Питат гражданите на Ямбол за работата на кмета

Анкета в града
24 авг 2023 15:13, Росен Стойчев
16
Питат гражданите на Ямбол за работата на кмета
Снимка: БГНЕС

В Ямбол при засилен интерес започна допитването за работата на кмета през последните четири години. Само за два часа са попълнили над 60 анкетни карти.

Кампанията "Кметът - обещания и резултати" е национална инициатива на Гражданско движение "ДНЕС", посочи местният представител Стойка Желязкова:

"Ще има такава инициатива в Елхово, Стралджа и община Тунджа. Започваме да питаме гражданите какво не им харесва сега в управлението на кмета и какво искат да се промени!"

Още по темата

Някои от въпросите в анкетните карти се отнасят до работата на настоящите  кметове дали са изпълнили предизборните си обещания, дали се работи по европроекти, дали хората са доволни от управлението. Втората част е насочена изцяло към новия мандат, уточни Нели Илчева.

"Това е мерилото- мога- свърших или не свърших! За мене това е най- важното участие на гражданите в най- важното - Гражданство"

В анкетирането участват и млади доброволци, една от тях е  Магдалена Рачева:

Защото е важно младите хора също да издават желание за промяна и е важно да има все пак някаква дейност в този град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Снимка БГНЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Две неща ще кажа преди 8 месеца
Една от първите промени беше премахване на 30% от общинския екип защото беше раздут.Още един пример проекта за цялостно промяна на градското осветление при предния кмет беше за 7-8 милиона и не се направи. Сегашния го направи за 4 милиона.Айде още нещо. Ямбол чакаше за нова болница 40 години от които 12 при кмет на герб. Сегашния ще отвори първите отделения тази година!!!
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дано Ямбол продължи с този кмет и в новия мандат! Оправи града както никой от предишните не беше го направил. Спортът дръпна напред. Транспортът обаче е в отчайващо състояние - мошениците Юнион Ивкони. Дано стане общински. Да се грижат повече и за културата, че държавата я заряза хептен.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ямбол досега не е имал такъв кмет! Градът е спретнат и подреден. Разликата за 4 години е огромна. При това без огромните пари по еврофондовете,които бяха предните мандати и половината ги окрадоха.Има много нови спортни площадки, улиците и тратоарите непрекъснато се обновяват,край реката изчистиха камъка и ***, затревиха и превърнаха в място за разходка и спорт. Много други инициативи за подобряване на градската среда, Кметът ангажира в тях и собствениците на местните предприятия. Браво!
13
0
 
12
 
! Отговори
Павел преди 8 месеца
Мнооого добра работа на кмета. И предният кмет направи доста неща за града ни, но г-н Ревански определено много го надскочи. При такава работа мисля, че предизборна кампания даже няма да му е нужна. Само трябва да обяви кандидатурата си. И като се замисля, че вече има и изграден работещ екип, следва че по-нататъшното обновяване на града ни може да продължи веднага след приключване на кметските избори. Успех, КМЕТЕ!
12
2
 
17
 
! Отговори
СЛИВЕН преди 8 месеца
ЯМБОЛ има най-работещ кмет в България. За един мандат направи този град най-благоустроен и красив не само в България,а и на Балканския полуостров. Гордеем се със съседният ни Ямбол и сливенци ходим често там.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До колегата #4 явно не си много в час с административното устройство мой човек. Казанлъшка и Новозагорска области няма. Казанлък е част от Старозагорска, Новозагорско е в Сливенска област. Понеже съм от Ямбол, мога да ти кажа, че братчедите са малко в сравнение със Сливен и всички райони от северозападния край. И да знаеш, че Ямболските са масово работещи в сметоизвозването, почистването и озеленяването в Ямбол, което говори достатчно добре и за тях и за общинската администрация. Лека злобльо.
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще препоръчвам всеки, който скоро не е стъпвал в Ямбол да се въздаржи от коментар. Наскоро се прибрах от чужбина и града е буквално неузнаваем. В. Ревански е кмет по-малко от 4 години и е свършил в пъти повече работа от ГЕРБ-авия дерибей Г. Славов за 3 мандата.
9
2
 
12
 
! Отговори
Тошо преди 8 месеца
Аз съм от Бургас - най-хубавият град за живеене!Скоро бях в Ямбол и какво да видя ...още по-хубав град, впечатлен съм !Сега , дали имат работа хората, инвестиции, развитие на културата, екологията, спорта.... не знам, но отвън погледнато, градът се движи бързо ...в правилната посока !!!Поздравления за управата и ямболии - най-голямото богатство на този древен град!
8
0
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 8 месеца
Такива питания, анкети, референдуми трябва да се правят навсякъде. Но, не...! По тази изгнила и корумпирана територия, такива неща не се допускат. Резултатът за Пловдив би бил ясен и категоричен...!
7
1
 
9
 
! Отговори
Дядо Георги преди 8 месеца
Енчо Керязов е зам . кмет писател!
6
6
 
2
 
! Отговори
ISMET преди 8 месеца
да питат КМЕТА на ВРАНИ КОНза НАРКО ЦЕХА вув стопанския двор на селото КМЕТА ИМА ЖИЛИШЕ И ЖИВЕ ТАМ ДО ЦЕХА ИМА И ИЗГРАДЕНА НЕЗАКОНА ПЛОЩАТКА ЗА МЕТАЛИ КОЕТО Е ОТ 30 ГОДИНИ
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Единственият кмет,който работи.Следя Енчо Керязов,той е общински съветник,само адмирации.
4
28
 
4
 
! Отговори
До3 преди 8 месеца
Какво да ходят хората в тоя области като Ямболска, Казанлъшка, Новозагорска, Сливенска и др то бял човек не можеш видя все едно си в, Индия
3
3
 
27
 
! Отговори
L. преди 8 месеца
Който не е ходил в Ямбол за предните 6 месеца - а не коментира. Градът се превръща в еталон за градско управление. Единственият му проблем е транспорта.
2
5
 
5
 
! Отговори
турска мазнотия преди 8 месеца
България е прекрасна страна , единствения и проблем е че има много българи.
1
9
 
6
 
! Отговори
Избирател преди 8 месеца
Да усвоява евро пари