СОС отново блокиран, пак не избра председател

Терзиев се надява на разумно решение
25 яну 2024 13:18, Нели Христова
82

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

И след второто гласуване Столичният общински съвет не успя да си избере председател, предаде БГНЕС.

Още по темата
Кандидатът на "Продължаваме промяната – Демократична България (Спаси София) Цветомир Петров получи 26 гласа, а кандидатът на БСП Диана Тонова - 9.

Кметът на Столична община Васил Терзиев заяви, че за седми път не СОС не успя да си избере председател и да заработи този толкова важен за града орган.

Той отправи покана към всички политически партии в рамките на следващия час да се видят и да надскочат различията.

"Надявам се да сме мъдри днес и да успеем да стигнем до някакво разумно решение", каза още Терзиев.

След направено предложение от общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера СОС да се събере отново днес в 13:30 часа, 55 общински съветници гласуваха "за", нямаше "против" и "въздържали се".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
3
 
! Отговори
Резидент разединител преди 3 месеца
Бонев става все по-смешен и жалък. Ще го накарат накрая да за стане на колене да затвори очи и да отвори уста. Вече и гз ще целува ама няма. Останаха само патки.
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Две наемни комунистическа и посткомунистически *** се пъчат един срещу друг
62
1
 
3
 
! Отговори
долу пп преди 3 месеца
Без заплати, докато не изберат.
61
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Закона е указано -ако до три месеца след местните избори няма Председател на Общински съвет .. се отива на нови Местни избори !Кратко , точно и ясно .
60
0
 
0
 
! Отговори
Vol'Jin преди 3 месеца
Докато "троловете" държим Старопланинските проходи пиле да не може да мине.....нали знаете какво ще ядете???? +30 процента за вражеска държава.....
59
0
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 3 месеца
Вече е очевадно, че партийните мекерета не могат слама да разделят на две магарета. Всички вън от София!
58
2
 
11
 
! Отговори
Шаши преди 3 месеца
Нови избори ни чакат. Дано влязат нормални хора. Такива лакомници и лаици като СС, ПП и ДБ не ни трабват
57
1
 
2
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 месеца
Трябва да му признаем на главният нотариус секундата честност с изказването: Термините , които използвате са юридически правилни, но са много меки, истинската дума е Катастрофа! Защото макар уж всичко да е изрядно, причините никой да не се яви, да няма наследници са свързани с други катастрофални термини - като екзекуции в болници, унищожаване на понятието частна собственост, наследственото право и престъпления срещу човечеството! А за правото на пусто да опустее превърнато в престъпление....
56
1
 
12
 
! Отговори
Грък преди 3 месеца
НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ПЪК НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ РАЗБЕРАТ ! ТОВА Е ГНУСНА КОАЛИЦИЯ !
55
1
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 месеца
Български нотариат - Перманентно затворен!
54
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 месеца
Всеки имот под правото на пусто да опустее може да бъде изискан след определено време от 5 до 10 години за които изискващият трябва да плати данъците, регулацията, оценката и всички разходи до изтичане на срока и придобиване на правото за поискване! Боцееее колко си хитърррр Боце , ти и Сашко. Затова защо се обиждате на: "Хайде *** на юг от Стара планина и прав ви път" на моя приятел Vol'Jin
53
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 месеца
Всеки имот под правото на пусто да опустее може да бъде изискан след определено време от 5 до 10 години за които изискванията трябва да плати данъците, регулацията, оценката и всички разходи до изтичане на срока и придобиване на правото за поискване! Боцееее колко си хитърррр Боце , ти и Сашко. Затова защо се обиждате на: "Хайде *** на юг от Стара планина и прав ви път" на моя приятел Vol'Jin
52
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 месеца
Което означава много работи...Правото на поискване е в наследственото право и в правото пусто да опустее. В единият случай Българският нотариат уведомява всяко лице получило наследство и при явяване си го получава. А ако няма кой да се яви? Ако Нотариат не е уведомил или пише че е уведомил ама е пратил спам? Второто е по сложно...
51
1
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 3 месеца
Абе аз разбирам понятията (административен произвол), (административно мародерство) и защо "Република България" е наказана и преименувана на (Феодална България), защо си мислите, че имаме нещо цивилните, а не сме жертви? Ето например правилото за пусто да опустее! Това значи имот нямаш вече собственик и нямаш наследници се оставя на природата. В "Република България" няма нито един такъв. А при 1,5 милиона гроба за 30 години не мое да няма ни един... Правото на поискване също е много съмнително..
50
0
 
7
 
! Отговори
Бай Тодор преди 3 месеца
Значи ,няма кой да разпише фиша за заплати и общ. съветници работят безплатно в полза народу? -де късмет де.
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
българска простотия
48
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Baжнoтo e миc Бoни ga e 3KПЧ нa kyфapмeнa...
47
0
 
13
 
! Отговори
несофиянец преди 3 месеца
Некадърници! Аман от тях! Занимават цяла България с простотията си!
46
4
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Бонев се отказа,но сега се опитва да пробута свое протеже.Е,няма да стане.Председателят на СОС няма да е от "Спаси София".
45
2
 
14
 
! Отговори
Софиянец преди 3 месеца
Странно, нямало да имат нищо общо с ГЕРБ, но ГЕРБ били "длъжни" да ги подкрепят, защото ставало въпрос за... София? И всички им се вързахме! Единият по ДС-номерата,а другият по к'ските номера !Ами отивайте си при Партията- майка бе, ГЕРБ са трета политическа сила! Или пак някой друг трябва да ви е виновен,за поразиите които правите на града!