Още дирят охранителите, нападнали журналисти от Нова тв

Побойниците може да получат до 5 г. затвор
Обновена: 16 апр 2017 19:52 | 16 апр 2017 19:52, Веселина Йорданова
82
Още дирят охранителите, нападнали журналисти от Нова тв
Кадър: bTV

Полицията продължава да издирва петимата мъже, които нападнаха екип на Нова телевизия на магистрала "Тракия". Самоличността им е известна, работели като охранители за софийска фирма.

Това потвърди за bTV зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев. Заплашва ги присъда до 5 години затвор. 

Още по темата
Прокурор Беличев уточни, че вече е установена собствеността на двата автомобила, препречили пътя на журналистите на 146-ия километър от магистралата в посока Бургас.

Превозните средства са собственост на софийско юридическо лице, а петимата нападатели работели на трудов договор като охранители за въпросната фирма.

Побойниците са с чисто криминално минало. В момента полицията ги издирва на територията на цялата страна. В пловдивската районна прокуратура срещу петимата охранители е образувано досъдебно производство за хулигански действия на пътя и за противозаконно отнемане на чужда вещ – мобилния телефон на журналистката Мария Милкова. 

"Разпитани са и други свидетели. Като сега е моментът да отправя и призив към гражданите очевидци на случилото се: моля ги да изразят своята гражданска позиция, като се явят пред органите на МВР и дадат показания.  Ако има такива, които не са разпитани към този момент, разбира се", призова Беличев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
petar parushev преди 7 години
добре де три дни говорим за този побой дори и вече има и изказване за присъди а все още никой не казва за какво е побоя................
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Охранителите - анаболно и кокаино зависими са като Бай Тошо преди 9 Септември. Тогава той бил полулегален, криел се но не бил търсен. Същата работа е и сега. Никой не ги търси а те се крият зад някое печено агънце, хапват и пийват. Полулегални са. От време на време им звъни Къро, кара им се, че ще трябва да кихне няколко хилки на прокуратурата и полицията, за да син"свършат" работата. Питам, ако това стане в Германия, Италия, Англия или САЩ? Но там не може да стане. Нямат Тиква като премиер.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баси смешната държава сме!!! Мутрагена насади мутренското навсякъде и купи правораздаването. Тези които му плащат имат чадър и не им пука. Ако е Коко Динев да не мислите, че не снася на Мутрагена? Снася и си прави каквото иска. Всеки Мутрак след 10.11.89, останалите случайно живи, вече знае, плащай на Мутрьо и прави каквото си искаш. А онзи ***, шефа на Пловдивското МВР стана за смях с обясненията си. Днес получава указания какво да не се направи. Избрахте си го отново, ха-ха.
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутрите са от омега 69. На "Къро" Но понеже сме държавата на мутрите е нормално. Въпросът е КОГА стадото ще се събуди, ще измете *** от жълтите павета и ще си вземе държавата обратно от мафията.!!!А такива *** като тези бъдат изпратени да строят АЕЦ Белене
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господа!Не е ли ясно,че всичко се организира и провежда с една единствена цел- всичките ГЕРБ-ави юнаци-клатик-урци в държавната администрация да имат работа,при това да е високо платена или от бюджета,или от "Сталинките" в ЕС?Минал камион- никой не го е видял,паднало нещо- пак няма следи,но има поражения... Както при пожара във влака през 2008г- луминисцентна лампа в купе "прегряла", запалила "високоенергийно" перде-на метър от нея,а то почти растопило стоманения вагон!Тъпотия до шия!
63
0
 
7
 
! Отговори
naco преди 7 години
"Дирят" ги,а ТЕ НЕ се крият!?
62
0
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До /./ Ти серадвай, че въобще саги обявили заиздирване, а не попадат в графата "неизвестен извършител". Преди години, покойния Юри Галев го издирвахатака, а той живееше необезпокояван от никого в апартамента внатъста си, както сами разказвали хора....И да, ако иваше оръжие в народа, законно, регистирано и с право да се самотбраняваш, тякива случаи нямаше да има.
61
2
 
8
 
! Отговори
Кой не скача ечервен преди 7 години
Наскачахте ли се?
60
0
 
5
 
! Отговори
Emigrant преди 7 години
Tezi mutri sa POLIZAI
59
0
 
4
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Ха, ха.... до 5 год щели да получат! Че кои до сега са осъдени в България ДО?! Туй образование дето се е маскирало като "съд" си е най-обикновен филиал на Социални грижи!А тия мутри най- вероятно са щипнали зад граница, като Галевите и други подобни герои на съвременна България!
58
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е повод за всекидневни( хиляди) протести пред прокуратурата до ефективни присъди . Така може да върнем журналистиката отново на страната на народа и истината.
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не са от питекантропите на К**o *инев?Те са от "нашите" ребята, верни на ДС и Партията - не ги закачайте!
56
2
 
11
 
! Отговори
Къро преди 7 години
Е живи да сте че пак избрахте мутрата запредседател. То не че Нинова щеше да ни стресне, ама щяхме да се разправяме с нейните червени мутри, които сега ще си налягат парцалит
55
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип журналистите от най-продажната и антибългарска Нова ТВ са си за бой!Браво на биячите, добро дело са направили
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До /./ - Ние българите сме много лоша комбинация от " руска наглост и турски типигьозлък " .Това се изправя само с жестоки правила .
53
0
 
23
 
! Отговори
край преди 7 години
До Врата /дебелия/ Това че лявата лента е за изпреварване не означава че като ИЗПРЕВАРВАШ колона с максимално разрешената скорост трябва да я отстъпиш на някой щото баварецо му дига триста. Любимото ми е като карам в лява лента и пред мен има колона някой да ми Засветка - да се дръпнем всички да мине ТОЙ. Това е нагъл грозен жест и трябва да се наказва от обществото по всякакъв начин.
52
0
 
37
 
! Отговори
/./ преди 7 години
Аз не мога да разбера какво е това разследване??? Обявени за национално издирване, ама няма да ви покажем лицата им. Е как тогава хората ще ги разпознаят ще съобщят в полицията къде са ги видели, като не знаят кои са? Какво е това издирване? После казват - Ние ги знаем кои са.... Ами след като ги знаете кои са, отидете в тях и ги задържайте, какво говорите че са пуснати за издирване? Хем ги знаят кои са, хем ги издирват??? Странна работа, какви са тези методи по които работят в МВР??????
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Врат - Държава така не се създава , но такива като тебе , без гънки никога няма да го разберат .
50
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно е вече защо полицията се опитва да прикрие случая, намесен е човек от бившите силови структури, както и бизнесмен с казино на границата, сетете се кой е той!
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ako журналист4ето имаше право да носи оръжие (както е в най демократи4ната страна САЩ) , нямаше да има спиране на движението от "бабаитите" и следващите им действия .За тези не трябва да има съд , а да ги вържат , да дадът на журналиста и жена му по една сопа неокастрена ,да бият докат могат . Това да се предава директно по НОВА .