Детето със счупените ръце от Гоце Делчев – вече у дома

Очаква се повдигане на обвинение на пребилия го бизнесмен
7 фев 2017 11:30,
25
Детето със счупените ръце от Гоце Делчев – вече у дома
Снимка: БТА, архив

14-годишното момче, чиито две ръце бяха счупени от побой с метална пръчка в Гоце Делчев, вече е изписано от болницата и си е у дома, съобщават от лечебното заведение.

Още по темата

В петък вечерта детето бе нападнато от местен бизнесмен заради съмнения, че е разбивал кафе автоматите му и е крадял стотинките от тях.

Днес до обяд се очаква да бъде повдигнато обвинение на 39-годишния мъж за причиняване на средна телесна повреда, пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Ал. преди 7 години
До Анонимен БАЩА???С привнесеният ГЕН - осеменител и използвач? Баща е отговорност и социален статус, а не осеменител, какъвто се явяват тия, "деца"2
14
1
 
17
 
! Отговори
Кaрдaм преди 7 години
Не сaмо социaлни получaвaт,aми се ползвaт и със други привилиегии.във големите грaдове ромските квaртaли нито ток плaщaт,нито водa,дa не говорим зa дaнъци и тaкси.техните зaдължения се рaзхвърлят нa остaнaлите потребители нa ток,водa и тн....
13
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тази дискриминация спрямо българите. Не стига, че ги храним и издържаме, ами и да ги оставим да крадат. Те за това се размножават като едноклетъчни за да получават пари, а в същото време изоставят малките *** и така им плащаме по два пъти, веднъж майчинство и помощи, и втори път за да им издържаме едноклетъчните в домовете за изоставени.А и къщи, апартаменти и т.н. искат...няма край, на истинските българи никой нищо не дава даром.
12
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво дете!?! От неговата народност на 14 години вече са бащи, те дете го наричат!!!
11
1
 
14
 
! Отговори
Ал. преди 7 години
До Анонимен Тези "бизнесмени" купили машини втора или незнайно коя употреба, от Италия , наливащи застояла вода и кафе, с често неясно качество, са СТОТИНКАДЖИИ, вманиачени на тема по- лесна печалба, без много труд и умения.Успоредно с това, СТОТИНКАДЖИЯ е и онова, със счупените ръце. И двете категории са отвратителни: социалносилен и социалнослаб - силно мързелив и силно крадящ!
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те тези бизнесмени са доста познати на обществото! Демек, с дебелите вратове джибките и бухалките!
9
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По телевизията бащата на горкото момченце обяснява "има навика да пипа, ама за кафемашините за първи път чувам".
8
2
 
18
 
! Отговори
. преди 7 години
Явно гневният бизнесмен ще плаща и инвалидна пенсия, защото КАКВО ще работи с тези ръце?Ром, нером... жив е... Да се пази от родата му...Трябва ЗАКОН за интелигентна раждаемост; САМО хора, осигуряващи образование, възпитание на децата, които ще създадат да си го позволяват.Иначе България ще се изпълни с такива както Близкия Изток.( там пОНЕ няма социални помощи).Да мисли К>НИНОВА( и БСП), която обещава на ромите раждаемост, за да станем 8 млн.( Ужас.)
7
1
 
36
 
! Отговори
кой е виновен ? преди 7 години
Управниците ни от 27г насам- няма закони и държава само лични интереси .- заради решаващия им вот на ромите им е разрешено да крадът,да източват помощи, да бият и грабят Безнаказано !- българите вече изтрещяват като няма закони и държава да ги защити. Работиш ,садиш,взимаш заеми и идва някой и те обира Безнаказано.
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В крайна сметка случилото се вече се е случило и е съмнително, че това момче ще припари някога до кафе-машините на въпросния господин.
5
3
 
43
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Роми бият лекари, докато спасяват живот на пациент - задържане за 24 часаОкраден чупи ръце на крадец - обвинение и съд...а черните нямали Оскари, аре стига, спрете земята искам да сляза!
4
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой ще счупи ръчичките на "бизнесмените" чиито автомати прибират парите и или не пускат кафето или не връщат ресто?
3
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малкия римлянин си е получил заслуженото. Похвала за господина. Очевидно органите на реда са безпомощни, време е племето да види и пръчката, не само моркова.
2
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ругаете човекът ама като ви обират казвате "няма ли кой да му счупи ръцете на тоя крадец"?
1
37
 
9
 
! Отговори
328р02-81 преди 7 години
е му да се отговори с реципрочни мерки - да му счупят и неговите ръце Бизнесмен -по скоро мутра ояла се КОй знае колко хора е разплакал и съсипал Знаем ги такива бизнесмени , боят им е малко А плащал ли е данъци ??