24 декември – Ден на траур в Община Лясковец

Утре погребват двама от починалите при ПТП-то край Микре
18
24 декември – Ден на траур в Община Лясковец
Снимка: Булфото

Ден на траур обявява на 24 декември Община Лясковец, след вчерашната катастрофа при ловешкото село Микре, в която загинаха 3-ма души.

Още по темата

Стабилно е състоянието на 11-те ранени общинари, пътували с автобуса за Вършец.

Останалите 25 се прибраха по домовете си, съобщи кметът д-р Ивелина Гецова пред БНР.

Общинарите в Лясковец организират акция по кръводаряване за пострадалата си колежка, която е с ампутирана ръка в Плевенската болница.

На 24 декември погребват загиналия шофьор на автобуса Стефан Бъчваров и Атанас Захариев, служител в общинската озеленителна фирма.

Кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова лично поема разходите за погребението на общинския служител.

"Ще подпомогнем финансово семейството със сигурност. Аз лично ще поема погребението на колегата, защото познавам и майката на момчето, и загубата, която се случва след смъртта на Наско", каза тя.

Общинарите даряват лични средства в помощ на пострадалите си колеги. "Ако имат нужда от допълнителна медицинска помощ или консултация с психолог, ще им я осигурим", каза още кметът на Лясковец.

В Общината правят реорганизация, за да бъде поетата работата на ранените им колеги и да бъдат обслужени гражданите и бизнеса в дните между Коледа и Нова година. Отменят се тържествата за презниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
ДО, ДО УЖАС преди 7 години
На теб ти пожелавам баш на такъв тиймбилдинг да идеш!
7
5
 
2
 
! Отговори
До ужас преди 7 години
Някой завидя, че не са го взели на тиймбилдинг. :(((Нищо, догодина.
6
2
 
9
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Тиймбилдинг се прави в огромни фирми с персонал стотици хора, които отиват през почивните дни да се забавляват заедно, да играят спортни игри с цел да се опознаят, да могат да работят в екип, да си имат доверие. А ТЕЗИ НЕЩАСТНИ ОБЩИНСКИ ХРАНТУТНИЦИ, ДЕТО ПО ЦЯЛ ДЕН ПОДПИРАТ БЮРАТА И ЛЮЩЯТ КЛЮКИ ЗА ТОЯ И ОНЯ ЗА ЧИЙ ИМ Е ОПОЗНАВАНЕ И РОЛЕВИ ИГРИ???
5
6
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
Аз съм гражданин и не съм на работа до 3ти януари. Като ви е мизерна работата- сменете си я.
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоест драма според коментарите не е в това, че хората са УМРЕЛИ, а в това, че отивали на тиймбилдинг. Ми сори, че от супермаркета и от строежа не ви пращат на тиймбилдинг, да бяхте малко учили щяхте да знаете що е това животно.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светла памет! Конфликт - жена, правила нещо със свои сили, бързала да спечели нещо по празниците!Чиновници, които не гледат в очите ни- отивали на тийм билдинг, ах, този богат български език!После мънкаха - обмяна на опит...Обмяна на опит два дни преди Коледа с държавни пари! В работно време, когато гражданите също още са на работа.Боли ме за всеки човек, изгубил живота си.В Библията пише, че всичко излиза наяве.Но ме боли повече за този, който честно си е изкарвал хляба с труд.
2
4
 
13
 
! Отговори
още 1 атеист преди 7 години
Колкото и да се молите на измисления господ, ако карате като *** няма да стигнете.И защо обявявате траур, вместо да предприемете мерки, за да не се налага да обявявате траур?
1
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
много богата община лясковец с 50 души бюрокрация и трьгнали на парти савтобус всички ли вьпроси са решени на хората там та са останали пари заекскурзии не са взели под внимание какво мисли господ по този вьпрос