Спират водата в части на столицата на 2 юни

"Софийска вода” ще извършва ремонти
31 май 2015 16:41, Анисия Иванова
0
Спират водата в части на столицата на 2 юни

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата kа 2 юни, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Народен герой“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Народен герой“, ул. „Любляна“, ул. „Ливада“, „Рачка“, ул. „Народен герой“ от ул. „Рачка“ до ул. „Войводина могила“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен герой“, срещу блок Трезор.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Гоце Делчев“, жк „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Гоце Делчев“, ул. „Дойран“, ул. „Кюстендил“, ул. „Княгиня Клементина“ от ул. „Дебър“ до бул. „Гоце Делчев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дойран“ ъгъла с ул. „Нишава“, бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Царево село“.

Ввъв връзка с подмяна на водопроводно отклонение в гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Родина“, ул. „Козлодуй“, ул. „Еледжик“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“, ъгъла с ул. „Родина“.

Във връзка с направа на връзки на уличен водопровод на ул. „Методи Иванов“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Банкя, кв. „Вердикал“ – ул. „Методи Иванов“, ул. „Стръмна“, ул. „Липа“, ул. „Требаго“, ул. „Брацигово“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Варна“ ъгъла с ул. „Методи Иванов“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Буката“, с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Буката“, ул. „Държов дол“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буката“ ъгъла с ул. „Ела“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъб“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Дъб“ от № 31 до ул. „Къси дол“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дъб“, пред № 31.

Заради диагностика на водопровод на ул. „Миладин Цветков“, с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Софийска“, от № 36 до ул. „Цветна градина“ и ул. „Миладин Цветков“ от ул. „Софийска“ до ул. „Железопътна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нов живот“ ъгъла с ул. „Явор“.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Поп Богомил“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Поп Богомил“, от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Будапеща, ул. „Будапеща“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. св. Кирил и Методий“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Будапеща“ ъгъла с ул. „Поп Богомил“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари