Вежди Рашидов: Няма вече ГЕРБ, но има кой да плюнчи ушите на Бойко

Вече не го обичам, разочарован съм, заяви бившият председател на НС
Обновена: 11 дек 2023 11:25 | 11 дек 2023 11:00, Петър Бойчев
134
Вежди Рашидов: Няма вече ГЕРБ, но има кой да плюнчи ушите на Бойко

"На ГЕРБ няма за какво да съм обиден. Няма ГЕРБ, аз бях един от последните. Това сега са едни млади хора, от които през 2009 г., когато създавахме партията, нямаше нито един. Не съм обиден, партията си е на един човек, да си я прави каквото иска".

Това каза по bTV Вежди Рашидов, бивш депутат, министър на културата и председател на парламента. Той допълни, че от 5 месеца не е говорил с лидера на партията Бойко Борисов.

"Нищо не бих му казал. Той не е малко момче, има кой да му плюнчи ушите. Не е лишен от качества. Да, имаше между нас малко неадекватни действия, вярвал съм му много, но вече не го обичам, човек се разочарова“, каза още Рашидов.

Той подчерта, че има повод за самочувствие, тъй като по време на неговото управление на Министерството на културата са били „ремонтирани 10 театъра, създадени 6 нови музея“, а българското изкуство е било "вкарано" в най-големите световни музеи.

Вежди Рашидов обяви още, че подкрепя протестите на културните дейци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 4 месеца
Рашидов ,жалък си с това ,което непрекъснато се оплакваш и публично известяваш. Цинизъм е ,да говориш - преди "венцехвалеше" ББ ,а сега "малкия ББ "държавното предприятие. Нямаш грам чест и достойнство ,като всички придворни шутове на ГЕРБ/ДПС и компания . Продал си се отдавна и не говори за "морал" - той отдавна не е в твоите приоритети. Ако имаше такъв нямаше да възхваляваш индивиди с меко казано спорна репутация и дори да ги наричаш "умни с качества" - сега е такъв и твоят нов кумир .
117
0
 
2
 
! Отговори
стигааПРОСТОТИИ ! преди 4 месеца
ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !
116
0
 
6
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 месеца
Веждичката вече има нова любов , Пеевски.
115
1
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 месеца
Ицко пак се изхвърли! През 1996г, единственият политик там е Доган! Дори още тогава Костов заяви на Илия Павлов,че ако иска да се занимава с политика, да си прави партия! А на Слави и Рашидов и през ум не им е минавало тогава,че ще стават политици! Лично Рашидов го уважавам за това което направи като министър! Но с всяко свое изказване доказва,че Борисов правилно го е разказал от ГЕРБ!
114
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Рашидов много добре знае че колонията се управлява през посолството, обаче много години това му харесваше, костоваците и мутрите не са от вчера.
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На архивните кадри ясно се виждат президентът Желю Желев и неговата съпруга Мария, които танцуват хоро за здравето на рожденика, депутатът от СДС Венцислав Димитров, Ахмед Доган и Слави Трофонов. Илия Павлов, Вежди Рашидов и техните скъпи гости се забавляват над пищна трапеза в години на страшна инфлация.
112
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Зозо и наблюдател са едни от най простите грабаджийски трролове. Главният Мултак е много отдавна в политиката. През 1996 г. Вежди Рашидов празнува рожден ден със Слави, Доган и Илия Павлов и получава титлата "Главен Мултак".
111
6
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 месеца
Не му прави чест на Веждито,да се прави на втория Цветан Цветанов! Изцяло навлезе в политиката благодарение на Борисов , и самят факт че приемаш отстраняването болезнено, говори че си се взел насериозно! Затова ГЕРБ се е задържала толкова време на върха в политиката,щото при тай- малкият гаф, и се окажеш в тежест на партията, и си аут!
110
4
 
1
 
! Отговори
Много космати свине преди 4 месеца
Имат таланта да плюскът и гризът тикви, но османските са с най-извратен апетит!
109
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Веждичка, неблагодарник си....неблагодарниииик. Боко ти върна милиончето от фалиралата КТБ. На мой гръб шмекерче турско, ти го върна... Забрави кога се сополивеше по БНТ " че някакви пичлемета те обрали" теб Честния, теб Труженика на културния фронт ...от соц времената
108
6
 
5
 
! Отговори
Учуден преди 4 месеца
Толкоз съм омерзен отмултаци,като Вежди и всякакви други измислени герои,че не мислех въобще повече да коментирам!НО,Вежди бил сърдит и отвратен от Борисов???!!!!А Борисов ли ти сложи тъпашкия коментар в устенцата,за който щяха да те изядът прав всички,от последния т,ъпак и *** в парламента,до услужливите медии!Трябваше да се осъзнаеш сам,да си подадеш оставката и да те е срам да срещаш Борисов,но по твоя осъзната вина!!А ти, н,асран и чуруликаш кат РумГеч,дет съсипа БГ ,а сеа прай бюджет?
107
3
 
6
 
! Отговори
F преди 4 месеца
Мутрата си остава такава цял живот
106
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Талантлив човек, защо му трябва да бъде от масовката.Гледай си изкуството, другото е временно.
105
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вежди е прав,Борисов е най мръсният политик авантажуя и неблагодарник.Използвате и те захвърля.Но ще дойде ден ще си плаща за всичко.Хубаво няма да види,криесе като плъх,неможе да излезне свободно на вън и по заведения.Дебнат го от всякаде.
104
1
 
5
 
! Отговори
Омерта преди 4 месеца
Тва изглежда като трето предупреждение от Вежди: "Бойко, предупреждавам те за последен път да ми даваш пари, преди да съм почнал да те snitch-вам", но Бойко е стар мафиот и не вярвам да се върже толкова лесно на заплахите. Мафиота от Банкя, вероятно ще отвърне или с тактиката "Snitches get stiches" или с "I'll make him an offer he can't refuse". Говорим за Кръстника от Банкя все пак.
103
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И какво като си ги направил с държавни пари,също като да теглиш пари от бакомата и да му ръкопляскаш че тие дал пари.Мутра си всички от герб сте такива уби
102
1
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 4 месеца
До 109: ти да не си изумен? Всички дърти БКП-ци са така, то затова младежкото БКП гроб и дъртото БКП са си толкова лика прилика, че даже и членовете са им едни и същи. Винаги комунист като го махнеш от далаверата започва рев като магаре, че е жадно и гладно и как партията майка го е изоставила след като и е дал най хубавите си години. Аз от комунист нищо друго не очаквам.
101
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На вежди му спряха финансирането от партията и почна да плюе
100
3
 
8
 
! Отговори
ИСКА ПАК ДА КРАДЕ преди 4 месеца
ВЕждичката се облизва като куче пред месарница. Явно иска още да краде.
99
2
 
3
 
! Отговори
до 1,2,3 и пр. преди 4 месеца
Изчезвай със скапaната си пропаганда в някой по-подходяща новина, не виждаш ли че дразниш читателите тука? Тъпaнаp cмoтан!