В реч на Байдън Путин стана Клутин, а ескалацията - ваксинация

Американският президент произнесе реч за отношенията с Русия
16 апр 2021 14:01, Елка Василева
106
В реч на Байдън Путин стана Клутин, а ескалацията - ваксинация
Снимка: БГНЕС

Американският президент Джо Байдън, произнасяйки реч за външната политика на САЩ спрямо Русия в Белия дом, направи грешка при произнасянето на фамилията на руския лидер Владимир Путин, но веднага се поправи, предаде ТАСС.

"Дадох ясен сигнал на президента Клутин ... Путин, че Съединените щати са непоколебими в подкрепата за своите съюзници и партньори в Европа", каза Байдън.

Още по темата

Минути преди това американският лидер, който често прави грешки в речите си, почти обърка думите "ескалация" и "ваксинация".

"Съединените щати не се канят да започват цикъл на ваксина…. ескалация /на отношенията/ и конфликт с Русия“, каза Байдън.

Въпреки факта, че много президенти се отличаваха с двусмислени изявления, Байдън изпреварва мнозина с неволни грешки - веднъж той се нарече "гаф машина". На пресконференция през март той нарече Камала Харис президент на САЩ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
26
 
! Отговори
хух преди 3 години
марионетка на конци, която заради деменцията си не може даже да запомни и речите си.Съжалявам го човека, както и американците затова, което им готвят. То е готово вече.
26
1
 
38
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Байдън е най-жалкото същество, заемало поста президент на САЩ за цялото им 200 годишно съществуване!Нали не вярвате, че народът на САЩ е гласувал да тази жалка, нещастна и медицински слабoyмна карикатура???Либеpacтите откраднаха изборите в САЩ за да инсталират тоя ***, който се нacиpа в памперсите, за президент.Това е подигравка с целия народ на САЩ
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гарантирано Доналд се пука от смех с брат Бада.
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е в час горкия, така ми се струва, ама да не направи някоя беля с копчетата.
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се смейте бре. Не стига, че пада, ами и бърка думите. Ся, как и какво е казал е отделен въпрос, но човекът си е на преклонна възраст. Та така.Ми, честито на този дяка. Доказа, че за възрастта предели няма. Мухахахаха
22
1
 
21
 
! Отговори
Списаревски преди 3 години
Не му се сърдете на човека, той просто си е стар и деменцията не прощава. Трябва да има закон над 70 да не можеш да се кандидатираш. Лошото е, че държи ядреното куфарче и май не знае какво бутонче да натисне... Хамериканците са изперкали отвсякъде, щото си го избраха сега да му ручат жабетата. Ние поне си оставаме нормални ***!
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно е как изобщо е протекъл разговора му с Путин. Публична тайна е,че бидона има някакви здравословни проблеми. Това не са първите му такива гафове. Въпросът е Путин защо лъже хората,че изобщо има някакъв нормален диалог с бидона?
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучето му хапало охтаната.Това е нищо.ЛОШО ЩЕ Е,ако Байдън започне да хапе охраната.
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако знаете английски,чуйте речта му и тогава говорете за ТАСС.
18
21
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
каза ТАСС , руска агеция , бе , руска
17
0
 
32
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Другият път Щатите да си изберат за президент някой 100 годишен, а не такива младоци като Байдън, които още бъркат думите...
16
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо като нашия Плевналиев, ама при нашия е по рождение, а при Бай Дън е от годинките.
15
2
 
21
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Не е смешно. Възрастен е човека. мисловния процес се забавя, започва бъркане на лица и факти. Старост, какво да се прави..
14
2
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
много лош състав от съветници да му пишат на листчета какво да говорицелият свят трябва да наложи боикот и санкции на сащ светът иска мир а неконфликти вируси и маимунски ваксини
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сенилният ****т начело на водещата "демокрация" само показва как глобалистите умело дръпнаха килимчето на изборателя. Пометоха 300 години развитие на идеята за ребулика с върховенство на закона. Глобалната олигархия ни връща в тъмното средновековие, където коалиция на феодали на запад съперничат на местните феодали от изток.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Каналето", скечовете с хамалите:-Не бе, братовчед.....Ужас
11
0
 
19
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
"Божее, защо го мъчат тоз човек?"Кой го мъчи? Той явно не разбира какво става и се забавлява. Щом не помни имената на внуците си... И кучето му не случайно хапе охраната на Белия дом - сигурно стопанинът му си мисли, че го нападат и то гледа да го защити.
10
0
 
37
 
! Отговори
89229 преди 3 години
Чиста авантюра си е да поставиш грохнал старец с деменция за президент на такава мощна държава с такава мощна рамия. Даано грешките и бръкванто останат само в думите му... Да пази Господ!
9
1
 
21
 
! Отговори
Ще ставе интересно, преди 3 години
ако се опитат да започнат ваксина... пардон, ескалация /на отношенията/ с Русия. Не се знае на кого вакси... извинете, ескалацията ще даде по-тежки странични ефекти - на Клутин или на Бай Издън.
8
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как па от 330 милиона държава само тоя взел-дал чиляк и Тръмп можАха да намерят за кандидати?! Толкова ли няма един нормален човек