Кадиров съветва Русия да използва ядрени оръжия в Украйна

Той критикува руските командири за изтеглянето от Лиман
1 окт 2022 21:32, Анисия Иванова
265
Кадиров съветва Русия да използва ядрени оръжия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Русия трябва да обмисли използването на ядрени оръжия с малка мощност в конфликта в Украйна, заяви чеченският лидер Рамзан Кадиров, цитиран от Ройтерс. Това изявление той направи малко след като бе съобщено за нови неуспехи на руските сили на бойното поле.

Още по темата

В пост в "Телеграм" Кадиров отправи критики към руските командири заради това, че те са изтеглили руските сили от източния украински град Лиман днес, което той определи като изоставяне на града. "По мое лично мнение трябва да бъдат взети по-драстични мерки, стигащи до обявяването на военно положение в граничните райони и до употребата на ядрени оръжия с ниска мощност", каза чеченският лидер.

През деня стана ясно, че руските сили са се изтеглили от град Лиман, важен железопътен възел в Източна Украйна. Новината дойде малко след като украинското министерство на отбраната съобщи, че украинските сили влизат в Лиман, предадоха световните агенции, като се позовават на руското министерство на отбраната.

В изявлението на руското министерство на отбраната се казва: "Заплашени да бъдат обкръжени, съюзническите сили се изтеглиха от Лиман към по-безопасни позиции".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадирката май не чете западната преса. НАТО вече увеличи своя ядрен арсенал за няколко месеца и имат над 10 хиляди бомби. Защо ли ? Който има апартамент в Москва, да продава :)
155
2
 
1
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
И ДРУГ ПЪТ СЪМ ВИ ГО КАЗВАЛ СМЕНЕТЕ СИ ПРЕВОДАЧА ОТ РУСКИ! И НЕ ВАДЕТЕ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО ОТДЕЛНИ ИЗРЕЧЕНИЯ, КОЕТО ДА ПРОМЕНЯ СМИСЪЛА НА КАЗАНОТО. ВЕРОЯТНО НЕ ЗНАЕТЕ, НО ДА ВИ ГО КАЖА И БАБИТЕ В СЕЛО ПАСАРЕЛ ЗНАЯТ ДА ПОЛЗВАТ "ТЕЛЕГРАМ" ТАКА ЧЕ КОЙТО ИСКА ДА Е ИНФОРМИТН ДА ГО ПРОЧЕТЕ В ОРИГИНАЛ.
154
0
 
3
 
! Отговори
Toни преди 1 година
До Анонимен 160 и 156Надявам се не си толкова *** колкото е коментара ти.Ако все още не схващаш на Путинова Русия за никой на и пока вече-просто се чуди как да спечели време за да може да измисли план за оцеляване.НЯМА ТАКЪВ.И до 156-тя Русия винаги така прави,изоставя всичко когато не и удисва или когато види ДЕБЕЛИЯТ край.
153
4
 
17
 
! Отговори
Друг преди 1 година
На този *** му трябва една ракета в *** и да отлита!
152
5
 
13
 
! Отговори
PL преди 1 година
А. Този козоеб още ли пърха.Този е жив труп. Рамзан Кадир чок сеир. Ахмат сила май стана на комат с лаййййня. Хххх:)))
151
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадиров, мюсюлманите нали са миролюбиви хора? Защо така?
150
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съгласен съм с Кадиров,но за да са сигурни че работят бомбите нека първо тестват няколко над Грозни
149
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадирката е хитър :) Ако русия използва ЯО, НАТО ще помогне на Украйна след което ще следва разпад на руската пиндирация. Кадиров ще има собствена държава Чечня на която ще бъде президент. Не е никак глупав :) Ако не се лъжа дори от Чечня няма мобилизирани :)
148
3
 
8
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Ами да го послушат,той този има ум колкото на агнето майка му,не че и на онова П у те е повече
147
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мерзавци Вероятно щяха, ако не им пукаше за косвени жертви и бяха само укропите. Но Русия се старае да намали цивилните жертви до максимум, и реално воюва срещу цело НАТО
146
4
 
18
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Брадатия да си завре една пиратка отзад и да се гръмне.
145
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Територии се превземат пак, до напролет ще са се върнали там, един войник да порастне трябват 25 години...
144
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия прави много добре, че оставя територии вместо да си изоставя войските си да бъдат обкръжени или да попадат в плен. Укропа малко по малко ще си даде сметка, че в Киев не им дреме за пушченото месо.
143
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То откъм дубайския харем лесно се дават акъли, бъзльо, дето не си помирисвал фронт.
142
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брадатия пудел нали щеше да спечели войната за Жужето? Какво стана сега? - Пак абасьралис как всегда. Едва ли има по мразен предател в цяла Чечня, като нашия копейкин ама в униформа. Голем на думи, ама все с преливащи ***.
141
1
 
16
 
! Отговори
До Бачкатор преди 1 година
А бе, ислямист. Нали и Русия в същия момент ще изчезне от картата. Пък и на Раша не са и точни картите. Току-виж, гръмнала Чечня. Бисекдалката Рамзанка Кадирова иска да изчезне хрустиянският свят, затова ги насъсква. Ти къде се буташ?
140
18
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
Ядрения взрив ще накара Зеленски да се на се ре и на другия ден войната ще е свършила. Впрочем не само Зеленски а и целия Запад.
139
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като падне Путин, тоя и Лукашенко са следващите.
138
4
 
23
 
! Отговори
Кадиров във Хага преди 1 година
НАТО знаят един номер за Кадировците вкарват три ,,хаимара ,, един след друг във комина без да му докоснат стените и те дематерислизират във мазата където ще си се скрил !
137
7
 
25
 
! Отговори
Кадиров във Хага преди 1 година
Какво ли ще разправя. един ден във Хага ---- със 1000 главореза може да уплашиш някои невинен човек ама НАТО ще ги направи само на малки парченца спец части !