Радев поздрави Ердоган за преизбирането му за президент

Турският президент спечели балотажа на изборите
29 май 2023 11:58, Александър Попов
21
Радев поздрави Ердоган за преизбирането му за президент
Снимка: Президентство на България

Румен Радев поздрави своя колега Реджеп Тайип Ердоган по повод преизбирането му като президент на Република Турция на изборите, проведени вчера в страната.

Българският президент изразява увереност, че отлично развиващото се през последния период двустранно и многостранно сътрудничество между България и Турция ще продължи да се надгражда още повече по време на новия мандат на президента Ердоган и ще бъде фактор за укрепване на добросъседството, доверието, сигурността и сътрудничеството в региона на Югоизточна Европа.

Президентът Радев откроява общите усилия на България и Турция в сферата на енергийната сигурност, свързаността, икономическото и търговско сътрудничество и въпросите на миграцията като фактори за преодоляване на предизвикателствата и в интерес на напредъка на двата народа и на региона.


21
Още по темата: ЕрдоганРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Два потурнака и абсолютен срам за България!!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ПроСоТо-ДОБРЕ ЛИ СТЕ?
11
0
 
0
 
! Отговори
сектант и сектантка преди 3 месеца
на тая много и голям носа,бюста наблюдателно християннско ромче като сложат клоун в дворец гледаме цирк клоуна след чаша уиски си тръгва уморен сваля клоунските дрехи обикновен човек като всички клоуни от цирка на клоуна на ваше място некое ромче
10
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
Това поздравление е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КЛИШЕ в такива случаи !..Силно се надявам малоумнитемажоретки да не раздухат тоя факт,надявайки се че ще "оплюват" президента !
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И на него Ердо раздава пари
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Турцизирахте държавата от Костово време, но иначе първи китки в ЕС и НАТО.Лъжци.Макрон го каза- иде децивилизация.
7
4
 
2
 
! Отговори
Папуренков преди 3 месеца
И тоя лиже налъмите на Ердо, също като боко ибричето, а това че в турция се укриват убийци на пътя и тя не ги екстрадира да ги съдим у нас, никой не го брига.
6
4
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
На снимката съвсем ясно се вижда как Ердоган изпитва погнуса от докосването на ръката на Фуражков - самият Ердоган никога не е вдигал юмрук в 70 милионна Турция !
5
0
 
9
 
! Отговори
Аз пък викам... преди 3 месеца
Българските политици , да ходят да му лъскат папуците на Ердо , та дано прихванат малко от неговия занаят на "ВЕЛИК ПОЛИТИК"...ШЕ Е ЧОК ФАЙДА , ЗА ТЯХ И ЗА НАРОДА НИ!
4
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Нима някой се е съмнявал, в победата на султан Ердоган?
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радев отчита напредък но турците вкарват все повече ислями.
2
4
 
7
 
! Отговори
СЛАВА НА ЕРДОГАН преди 3 месеца
НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ СЪМНЕНИЕ , ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ГО ЗАМЕНИ --СЛАВА НА ГОСПОДА И АЛЛАХА!
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радев поздравява Ердоган за преизбирането а мълча цяла седмица кога ще даде мандата и накрая го даде от вчера за днес без предизвестие.Толкова много служебни правителства имаше за последните 2 години ,как па точно за тези партии реши да им даде мандата без предизвестие .Да не би да си руски агент ,които не искащ про западно правителство а г-н Крим е руски ?