Денков: Ако иска, Пеевски да излезе със снегорин, с лопата

1000 население места все още няма подаване на ток
Обновена: 26 ное 2023 12:29 | 26 ное 2023 12:25, Нели Христова
412
Денков: Ако иска, Пеевски да излезе със снегорин, с лопата

Разбирам желанието на всички хора нещата да се решат бързо, но това значи наличните екипи да имат достатъчно време, за да отстранят всички стотици повреди по електрозахранването. Ситуацията е тежка почти в цялата страна, особено в североизточна България.

Над 100 човека са били освободени от снежни капани благодарение на различните институции.

В над 1000 население места все още нямаме подаване на ток. Това е нещо, което може да се предвиди, но не може да се предотврати в такъв срок. В момента ситуацията е тежка в почти цялата страна. Над 100 човека през тази нощ са били освободени от снежни капани.

Това заяви премиерът акад. Николай Денков. Министър-председателят свика извънредно съвещание в Министерския съвет във връзка с тежката зимна обстановка в страната и бедственото положение в няколко области.

“Продължават да се разлистват пътищата, но в някой области е по-трудно. В Шумен, Силистра, Разград ще продължи да бъде тежко в следващите часове”, добави Денков.

Той напомни, че преди 2 дни НИМХ в предупредил, че предстои влошаване на времето и комбинация от тежък, мокър сняг и ветрове. Денков посочи, че разбира желанието на всички хора нещата да се решат бързо, но в усложнената обстановка отнема повече време.

"Няма как да имаме чисти пътища докато не се подобри метеорологична обстановка", уточни той и заяви, че обстановката в София е измамна, тъй като на в останалите части на страната положението все още е тежко.

"Не знам как си представя господин Пеевски ролята на премиера. Аз го призовавам, ако иска, да излезе със снегорин, с лопата...", заяви Денков в отговор на думите на Делян Пеевски, че "сняг не се чисти онлайн".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 288 Това е международен път Е79,който се прави от 30години и скоро няма да стане! Заради такива правителства,които и вие ги подкрепяте...вероятно! Какви кметове са ви в главата!? И в северозапада все пак живеят българи,които вие наричате пияници!!!
291
1
 
2
 
! Отговори
Нагъл преди 4 месеца
Зад очилата стои нагъл мошеник. Лице на ПП - Пълния Провал, очаквам съвсем скоро да се преобразят във партия ОП - Окончателен Провал. А още седмица и ДБ ще се нарича ДП - Да Пеевски.
290
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Денков да не забравя, че е слуга на просто киро и кокорчо, а главният му господар е Пеевски.
289
1
 
0
 
! Отговори
софиянец преди 4 месеца
нас Спаси София ни спаси
288
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Денков е срам и позор за научната общност в България. Това мишо същество е на хранилка на нпо-тата цял живот.
287
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Наглостта на този самонаправил се академик е безгранична!
286
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Народът си иска комунизъм- така е, но главатарите на комунистите не искат вече комунизъм. Те се накрадоха здравата през тези 30години и сега децата им нямат намерение да връщат откраднатото на държавата. Защото все пак през комунизма собствеността е държавна. Така, че народе пий една студена вода и толкоз, няма да ти е за първи път я!
285
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако Свинчо излезе да рине снега, то денката какъв ще го стиска тогава? За какъв такоз е министър председател?
284
3
 
5
 
! Отговори
Слам Нюз преди 4 месеца
Академик ПърДенкофф никой за слива не го бръсне в ЕВРОПА. Да фаща ена лопата и да чисти сняг , без туй май за друго не става, само да пр-ъд-не, че ще замирише
283
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен Избирайте си в северозапада българи за кметове и може да стане работата... защо чакате на правителството да ви напраив това което вие трябва сами да направите?? Иначе сте 1-ви да ревете.. комунизмът свършва.. никой няма да дойде да ви прави това което сами не правите! А се напивате като с фине вечер1
282
3
 
11
 
! Отговори
Е, па... преди 4 месеца
Като един малък пинчер, дето кресливо джавка,, мислейки си, че е много страшен, без да осъзнава колко е дребен...Не само на ръст. Ето така ми изглежда Денков срещу Пеевски и техните словесни престрелки. Както казва един коментиращ преди мен, не харесвам Пеевски, но наистина Денков не може да му стъпи не на малкия пръст, на малкия нокът не може. Та, така
281
3
 
15
 
! Отговори
4th and преди 4 месеца
Плъхче не съм фен на Шиши, но не можеш да му стъпиш на малкия пръст.
280
5
 
11
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Денков за 3 год промяната какви пътища строи нещо тунел нещо мост нещо поне къде са Хемус саботирате парите нищо нищо нищо не правите ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
279
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Народът си иска комунизъм... това е! Някаква жена се обадила до премиера за да може влакът й да тръгне..
278
1
 
16
 
! Отговори
Такам... преди 4 месеца
...ако питаш мен, най-добре е и двамата да запрятате ръкави и да започнете да давате пример как се работи, излезте на студа, организирайте снегорините поне по главните междуградски, второстепенните пътища, магистралите, булевардите по градовете и главните градски улици, изнудете фирмите за снегорини да започнат да опесъчават и да изринат снега, поръсете по заледените участъци луга, викнете медиите да им покажете, че работите, а не да седите на топло, добре прикрити от народната любов и да ревете
277
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какви пътища имаме бе ***!!! От Северозападна България минаваме през ниви и дерета! 30 години лъжи за магистрали и скоростни пътища! Срамота!
276
4
 
19
 
! Отговори
Въпрос? преди 4 месеца
А чии хора са снегопочистващите фирми? Не са ли хора на ДПС и ГЕРБ?
275
0
 
8
 
! Отговори
Бай Мангау преди 4 месеца
Теи репортери явно са много тъnи, обясняват им едно и също нещо 20пъти и пак не разбрали
274
4
 
4
 
! Отговори
АлФашагатаОтСДС-то преди 4 месеца
Сороспията трябва да бъде разследвана,защото подтиква Шебекът да взима лопатата,което е равностойно на подтикване към към самоубийство.
273
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Денков забравя, че той а не Пеевски е начело на изпълнителната власт и ако не се справя да си ходи