Части от София остават без вода в понеделник

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата
Обновена: 26 май 2019 17:27 | 26 май 2019 17:27, Красимир Ангелов
2
Части от София остават без вода в понеделник

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

На 27 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф.  Фритьоф Нансен“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Проф.  Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги Сава Раковски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „Гечкенли“.

На 27 май 2019 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рождество“ кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Народно хоро“ от ул. „Рождество“ до ул. „Буземска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро“ ъгъла с ул. „Рождество“.

На 27 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нешо Бончев“ кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Лястовица“ до ул. „Нешо Бончев“ №23. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нешо Бончев“ ъгъла с ул. „Лястовица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


2
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари