Младеж се бори за живота си след катастрофа край морето

Шофьорът изгубил управлението и се ударил в стълб
Обновена: 26 юни 2017 14:38 | 26 юни 2017 14:28, Петя Славова
17
Младеж се бори за живота си след катастрофа край морето
Снимка: архив, Булфото

Младеж на 20 години от Балчик е с опасност за живота след тежка катастрофа, съобщават от МВР-Добрич.

Инцидентът е станал след като лек автомобил "Ауди А3", управляван от 27-годишен мъж, движейки се от Албена към Балчик с несъобразена скорост, губи контрол над колата, напуска пътя и се удря в уличен стълб, след което се преобръща по таван.

Водачът и пътувалия в него 20-годишен младеж са транспортирани до Центъра за спешна медицинска помощ в Добрич.

Шофьорът е в отделението по неврохирургия на добричката болница, със смачкан ломбален прешлен, без опасност за живота.

По-сериозни са травмите на неговия спътник. Той е транспортиран до болница "Св. Анна" във Варна, където е настанен в отделението по реанимация, а животът му е в опасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: БалчикКАТкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в какъв стил се бори.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги шофьорите се съобразяваат с каква скорост да шофират, но "несъобразена скорост" като причина за катастрофа няма. За да е причина, трябва да можеш да определиш предварително с каква скорост да шофираш, т,е, ореди да стане катастрофата, а това е невъзможно. Определение на "несъобразена скорост" те изкарва винаги виновен, а то не е така. Определението на КАТ е, че това е скоростта, скоято си се движил, когато е станала катастрофата, независимо дали си карал с 0,1,2,5,10,30,или 50 км/час.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В събота след катастрофата край Бургас много изказаха мнение на възрастните да не се дава да карат. Аз пък след тази катастрофа ще кажа да не се дават книжки на младите докато не навършат 33 години
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Несъобразена скорост" е много точен и правилен израз.Хората у нас са с доста плиттки мозъци и не могат да проумеят, че те трябва да се съобразяват с пътната обстановка, с условията за шофиране и т.н.Всеки шофьор си носи отговорност за шофирането.КАТ не ви е виновен, че под шапките нямате мозък, а само чист вакуум.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лумбален!!!!
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А причинетелят на катастрофата? Прави впечатление,че винаги невинните са пострадалите а комплексарите причинители си живеят животеца
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ,като се изправи и ,като зарита докторите ,картината ще е пълна ))
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо ми се губи в тази новина. Пише, че между Балчик и Албена се блъска в уличен стълб, а улични стълбове има само в населените места, а в населените места скоростта е до 50 км/час. Не пише превишена скорост, .....
7
3
 
1
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
До РеалистНе четеш ли? Не високата скорост, а уличния стълб е виновен. Много забавен бе един известен наш артист по някакво телевизионно предаване. Защо го изкарали виновен за предизвикана от него катастрофа, след като е карал в рамките разрешената скорост?
6
6
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
То "несъобразена скорост" няма, ама КАТ успяха да убедят малoумниците, че шофьорите винаги са виновни. Хубаво щеше да е да прочетем каква е истинската причина за катастрофата. Причината може да е в скоростта, може да е заради нещо друго, може да са няколко причини действали заедно, но причините са конкретни и изброими, а не това, което не подлежи на определение - катаджийското "несъобразена скорост". Лошото е, че КАТ така са промили мозъците на много хора, че те напълно вярват на тази измислица.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен дърветата край пътищата и магистралите май ще трябва да изсечем и стълбовете...
4
0
 
1
 
! Отговори
To6ko Pravopisa преди 6 години
radvai se che ne e na maimunica i ima zapetai i glavni bukvi.
3
0
 
3
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
"Водачът и пътувалия в него 20-годишен младеж..." как един младеж пътува във водач?
2
0
 
2
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
До ломТи, пък! Толкова много думи в българския език. Как един журналист да научи правописа им... или такива сложни работи като къде се използва кратък и къде пълен член, че ако сложиш накрая на едно разказно изречение "май" и въпросителен знак, то не се превръща във въпросително и т.н.
1
0
 
5
 
! Отговори
лом преди 6 години
*лумбален