ВМРО бойкотира изборите, нямало избор

Партията няма да регистрира листи
26 фев 2023 15:52, Александър Попов
65
ВМРО бойкотира изборите, нямало избор
Снимка: БГНЕС

ВМРО няма да регистрира листи и ще участва в изборите за НС с активна кампания „Не подкрепям никого“.

"Когато чужди посолства и маргинален вот диктуват българската политика, единственият избор е бойкот", реши Изпълнителният комитет на ВМРО.

"Две години едни и същи политически партии се възпроизвеждат в Народното събрание, харчейки милиони левове за кампании и избори. Две години политически импотентни проекти се боричкат за власт. Две години - тържество на политическия егоизъм.

Ние от ВМРО заявихме и отговорно започнахме разговори за изграждането на нов дясно-консервативен проект, който да постави в основите си християнските ценности, моралните устои на българина, както и национално отговорни политики. Последните две години доказаха, че България има нужда от това. С тази цел ВМРО се обърна към ИТН, „Български възход“ и други политически субекти, с които можехме да намерим общо разбиране по въпросите на съгласието и политическия диалог, промяна на конституционния модел и засилване на правомощията на президента, Македонския въпрос и др.

За съжаление вътрешнополитически и външни фактори осуетиха опита за формиране на българска национална сила, която реално да представлява обикновените български граждани в парламента. Надделя и политическият егоизъм, борбата за позиции и субсидии, в която ние не желаем да участваме.

За пореден път ни се предлагат избори без избор. И все едно е дали ще се гласува за един или друг полюс, защото се очаква чужди геополитически вектори да съберат несъбираемото. Тоест пълна загуба на суверенитет. Или пак да няма правителство - тоест тържество на безотговорността. Моделът е сбъркан!

Системата има нужда от промяна. Затова участието в избори е безсмислено!

Започваме активна кампания „Не подкрепям никого“, за да покажем, че хората, които не искат да живеят в този надут от чужди посолства балон, са сила, която все още не е разгърнала своя потенциал. Това са хора, които имат какво кажат и техният глас има значение не по-малко от купения цигански, корпоративния или турски вот", заявиха от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: ВМРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
2
 
! Отговори
Венелин преди 1 година
А по въпроса за самолетите няма ли да се изкаже шкембето?
54
1
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Защо така бе,Краси.Нали сте ГЕРБ патерица.Или ББ ви спря кюлчетата и вече сте че в кампания "Не подкрепям никого".
53
1
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Бойкотирали...... Решили да не се излагат, че няма да вземат и 1%
52
2
 
0
 
! Отговори
Благой преди 1 година
Смешници, след като и на Янев не можаха да се залепят, нямало избор. А, ти б. министре на отбраната на натовска държава, когато преди една година приказваше, че няма смисъл да се помогне на Украйна защото след няколко дни щяла да падне, с главата си ли мислеше? Чужди посолства - Балкански ***!
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както казахме не лъжем
50
1
 
3
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
Чужди посолства и''маргинален вот''.Тука е прав.
49
1
 
9
 
! Отговори
Деси преди 1 година
АГЕНТ, АГЕНТ ИВАН 007 :))))
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонски въпрос няма от десетилетия. Има го само в главите на шепа демагози, които заблуждават хората с неща , на които отдавна есложена точка и с тях трябва да се занимават само историците. През 1947 г. за добро или лошо България е подписала мирен договор, с който признава днешните си граници и сваля претенции към който и да е от съседите си. ВМРО е поредната шмекерия на ДС и неслучайно 30 г. се води от агент Иван. Тази организация е забранена още през 1934 г., но ДС я възстанови. Защо ли?
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Шкембе войвoдa ще гласуват само жена му и любовницата му
46
0
 
11
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ТРЯБВА ДА ИМА МАНДАТНОСТ НА ДЕПУТАТИТЕ - ДО 2 МАНДАТА, А НЕ ДОЖИВОТНО ДЕПУТАТ!!!
45
6
 
8
 
! Отговори
КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ преди 1 година
ТОЙ Е ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ.......РУСИЯ ВИНАГИ ТОЛЕРИРА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ - СРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ.......... ЯСНО ЛИ Е, ПАТРЕОТЕ, ВЪЗРАЖДАНЕ, АТАКА,БСВ,ПП ЛЕВИЦАТА... ..???
44
7
 
3
 
! Отговори
Бг преди 1 година
Като се заиграха с мафиотоподобния джендьрофил и гербера му организация, затваряхва си очите за истанб.конвенция и ювеналната юстиция-и тьрпяха да им осьждат министрите сякаш са жертвени агнци за заколение-това е. Негласуването е глас за Герб ! Гласувайте за да не се вьрнат мафиотските управления на служители е на сатаната !!!
43
10
 
2
 
! Отговори
Bg преди 1 година
Има избор - БСП !!! Среду Содомската конвенция, срещу ювеналналната юстиция, срещу участие от всякакьв род вьв войната в уксрайна, среду джендьрофила-дебел-мафиотоподобен Бойко/а (не му знам пола на тоя) и герберската организирана престьпна група. За социална дьржава !
42
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
в листите няма промяна само стари му-цу-ни непрекъснато пиша до два мандата внс те написали рашидов и караянчева това означава за мен огромна гавра сбългарите затова ниска изб активност избори до дупка докато ги изчистим
41
1
 
8
 
! Отговори
Хохахаха преди 1 година
Гоуема излагация сте шкембьо...тва ли успе да ти роди главата...или некой друг ти го подсказа. Стойте си аут о Парламента...па и спрете да се излагате
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От друга страна така поне няма да се разкъсват гласовете на националистите.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-*** решение. Признание за собствената безпомощност. Кой гений го измисли това?
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предадохте гласоподавателите си, предадохте българите. Какво повече да говорим ?
37
1
 
17
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
...защото ако се явят ще получат Нула гласове
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-скоро са ги сплашили да изчакат. Но винаги могат да призоват да се гласува за ГЕРБ.