Спират водата в част от кв. "Манастирски ливади" утре

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
26 юли 2021 09:40, Анисия Иванова
0
Спират водата в част от кв. "Манастирски ливади" утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Манастирски ливади“ утре, 27 юли, съобщиха от дружеството.

На 27 юли, вторник, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цветан Ангелов“, кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

ул. „Ралевица“ от ул. „Пирин“ до ул. „Мур“, ул. „Цветан Ангелов“
карето между ул. „Мур“, „Лъвски рид“, ул. „Борис Димовски“ и ул. „Богомил Райнов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирин“ на кръстовището с ул. „Синанишко езеро“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари