"Поход на семейството" срещу "София прайд"

ВМРО: Гей парадът е позор и сборище
Обновена: 13 мар 2023 15:10 | 17 юни 2022 17:15, Камелия Цветанова
101

ВМРО за поредна година се включва в „Поход на семейството“ като антипод на „София прайд“.

Според воеводите гей парадът е позор.

„Гей парадът, който ще се проведе утре в София е демонстрация на извратеността. Поредният опит за показно отричане на семейството като основа на обществото. Ето защо призоваваме всички български граждани да подкрепят „Поход на семейството“, организиран от Сдружение РОД на 18 юни, събота от 15.00 ч. пред храм „Св. Неделя“. Нека заедно покажем, че нормалността има място в българското общество“, съобщиха от пресцентъра на партия.

„Ние от ВМРО преди 3 години спряхме Истанбулската конвенция. Конституционният съд я обяви за противоречаща на българския Основен закон. Дори и БПЦ вчера се обяви срещу позорния „София прайд“, но и това не трогна кмета на София Йорданка Фандъкова и тя го разреши, въпреки входираната декларация и от общинските съветници на ВМРО в СОС – Карлос Контрера, Михаил Петров, Владимир Митов и Димитър Антов“, посочват от ВМРО.

„В същото време правата на тези, които истерично крещят полуголи по улиците, са напълно гарантирани от законите на България и няма ясна обосновка срещу какво протестират. За нормативните разпоредби полът няма значение, както и сексуалната ориентация. Има закони и те са еднакви за всички дееспособни граждани. Законите не делят хората на гейове, лесбийки, би-три– сексуални, на травестити и още там каквито измислени подвидове има. За законите българските граждани са равни. В природата има два биологични пола – мъжки и женски. За нас от ВМРО семейството е от мъж и жена и техните деца. Всякакви опити за поредната подмяна, представена като „промяна“ и напудрена обилно с брилянтин и пера, е чисто и просто насилствено налагане на принципи и правила, напълно несъответстващи с нравите, религията, морала, културата и законите в България“, пише още в съобщението на ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
гражданин две преди 1 година
До гражданинЗащо мислите че гейовете идват от америка ? Или изобщо че там са повече или пък че ги толерират повече ?
60
10
 
23
 
! Отговори
гражданин преди 1 година
Абсолютно подкрепям! Извратеняците се увеличават всеки ден! Утре американците могат да започнат да се женят за кучетата си - това си е тяхно решение и техен проблем. Ние трябва да отстояваме ценностите си!
59
5
 
10
 
! Отговори
мани мани преди 1 година
Добре,че са тия хубавки момиченца и момченца,дето са там за 50 лв на участие,че ако видите какви са баш сбърканяците,как са облечени и как изглеждат,и на всичкото отгоре им чуете и приказките, ще оповръщате всичко!
58
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светият Синод да отлъчи Фандъкова от църквата. Както и всички политици, които одобряват подобни извращения.
57
6
 
5
 
! Отговори
преди 1 година
Когато раждате хора голяма част от тях ще бъдат дефектни по един или друг начин, можете да го спрете само като запушите отточната тръба която ги излива. И вие също сте жертви, и сте дефектни, но не можете да се видите от страни. вие сте останали с впечатлението че всичко е весело и здравословно, но месомелачката ще ви захапе, ще ви удря по стените известно време, ще ви отхапе това онова и ще ви накара да се примирите със загубите. Не ви харесва че съм прав.
56
6
 
18
 
! Отговори
А преди 1 година
Ние българите сме източен народ с традиционните му ценности. За нас най-важни са близките, семейството, родителите. Правилата и законите не са на първо място.Много по-близо сме до Балканите, Турция, Русия, отколкото до Брюксел и Вашингтон.Затова и всички изявления за нашата солидарност с ЕС, САЩ, Украйна звучат фалшиво и неискрено. Поколения ще минат, докато си уеднаквим ценностната система.
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбрах,че известни геюве са говорили на дружките си да не се вързват с тоя парад,защото вредят на самите себе си!Но някой много яко натиска да го има!Кой ли е!?
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гей хората са наказани да намят деца но хората са измислили начини за сурогатно майчинство и тн.
53
4
 
13
 
! Отговори
Утре Господ преди 1 година
ще прати Гръмотевици и Потопен Дъжд над Прайда!
52
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** Сър!
51
4
 
19
 
! Отговори
обратеняци преди 1 година
Тия искат още права!А когато някой има повече права от другите,това е край на демокрацията!
50
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така както е гръгнало потоп ще разчисти гей парада.
49
25
 
16
 
! Отговори
Ели преди 1 година
Аз съм хетеро и имам традиционно семейство, но абсолютно подкрепям гей хората! Не е наша работа кой кого ще обича!
48
16
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Честит прайд братя :)))
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като всяка година, пак ще има 50 гейове и 150 полицаи да ги пазят. Голяма работа , пак хляб и зрелища на бедния народ.
46
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия на един един голям кораб и на най дълбокото
45
30
 
3
 
! Отговори
преди 1 година
Семейството е абсолютно зловредна и натрапена структура, която създава нови жертви, в смисъл че когато мъжът отиде и топне чушката където "трябва", да бодне фитила в гаубицата, условно казано и после на осмият месец като батура тръгне да бута гюлето, тогава баби и дядовци го вкарват в насилствен брак чрез манипулация да поеме отговорността, което го устройва и му подсигурява лична торбичка за празнене макър и вече избомбена и жената също я устройва и по взаимна изгода и за да си правят компания
44
7
 
7
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
Тия дет пищят най- много са най- големите. Страх ги е от показност, защото тия на прайда могат да ги издадът лесно.
43
3
 
9
 
! Отговори
Намерете им гаджета преди 1 година
на тези момичета с тези цветове на дъгата, да не бъдат на сухо, като са с момчета ще тръгнат по нормалния път
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва, дет' се сбират xюмнeтa, да се pa3гoлoгъ3вaт и paзвяват пpaйдялницитe по чарка стана задължителна европейска ценност, еггасси...?!