Евакуираха туристи от руски самолет. Двигателите му се запалили

Няма пострадали
18 яну 2020 10:00, Петя Славова
26
Евакуираха туристи от руски самолет. Двигателите му се запалили
Снимка: БГНЕС


Руски туристи са били евакуирани от самолет в Новосибирск, след като един от двигателите му се запалил преди излитане, съобщиха местни медии, цитирани от ДПА и БНР.

Около 200 пътници са били заели вече местата си в готвещия се за излитане самолет, когато двигателят се запалил. Пилотът задействал противопожарната система, а пътниците и екипажът напуснали летателната машина.

Няма пострадали. Не се съобщава какъв е моделът на самолета и на коя авиокомпания принадлежи. Туристите е трябвало да пристигнат днес във Виетнам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На това му се вика: уцели като с пръст в рядко"! Пълна ангажирана помммия!Веднага погледнах специализиран сайт за авиоинциденти. Поисках за последните три дни. Карта на света, квадратчета със самолетчета. За последните три дни има само един загинал пилот в щата Юта (Utah се чете Юта, а не Утах, както прочетох от грамотни джурналяги!). Този случай в Новосибирск даже не бе споменат!С други думи, СРАМ!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5, не ни кради Крума Страшни! По негово време мюсюлманите са щъкали още в пустините на Арабия, след като великият хан Тервел е изклал огромна арабска войска при Константинопол не са пристъпвали насам!
16
3
 
6
 
! Отговори
Четете, бе! преди 4 години
..при попытке запуска силовой установки самолета А320 рейса Новосибирск-Камрань произошло воспламенение скопившегося авиационного топлива в выхлопной системе. После этого сработали датчики превышения температуры выхлопных газов. Согласно инструкции экипажем была приведенав действие система пожаротушения силовой установки.Пътниците са изведени, самолетът не е получил повреди.Много шум за нищо.Еърбас, каква да правиш!Впрочем, Камран е във Виетнам и там има руска база.Може да помислиш нещо!
15
4
 
7
 
! Отговори
До въпрос /18/ преди 4 години
СССР отдавна го няма, не си ли чул? Авариите в Русия не са по-чести от другаде. Но в този сайт особено наблягат на тамошните аварии. Понякога за една пишат по 4-5 пъти! Даже сега, виж в заглавието "двигателите", а в текста - "един двигател". Случайна грешка? Никс, мамата!Постоянно гледам Ntnl.Geo.Там има рубрика "Разследване на самолетни катастрофи".Гледай я и ти, да видиш какво става по белия свят, наместо да задаваш тъъъпи въпроси!Има и специални сайтове.На английски са!Четеш ли на English?
14
10
 
11
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
абе кво става в ссср _то?! много зачестиха авариите.
13
3
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
До 16 От мълния .,.. затова SSJ каца аварийно .... Поразен е от мълния ..... Айде да четем преди да пишем глупости, А?
12
3
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Руски АirbusПредварительно следователями установлено, что 18 января 2020 года около 01:30 местного времени на стоянке в аэропорту Толмачево г. Новосибирска при попытке запуска силовой установки самолета А320N рейса SBI 5783 Толмачево - Камрань произошло воспламенение скопившегося авиационного топлива в выхлопной системе данной установки, после чего сработали датчики превышения температуры выхлопных газов. Согласно инструкции, экипажем приведена в действие система пожаротушения силовой установки
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8. да ги возят с военни, като нямат за гражданската авиация.
10
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Товариш Путин ще го излекуват с лекарството на товариш Солеймани.
9
12
 
14
 
! Отговори
Airbus А-321 Руски преди 4 години
Паляци Airbus А-321neo , от кога стана руски?
8
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"" Случват се такива неща, но се случват и други ... ".................Товарищ Путин ще ви излекува скоро ...Според руски експерти - Всички промени в руската конституция се правят с цел ново насилствено преразпределение на източна Европа ... и никакво Нато няма да ни спаси.Първи ще паднат Балтийските републики, после сме ние.
7
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"A самолетът какъв е? Руски или западен?"Ако беше западен това щеше да ни го набият най-напред в очите. Разрових по руските сайтове, самолета е SSJ100 едно пълно недоносче, което пътува само из Русия и страни като Виетнам, Тайланд, Китай и КНДР. Този самолет скоро ще бъде изваден от употреба заради постоянните инциденти с него.
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, при положение, че обработват 45 млн. Защо им е капацитет от 80.
5
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случват се такива неща, но се случват и други.Вчера на летище Шереметиево беше въведен в експлуатация терминал С с капацитет 20 млн. пасажери на година.Така капацитетът на Шереметиево се увеличава до 80 млн. пасажери на година.
4
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Безхаберието, пиянството и корупцията са си част от руското наци-богатство от как таз държава се е пръкнала на бял свят."И в България не е по-различно. Един Хан Крум имаше, който да спре пиянството, кражбите, лъжата, корупцията, а накрая законите му се оказаха копие на Шариата, изкоренил лозята защото в Исляма не се пие, името му е турско и означава "страшен", а самият той е мюсюлманин.
3
3
 
16
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
важното е че няма жертви другото са подробности
2
14
 
14
 
! Отговори
Хотели как лучше, преди 4 години
а получилос как всегда.Безхаберието, пиянството и корупцията са си част от руското наци-богатство от как таз държава се е пръкнала на бял свят.
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A самолетът какъв е? Руски или западен?