Добрата новина

"Активна грижа" подари "криле" на сърцатата Габриела
Спонсорирано съдържание | Обновена: 4 юли 2016 15:02 | 4 юли 2016 11:21, Екип на Dnes.bg
Добрата новина
Снимка: "Лев Инс"

Хеликоптерът на застраховка „Активна грижа“ отново изненада децата на Стара Загора. Този път пилотите и екипът на „Лев Инс“ бяха отведени в Града под липите от благородния жест на едно 13-годишно момиче - Габриела. На 1 юни, Денят на детето, „Активна грижа“ организира томбола, а наградата бе полет с хеликоптер. Габриела и две от приятелките й също попълниха своите талончета за участие в тегленето. Името й бе сред печелившите, но тя така и не успя да се качи на борда и да види родния си град от птичи поглед, въпреки своята мечта да полети. Причината за това смая всички, които присъстваха – Габи се отказа, за да сбъдне мечтата на своя приятелка и отстъпи мястото си в хеликоптера.

„Аз съм по-голяма, така е правилно“, каза тогава сърцатото дете със сълзи на очи. Постъпката й трогна пилотите от Хели Ер и екипът на „Лев Инс“. Още тогава се взе решението, да се върнат в Стара Загора, за да сбъднат мечтата на Габи. Точно месец по-късно, на 30 юни Габриела получи изненада, която заслужаваше. „Не мога да повярвам, хеликоптер идва за мен“, радваше се ученичката, която тази година ще бъде 8 клас. За полета Габриела не беше сама. На борда тя предпочете да се качи със своята майка - Таня, както и с двама от близките си приятели – Виктория и Преслав.

За да е освен забавно, но и полезно за учениците, пилотите Васил Вълков и Александър Димитров се бяха подготвили със списък с всички забележителности около Стара Загора, както и с кратка история за тях. Така децата имаха на борда и гид, който им даваше полезна информация за всичко, над което прелитаха. „Беше страхотно, много е хубаво, хората изглеждаха толкова дребни, градът изглеждаше много малък. Видях блока, в който живея. Моята приятелка не спря да се снима, а Преслав се зарадва много на стадиона на Берое“, започна да обяснява развълнувано Габриела. Тя разказа, че полета с хеликоптер е бил включен в списъка й, който трябвало да се изпълни през живота си. Габи го нарича „предсмъртен списък с желания“. „Знам, че с този хеликоптер се спасяват човешки животи. Разбрах го, когато „Активна грижа“ беше в Стара Загора на 1 юни. Наистина трябва да се помага на хората да стигат до лекари, особено в малките градове“, разсъждаваше Габи. Веднага след полета, тя и приятелите й хукнаха към вкъщи, за да качат всички снимки от полета им във Фейсбук.

Припомняме, че застраховка „Активна грижа“ е най-новият продукт на „Лев Инс“ и е на цена от 6 лева. Застраховката дава сигурност на пътя, в планината, на морето, като предлага спасяване по въздух с помощта на хеликоптер в случай на инцидент или критична ситуация. Продуктът разполага и с наземни екипи – линейки и мобилни групи. За да улесни максимално своите клиенти, „Лев Инс“ стартира алтернативен и още по-достъпен начин за продажба на "Активна грижа" - чрез скреч карти. В момента те могат да бъдат открити в офисите на ЗК „Лев Инс“ АД в цялата страна, както и при нашите посредници. Активирането на застраховката става лесно, само с обаждане на тел. 0800 10 200.

Информация за застраховка „Активна грижа“ може да получите тук: http://www.lev-ins.com/bg/zastrahovkaactivecare.


Още по темата: Активна грижа
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации