Представители на ЛГБТИ "обезглавяват" ритуално Каракачанов и ген. Луков

За случката сигнализираха от ВМРО
3 ное 2021 13:52, Ерол Емилов
278
Представители на ЛГБТИ "обезглавяват" ритуално Каракачанов и ген. Луков
Снимка: БГНЕС

Представители на ЛГБТИ общността обезглавяват ритуално лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.
Това става ясно от видео, публикувано в социалната мрежа Facebook.

На него се вижда лице с  лице с неустановен произход залива със субстанция наподобяваща кръв три снимки, след което прави жест, посочващ прерязване на гърлото и ги наръгва с нож под съпровода на хърватска музика.

Освен лидера на ВМРО на фотосите са и ръководителят на бюрото на групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП в София Кристиян Шкварек и не на последно място на легендарния български генерал Христо Луков (български офицер, български национален герой от войните за национално обединение, български общественик, убит от комунистическа терористична банда).

Още по темата
Сцената се разиграва в периода около 10 октомври тази година на събитие на „Куиър въртележка“, „Рейнбоу хъб“ и ЛГБТИК+ общността в България, а мястото е „Концепт Спейс“, а фон на видеото е песен на хърватски език, в която се пее и призовава за убийство - „Фа, фа, фашист, не бъди ти… Защото аз, скъпа, ще те убия…“

От ВМРО излязоха с позиция относно случката, в която задават няколко въпроса.

1. Как демократичната общност, техни превъзходителства, посланиците Херо Мустафа, Роб Диксън, Мартина Фийни, Йес Брогорд Нилсен, Флоранс Робин, Симон ван дер Бург и шарже д'афер Бекерс, „Рейнбоу хъб“ и ЛГБТИК+ общността ще коментират видяното на видеото?

2. Колко приемливо според техните стандарти - по скалата от едно до десет - е публичното обезглавяване, наръгване, разкъсване на снимки на български политици, придружено с недвусмислени заплахи за прерязване на гърла и рязане на глави, озвучено от одобрителния вой на присъстващите активисти на ЛГБТИК+?

3. Можем ли да разпознаем в това публично деяние отправена заплаха за убийство на едно и повече лица, придружено с едро хулиганство, извършено публично, с особена дързост и грубо нарушение на обществения ред?

4. Можем ли да очакваме светкавични реакции от посолствата на САЩ, Австралия, Белгия, Дания, Испания, Канада, Нидерландия, Обединеното кралство, Португалия, Република Ирландия и Франция, които застават зад всяко едно събитие, организирано от ЛГБТИК+ общността в България?

5. Можем ли да очакваме арести и обвинения? Или ако си ЛГБТИК+, можеш да ръгаш и обезглавяваш за забавление?

6. Каква е самоличността и възрастта на лицето от видеото? Годно ли е то да разбира свойството и последиците от своите постъпки? И годно ли е да носи наказателна отговорност?

7. Как гледа председателят на Европейската комисия на подобни заплахи за убийство, отправена към български политици?

8. Как гледа председателят на Европейския парламент на това събитие?

9. Как гледат на това събитие членовете на Европейския парламент?

 

Въпроси към „Рейнбоу хъб“:
Присъствали ли са, участвали ли са и най-важното - организирали ли са това събитие?
Знаят ли дали „Куиър въртележка“ са платили авторски права на Ислямска държава за сюжета на клипа? Краден ли е или е авторски?


278
Още от Общество
Д-р Маджаров: Пълното затваряне в момента не е подходяща мярка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
1
 
! Отговори
Димитър преди 3 седмици
При убежденията на гледаното видео при което се опасявам ,че лицето много ми прилича на същото момиче или момче не знам как да го кажа ,което обвини г-н Расате в посегателство върху клуба им.. Що се касае върху този ритуал ли или култово празненство, което олицетворява извършване на убийства си е живо престъпление върху човешката общност при което трябва да бъде повдигнато обвинение пред върховният съд на ЕС.....Подкрепям Ви г-н Каракачанов !
191
0
 
1
 
! Отговори
Един чичко с мустаци преди 4 седмици
Аз бях прав !
190
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 4 седмици
Плевнелиев е организатор на тази "екзекуция".
189
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
LGBT поддържа и подкрепя Кирчо Петков. С такава поддръжка влизането му в Парламента е сигурно!
188
0
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 4 седмици
ЛГБТИК+ ?!?!От малък знам, че всички определения за хора завършващи на "-ик", говорят за тежко здравословно състояние или обида.Пример: диабетик, хипохондрик, сифи.листик, ***, не.връ.стеник...Дори и в начина на употреба на позитивната дума "умник", има нещо много обидно...
187
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ъъъъ каква кръв какви отрязани глави, на това видео видях да късат няколко грозни черно-бели снимки. Ужас направо. Абе вие патриотърите сте по-големи drama queen-ове и от гейовете бе. Айде стига занимавахте цялата държава с вашите гейски драми.
186
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Меките китки станаха по-силни от генералите и воеводите. Този нефелния от видеото е за психото директно.
185
2
 
16
 
! Отговори
Shark преди 4 седмици
Така! После защо масово хората не ги приемат и ги мразят дори. Ами ето заради това. Кои са те, че ще сквернят паметта на ген. Луков. Може да е противоречива личност, приемана различно, но той е БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ! НЕ ДЖЕНДЪР! Затова няма да ви приемем като нормални хора! Ще се научат да уважават, чак след това ще изискват уважение!
184
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 178.....Роден съм в Царство България, станах разумен човек в Народна Република България, която приех за мое Отечество и й се заклех във вярност. Ще пукна с мъка на сърцето в Подмандатна Територия България, озлочестена, западнала, жалка!Съдба...
183
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До не съм БПФ----Погледнах реакцията на поста ми. Очаквано. Твоето писание е доста несвързано. Не си разбрал смисъла на написаното. Но ме заинтригува - какъв ти е гендера! Ти с пендари ли се кичиш, моме? Моята прабаба е носела пендари, баба ми - двуметров златен ланец. Много старомодно го даваш! Аз злато нямам, нямам пендари, нямам даже кола. Имам няколко стотин книги, все прочетени. имам една, която е такъв раритет, че е безценна и един ден ще я подаря на НАРОДНАТА библиотека. А струва 3-4 коли
182
3
 
5
 
! Отговори
Bul gur преди 4 седмици
Уплашен изглежда ,,великия вожд,, .... крадец манипулатор. Македонско мероприятие...негови хора.
181
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
Да ви напомня на нещо!? На кофчезите и бесилките, разнасяни от Минеков, Хаджигенов, Бабикян и сие! А също и на един съвременен КуКлуксКлан!
180
5
 
9
 
! Отговори
Митко Павлов преди 4 седмици
Много интересно видео. Много хубаво, само как се забавляват и радват и смеят всички присъстващи,...ех как ти се иска и ти да си там,...да се порадваш...да им се порадваш също, ама няколко пъти!А това убавото девойче ли е, момък ли е, друго ли е, Много ми среда, ама много, колко сладко й/му стоят очилата, а и дрехите по мода и по дрес код!!! Както и всички останали.Моля ако някой има контакти на Това убаво същество да ми ги предостави...Цял живот вече търся така убавина, а говори и западен език
179
14
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 4 седмици
Каракачанов плаща щедро,за да е всекидневно в новините,но това няма да му помогне да влезе в парламента.
178
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
За мен всичките тези ЛГБТИ са хора с психични проблеми. Например, дъщерята на щатния изнасилвач на момичета за кефа на българската Саломе е обратна. Кофти възпитание.
177
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Щом Каракачанив е пид стрес, няма лошо. С тея кила, кръвно и стрес е въприс на време, нах-хубавото да го трясне ;) - Заслужава си го!
176
0
 
26
 
! Отговори
Случаен минувач преди 4 седмици
Току що го изгледах. Отвратително, наистина отвратително. Ако някой нормален си направи такава гавра с тях, по БТВ и по другите комунистически телевизии ще се надигне такъв вой... не ми се мисли. А на 150 ще му кажа: Стоилов не е мека китка, той е онанист. Но в случая няма значение това.
175
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"когато се заклех на Народна Република България" насилствена клетва в диктаторски режим...
174
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Така е - под вещото ръководство на Синедриона първо премахнаха това тежко заболяване от списъка на СЗО, а после редуцираха броя на психиатричните клиники. Хубавото е, че кармата не спи и в момента Тел Авив е световната столица на тези злощастни, болни създания.
173
1
 
33
 
! Отговори
Много люти преди 4 седмици
тия джендъря! Спокоен съм, че ако има война ще колят враговете! 1-ва дивизия ЛГБТИ ще са страшилище за нашествениците. За пленниците не ми се мисли. Ще ги мъчат с дилда и други такива работи. Хахаха