Чоло Симеоне: Момчетата ми имат големи топки

"В колективен план бяхме изключителни"
1 май 2014 11:43, Георги Пешев
2
Чоло Симеоне: Момчетата ми имат големи топки
Снимка: Ройтерс

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне бе крайно щастлив след класирането на тима за финала в Шампионската лига и обясни по много интересен начин постигнатия успех.

„Искам да благодаря на майките на моите футболисти, които са ги родили с толкова големи топки“ заяви аржентинецът, имайки предвид устойчивостта на Дюшекчиите, които изоставаха в мача, но стигнаха до страхотен обрат и успех с 3:1.

„Изключително щастлив съм за нашите фенове и най-вече за тези, които дойдоха тук да ни подкрепят. Реакцията на тима, сле като се оказа с гол пасив, със сигурност ще остане в техните спомени. Първият ни гол бе от голямо значение, а след това стартирахме силно след почивката. Като колектив бяхме страхотни“ добави той.

„Стигнахме до втори гол, който определено ни успокои и до края действахме с увереност и самочувствие. Коке и Куртоа показаха страхотните си качества и ръководството знае, че за отбора ще бъде от голямо значение те да останат“ изтъкна Симеоне.

„Не мисля, че е предимство или недостатък това, че финалът е срещу Реал. Познаваме ги отлично и през този сезон се срещнахме на няколко пъти с тях".

"Те имат повече опит в подобни ситуации от нас, но ние сме крайно амбицирани, тъй като това е едва вторият европейски финал в историята на клуба и искаме да се представим възможно най-добре в него“.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ега ти американската простащина. Не излагайте континента бе, маймуни. Що не питате своите майки за вашите атрибути, нещастници ***!
1
0
 
1
 
! Отговори
Аз съм преди 9 години
Ало журналиста, топките са по повод бележките на Автобусчията, че неговите футболисти нямат топки, при поредната загуба..............Проверявай, преди да пишеш глупости.

Спонсорирани публикации