Части от "Капитан Андреево" - обект на националната сигурност

Отстраняването на шефа на БАХБ било за неща, случили се за ден
16
Части от "Капитан Андреево"  - обект на националната сигурност
Снимка: БГНЕС

Отстраняването на Христо Даскалов от Агенцията по храните е свързано с редица неща, които се случиха за един ден. Това заяви служебният земеделски министър Явор Гечев пред bTV.

Той добави, че е уволнил и назначил по спешност хора, а не ме е уведомили. Освен това ще е и народен представител. След свършването на предизборната кампания Христо Даскалов се връща на работа, макар в изборното законодателство да пише друго. Уволнението на шефа на БАБХ не е свързано с работата по отношение на ГКПП "Капитан Андреево“, добави Гечев.

Той добави, че се готви решение на Министерския съвет за обявяването на части от пункта "Капитан Андреево" като обект на националната сигурност.

Политиката по отношение на държавността на "Капитан Андреево" продължава, обясни земеделският министър.

„Това е нивото на сигурност на обекта, в който на практика неоторизирани лица по националната сигурност не могат да влизат изобщо вътре. Ще повлияе“, обясни Гечев.
 


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жълтите павета пред Народното Събрание не ги пренаредиха, а ги разредиха и уплътниха с пясък за да може по-лесно да се вадят при протести. Планирано ще е.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Герберастките метастази са навсякъде. Само абразио(чегъртане) и рязане до кокал за вас герберунки и бизнеспалячовци.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
по-добре не купувайте плодове и зеленчуци от Турция.Разбра се че са отровни
6
1
 
7
 
! Отговори
снежен чоевк преди 3 месеца
Дори само за тази изцепка си заслужава хората отново да излязат на пренаредените жълти павета.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как им го побира в главата този закон за части от граничен пункт какъвто се явява пункта Капитан Андреево да бъде обект на национална сигурност,като пункта/пунктовете изцяло влиза/т в очертанията на непрекъснатата държавна граница очертаваща територията на държавата и представлява обект на националната й сигурност как сигурност на държавната власт заедно с всички прилежащи терени по границата принадлежащи към нея застроени за обслужване и функциониране на дейностите на националната сигурност.
4
1
 
7
 
! Отговори
Кире преди 3 месеца
Този *** не знае ли, че няма такова задължение директор да уведомява някого за назначения в подопечната му структура. Но ако министъра си има негови хора, по стара БСП-арска традиция, това е друг въпрос.
3
0
 
3
 
! Отговори
Доли преди 3 месеца
Беееее и аз гласувах беееее.
2
1
 
14
 
! Отговори
До Възможно ли е преди 3 месеца
Възможно е, защото държавата не иска да се справи, а и защото тази частна фирма се е отчитала подобаващо толкова години на разни политици. Случайни работи там няма.
1
1
 
18
 
! Отговори
Възможно ли е преди 3 месеца
Толкова години Държавата не може да се справи със собствените си граници!