Рашков уволнил шефа на Второ РПУ заради случая с Боксьора

Вътрешният министър обеща да изнесе факти за изборите от 11 юли
8 окт 2021 14:03,
116
Рашков уволнил шефа на Второ РПУ заради случая с Боксьора
Снимка: БГНЕС

Началникът на Второ РПУ в София е отстранен заради случая с с Венци Боксьора, обяви вътрешният министър Бойко Рашков.

„Не може един началник да не е знаел, че в неговия район е имал лица, които се занимават с наркотици и пребиват хората. Неговите служители са бездействали“, коментира силовият министър.

Рашков коментира и скандала с „Пандора пейпърс“.

„Трябва да се изследват фактите от службите в страната. За съжаление отново ще вървим след събитията“, заяви той.
Министърът на вътрешните работи обясни, че в „Арсенал“ са арестувани хора, които са искали да изнесат документи и продукция, важна за предприятието.

Още по темата
Рашков обеща да изнесе и факти, свързани с изборите от 11 юли.

„В близките дни ще се спра на конкретни факти. Вчера в Кирково е заловен гражданин, който е заплашвал друг, че трябва да гласува за ДПС иначе няма да получи отопление през зимата.

Тези дни ще изнеса в публичното пространство множество подобни случаи във връзка с изборите от 11 юли, за да покажем как една партия се грижи за правата и свободите на българските граждани, притискайки ги да гласуват точно за нея. Тази статистика е приготвена доста отдавна и аз съм я спестявал до момента, но сега ще я изнеса, за да защитя името си. Чух изрази, като "репресия" и  "антидемократичност", което е свързано с моето име. Няма да позволя да бъде опетнявано името ми от пехливан политици и от произволно хвърлени обвинения", каза още Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Навсякъде има тормозени граждани от престъпниците на Гешев, а разследващите полицаи се правят на слепи и глухи. УВОЛНЕНИЕ!! НЕКА ДА СИ ЗАГУБЯТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ, ЗА ДА РАЗБЕРАТ НА КОГО СЛУЖАТ _ НА НАРОДА ИЛИ НА ТИКВАТА И КАСКЕТЯ.
88
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя боксьор що не го пуснете да се бие в неделята )
87
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРДЖИКОВ -УБЕДИТЕЛНО ПРЕЗИДЕНТ НА ПЪРВИ ТУР !!!!!!!
86
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да се спрат тия из роди, трябва Гешев и Борисов да бъдат вкарани доживот в затвора. Гешев е покровителствал този Венци
85
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много хора колебаещи се към Герб с показния дослук вече с ДПС най малкото няма да идат да гласуват. Още нещо, не подценявайте обикновения турчин от делиормана или Кърджали. Минаха стадните години от 90 те. Още нещо бг турците в Бурса и Измир ще гласуват за Радев. Просто такава е депешата на Султана.
84
7
 
12
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Пълни глупости. Членовете на ДПС гласуват като войници и не им е нужна никаква пропаганда и агитация,а и още повече и подкупване с дърва за огрев. Тази глупава терия се изтърка вече..Стой ,та гледай... На тези избори за Президент,нито един глас за Радев от ДПС.
83
2
 
14
 
! Отговори
А ти преди 2 години
Защо спа досега бе, мек ере червено ! Или си твърде зает с политическите преследвания..!
82
12
 
10
 
! Отговори
Ss преди 2 години
Като гледам герберастчета и дупесарчета са налазили коментарите. Браво Рашков само така. Бой по кратуните на тези полуграмотни калинки.
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че само той ли ..има и други покрай,тъча )
80
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старшината Рашков вдига яко рейтинга на ГЕРБ -СДС щом се появи по медиите ... Борисов трябва да го черпи за това. Между впрочем Рашков е единствения министър в света ,който е в челото на петте най-корумпирани лица в България ,няма достъп до класифицирана информация и за капак са го сложили да бори корупцията !!!!! ТОВА Е ПЪЛНА ЛУДНИЦА !!!
79
7
 
7
 
! Отговори
7373 преди 2 години
Много агресия вкараха в обществото тези. Как мислят да управляват? С агресия към обществото?!?! Много от тук коментиращите и ще бъдат като юдеите в Йерусалим. От "осанна" до "разпни го". Но май ще бъде късно. Повече от всякога се ползва лъжа и дезинформация на обществото. Демокрацията и законността са тотално погазени. Свободата също. Прочетете началото. Януари, февруари всички вкупом друго ще пишете-ако е разрешено.
78
3
 
3
 
! Отговори
До 85 преди 2 години
Ти залягай над уроците и не се мешай в политиката,че ако Рашков и рашковци дойдат ,ще се запознаеш с ,,гримьорната" с каменното корито на Московска 5/вход от към ул. Малко Търново/ Бая такива ,,революционери" като теб са минали ,а някои съвсем са си заминали от там, в онези години,точно по времето на другаря Рашков!
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
браво, а бияча го натикайте къдет му е мястото
76
6
 
17
 
! Отговори
митко преди 2 години
Във 2-ро РПУ са най-корумпираните ченгета.И така е от много години.А пишещите срещу Рашков амбриажи нека се обърнат към Боко тиквата,шофьора на Мето и новият общинар Иванов.Те отговарят цели 12 години за МВР.
75
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам никакъв смисъл в показните уволнения. Важно е да има ефект от работата на МВР. Все пак за всички докладвани случаи и присъди на подсъдимия са се подписвали хора с имената си-търсете вина в тях. Другото е ала-бала за пред медиите. Що народ така уволниха, а такива типове продължават да са под "закрила" и на свобода.
74
0
 
12
 
! Отговори
До 79 преди 2 години
Нещо си в грешка ,провери си информацията .Най много са изнесени в периода 2001-20010, точно 24 милиарда и 400 милиона а за последвалите 11 години около 4 милиарда.Явно нси прочел но не си слушал Колю Парамов.Най много са изнесени при Станишев понеже ,,бил неопитен и управление на държава" му било първото работно място ........Интересно как от 2001 до 2021 ги смятатНЯКОИ за 10 години??? И не беше ли свален Станишев именно заради огромна корупция? Я вно в този сайт повечето сте юноши бледи!
73
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смятам, че Рашков има гръбнак и точно той смятам, че може да се справи с мафията. Принципен и почтен мъж
72
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков е страхотен! Как ми се иска той да натика Гешев и Борисов в затвора където им е мястото!!
71
5
 
10
 
! Отговори
Ама преди 2 години
Рашкоооов, защо си позволил такива неща да се случват под носа ти толкова време, го ведо такова... !?!
70
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков , на съд и в затвора ,заради огромна корумпираност...