ПП за избори се стяга, ще разговаря с ДБ и "Спаси София"

Васил Пандов: Организираната от БСП среща беше много закъсняла
20 яну 2023 22:00, Красимир Ангелов
57
ПП за избори се стяга, ще разговаря с ДБ и "Спаси София"

През тази седмица "Продължаваме промяната" имаше национален съвет, на който на двамата съпредседатели беше даден мандат да започнат преговори с ДБ, "Спаси София" и други формации, с които имаме потенциал да се обединим и споделяме общи ценности. Това заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Васил Пандов в ефира на "Денят ON AIR".

По думите му местните избори са от голямо  значение, заради което разговорите на Съвета са се съсредоточили именно около тях. Предвид неуспехът на третия проучвателен мандат, концепцията им се разширява.

"Организираната от БСП среща беше много закъсняла. Г-н Борисов обяви, че в един следващ кабинет вижда обединение с ДПС и БСП. Имаме негласна заявка към структурите на ГЕРБ. Ние видяхме това обединение многократно", коментира той.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът даде и актуален пример, който показва, че ГЕРБ, БСП и ДПС са сближили своите позиции - освобождаването на председателя на Сметната палата.

Той обобщи, че Асен Василев  е призовал по време на бюджетната комисия Сметната палата да разгледа цялостно начинът на финансиране на партиите в предизборната кампания, а на следващия ден директорът ѝ беше уволнен.  

"При "Продължаваме промяната" този процес е напълно прозрачен", заключи депутатът.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 година
Затова сме бедни , защото имаме такива политици ! Укрите най- са обгрижвани в България ,с най- добри условия , живеят царски без да плащат на чий гръб ?!
42
1
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 година
ПП да се стяга за прескачане на бариерата , която ще се окаже висока за тях !
41
1
 
4
 
! Отговори
Ало преди 1 година
Да се стягат за затвор ,а не за изБори
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП слугите ...да им гласуват украинците за изборите
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците да си гласуват за тях!Ние не сме украинци!Знаете ли как хората пcyват Кирчо,че сме плащали с левче отгоре бензина,за да плащаме на укрите?!За чужда война сме плащали все едно сме виновни!Айде сиктер!!!5-звездни хотели и гориво сме плащали все едно сме богаташи!Не ги е срам!!!
38
1
 
8
 
! Отговори
нашенски политик преди 1 година
А бе щом опряха до спасителя на София,всичко е ясно!Нещата са толкова зле,че няма на къде повече!
37
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Колко чудно, че разумните партии като ГЕРБ ,ДПС и БСП се обединяват срещу шарлатаните. Та нали България по някакъв начин трябва да бъде спасена от това бедствие което ни връхлетя последните 2 години.
36
2
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
ПАЛАЧИ ДЕТЕ БАЩАТИ Е НЕВИНЕН пееше Т.Колев и след споразумението между НЕКСО и Амер.Прокуратура от ДБ и ПП зареваха че всичко е било наред и просто са набедени.Има обаче едни наивници дето ще попитат кой ако всичко му е наред и е чист ще тръгне да се споразумява и въпреки НЕВИННОСТА си да се бръкне с не 1 или 2 а с над 40 млн. Ами по тази логика за толкова милиона и Българската Прокуратура да им предложи споразумение.
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хитри са, видяха как Бонев ще вземе мнозинството от гласовете на Софиянци и веднага искат да се качат и те на файтона.
34
1
 
13
 
! Отговори
КлубДондуков53 преди 1 година
ДБ успешно си партнират в източването на общината и комисионерството вече няколко мандата, като общински съветници. Сега видяха, че може да им секне кранчето и веднага се преориентират
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от ПП са продавали оръжия за окрайна не законно ,правили са пачки ,най добре да хващат пътя и да стават украинци и на първа линия на фронта
32
1
 
9
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
Стяга се за избори, а след тях ....ще си стяга багажа.....
31
1
 
7
 
! Отговори
Васил Пендев преди 1 година
Ние в ПП сме само пасивни! Търсим нови активни членове на партията!
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
П.П. ЗАЕДНО С ДБ И ОСТАНАЛИТЕ ДА ВЪРВЯТ В ПУ.......ПИ........
29
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незнам колко болен мозък трябва да си за да гласуваш отново за ПП или ДБ. Трябва да си с IQ като на президента, който отново даде третия мандат на БСП, при условие, че предите 3 пъти му го връщаха неизпълнен. Основен признак на дебилността е, че повтаряш една и съща грешка отново и отново. Нормалните хора се учат от грешките и не ги повтарят.
28
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От ПП по скоро трябва да разговарят с ИТН, ВМРО, АТАКА, НДСВ. Да им кажат какво е да си извън парламента след като си бил във властта..
27
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези нагли човечета от ПП,ДБ и общинския лигльода се стягат, да се омитат от политиката.
26
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До мдааа... България и София са заГРОБени от 12+ години от Винету и шайката му
25
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Набийте фандъчковците заедно в София - цялата корумпирана групировка на мутрите след това ще се разпадне като картонена кула!
24
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е ли редно да се обедините ПП Д Б и Спаси София? Не виждате ли как се обединяват БСП ДПС и ГЕРБ и ни готвят нова тройна коалиция за след изборите? Слепи ли сте за това?