вече е диктатура, като на ИТН.
94
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 92.Поголовна битова престъпност, брутална наркомания, необуздано разрастване на популацията на команчите и принудителното им отглеждане от нас. Това ли са ти гърбавите постижения ?