ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри

От партията коментираха и направеното от служебния кабинет
Обновена: 16 сеп 2021 12:59 | 16 сеп 2021 12:49,
247
ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри
Снимка: БГНЕС

„Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а се оказа, че те останаха, а други трима избягаха от уж великите успехи", заяви Даниел Митов по време на брифинг на ГЕРБ.

Още по темата

„Президентът обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. На мен ми се иска някой да ни каже какви успехи точно са постигнали. Пандемията ли спря, успешна ли беше тяхната ваксинационна кампания, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията, построиха ли дори 1 см път? Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма. Реалностите са такива”, коментира Митов.

Тома Биков пък посочи членовете на кабинета, които според тях е трябвало да са сменени. Това са  Андрей Живков – на енергетиката, Стойчо Кацаров - на здравеопазването, министърът на регионалното развитие Виолета Комитова, министърът на туризма Стела Балтова, Велислав Минеков - министър на културата и Георги Панайотов, министър на отбраната.

Още по темата
Според него вече бившите министри Кирил Петков и Асен Василев ще използват президентската администрация за своя политически проект.

„Някои от напусналите министри придобиха банка за 2 месеца и назначиха приятелите си в борда на банката. Както и да им върви политическия проект, банката със сигурност ще им върви“, коментира той.

По думите му вече няма нужда да се иска оставката на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като председател на предизборния щаб на Румен Радев той няма как да бъде сменен по средата на кампанията. Приемаме оставането на Рашков като знак, че през тази кампания нашите симпатизанти ще бъдат подложени на натиск от страна на Министерството на вътрешните работи, със старите ченгеджийски похвати", заяви Биков и допълни, че няма данни за незаконно подслушване.

Даниел Митов пък обясни, че продължават обсъжданията за кандидатура за президент на партията.Той призова държавният глава да вземе отношение и да съобщи дали е бил информиран за инцидента край Чешнегирово и знаел ли е за смъртта на старши лейтенант Манчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
10
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен176 Вие ли сте честните хора, БСП?..Ха-ха-ха...Вие окрадохте и разпродадохте за жълти стотинки страната, те били честните, значи! Не.год.ни.ци! Гешев ще го махнете само с пушките - има и честни хора у нас! Гешев е мъжко момче и БСПарите се на.си.ра.те от страх пред него, но лай.ня.ни.те ви "обвинения" не работят при него. Гледайте да спазвате законите по-добре, друго спасение от него - НЯМА!
170
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрата от СИК реве срещу първото нормално БГ правителство. Спират му кранчетата и мутрака мучи.
169
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Злобата, завистта , политическата простотия , лъжите и манипулациите срещу президент Радев нямат почивка за пожарникаря и бивш сикаджия Буда Борисов и обкръжаващите го измикяри. Жалки и долни озлобени човечета.
168
19
 
4
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ ЩЕ Е ПЪРВА СИЛА...... И АЗ БИХ ИМ КАЗАЛ ДА СКЛЮЧАТ ПОЛИТИЧЕСКО СПОРУЗОМЕНИЕ С ДПС И ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНОВО ДА ВЪРВИМ НАПРЕД.... ТОВА ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ И ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НИ С ЕС И САЩ.
167
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата говори за диктатори? Този, който, където седне и стане все повтаря "аз, аз,аз"? Този, който подчини НС, направи слуги министрите си и не търпи никаква критика? Този, който си затвори очите пред полицейския произвол? Който не позволи да се вземат мерки и да не се допусне това, което стана пред НС по време на протестите? Този, който за избран президент каза "И маг аре да бях предложил и него щяха да изберат!"?
166
4
 
9
 
! Отговори
Л.Иванов преди 2 години
Има още много да подскачате като ощипани моми!Трудно ще преглътнете залъка, че не сте, / а вероятно и няма да бъдете/ на власт!И сега се чудите защо е така- просто хората искат нормално правителство, и най вече нормален премиер, а не самохвалко! За корупцията не си струва и да се говори- да си харчи от чекмеджетата!Ето това са реалностите!
165
3
 
11
 
! Отговори
До Диана преди 2 години
Иначе това че една треторазрядна мутра, шофьор на Маргините, пълен селянин, про стак, злобар, интригант, нарцис и крадец ти се вижда нормално да управлява 12 години България ?!
164
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ние очаквахме да подобрите стандарта на живот на хората да повишите заплатите и пенсиите отговарящи като за страна от ЕС. Сетихте се накрая когато разбрахте, че хората не ви искат и ненавиждат 12 години само лъгахте, крадохте и мазахте. Рекапитулацията от управлението на ОПГ ГЕРБ последни по всичко, първи по смъртност, кражби и корупция. Без нито една проведена реформа за 12 години е затова ви изритахме.
163
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елементарни схеми на ГЕРБ, но работят. Огромни задължения,но са разсрочени и на практика се обслужват. И накрая балона се пука. Като банката за развитие , работеща за Пеевски и Булгартабак
162
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черепа отправи сериозни обвинения срещу Тулупа, Горанчо и кака Севда. Миризливият Каскет все още се чуди дали да се самосезира или да се отдаде на копрофагия.
161
8
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Даскала По себе си ли съдиш, БСП?! Герб не сборят за власт, а за държава, ако още не си го разбрал. Този, който се бори за власт с незаконни, неморални, непочтенни средства у нас е БСП с опита й за преврат засега...Вие дращите със зъби и нокти за властта, но говорите това за другите да не би те да се досетят случайно какво точно правите...
160
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са започнати разследвания само по една причина -- не е сменен главният прокурор.Назначаването на фигурант на този пост и юридическите пречки това да става по един нормален начин при установяване на нарушения са ключови -- мафията герб по този начин се е подсигурила. Освен това на смяната му се противопоставиха явно или скрито самите герб, дпс, бсп, итн -- партии на статуквото или зависими от него. Така че битката продължава до пълна победа. Всички честни хора трябва да се разграничат.
159
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек без семейство и принципи, доказан крадец, лъжец и антибългарин. Любими са му ромите, гледа ги като свои деца и йм се радва. Е тва е Бойко, шизофреничен дебелак готов да продаде и майка си за власт и пари.
158
3
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До герберасти! Без празни приказки, БСП! Като не те интересуванещо, не се интересувай от него...Кой има бъдеще и не ще определи народа, не такива под.логи като теб...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
157
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Магистралите ги построиха фирмите на Пеевски и Черепа (Трейс и Нове Холдинг) с пари от ЕС. А Тлъстия крадлив злобар и илитерат само обикаляше с Жипката, защото освен за шофьор за друго не става.Е и прибираше комисионните в Чекмеджето де.
156
2
 
1
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен163 БСП направиха прехода към пазарна иконоу нас по проект на американците Ран и Ъп. Те явно се опират на тях още, защото поведението им се диктува от някъде и това някъде не е у нас доколкото е неприсъщо на нашата народопсихология и разбирания. От време на време това задкулисие идва пряко вероятно в медиите /анонимно!/ с някой убийствено антибългарски текст, унижаващ всички българи като диваци и варвари, какъвто имидж са ни създали гърците още от Освобождението ни...
155
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква къдрава Сю? Троловете на Радев, БОЕЦ, Слави Василев и на Кутев изтрещяха съвсем и живеят в измислена реалност. Инфлацията и кризата в енергетиката ще ви удари като мотика в носа.
154
1
 
5
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
КОСТАДИН АНГЕЛОВ НАСЛЕДЯВА КАТО ДИРЕКТОР НА АЛ.БОЛНИЦА 30мл. ДЪРЖАВАТА КУПУВА ЗА 40мл. АПАРАТУРА...... А КАЦАРОВ КАЗВА НА НЕГРАМОТНИТЕ, ЧЕ К. АНГЕЛОВ ГИ ОТКРАДНАЛ...... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГО РЕКЕТИРАЛ ДА УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТАТА НА ЖЕНА МУ......
153
4
 
11
 
! Отговори
герберасти! преди 2 години
Кой ли се интересува от вашето плещене на глупост след глупост!? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,че нямате място в бъдещето на България!!!
152
11
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен161 Ако това служебно правителство беше открило дори едно-единствено провинение на Бойко, той щеше да отиде на съд направо в Брюксел - 100%! Единственото което откриха бяха голямите авансови плащания магистрала Хемус, но това не е никакво престъпление, но можеха да направят така,че да изглежда като такова в очите на хората, но в очите на съда такива номера не минават...Слушай ти БСП и им вярвай, значи, См.еш.ко! Пр.ост народ, слаба дъ.рж.ава, значи, както са категорични предците ни