Каварна обяви на търг колата с автографи на рок звезди

Автомобилът бе любим на бившия кмет Цонко Цонев
14 дек 2017 15:30, Красимир Ангелов
31
Каварна обяви на търг колата с автографи на рок звезди
Снимка: Булфото

Община Каварна обяви официално за продан легендарното "Пежо" с автографи от световни рок легенди.

Автомобилът бе любим на бившия кмет Цонко Цонев и с него той посрещаше всички рок и метъл звезди, които идваха за фестивала в града в продължение на години.

Началната тръжна цена, определена от Общински съвет Каварна, е 25 115 лв. без ДДС.

Търгът ще се проведе на 21 декември от 14:00 часа в сградата на Община Каварна, стая 209 и ще бъде публичен с явно наддаване, отчитат от Общината.

Автомобилът е уникален по своята същност, поради наличие във вътрешната страна на купето на автентични автографи от известни и легендарни рок музиканти, гостували в Каварна в периода от 2008 до 2015 г.

Сред тях личат имената на Рони Джеймс Дио, всички членове на групите "Deep Purple", "Scorpions", "Accept", Кай Хансен от "Helloween" и "Gamma ray" и още много други. 

Самият автомобил е марка "Пежо 607" и е с дата на първа регистрация 13 август 2008 г.

Срокът за подаване на заявленията е до 17:00 часа на 20.12.2017г. в деловодството на Община Каварна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да я обявят в ebay и ще вземат много повече пари. Но нали няма как всичко да мине по процедура и наши хора да я прилапат или някой да намаже от комисионна. Ако това не стане ще я продадат за без пари, само и само за да я продадат. В България сме уникални по разсипването на каквото и да е. Като толкова ви трябват пари ebay е решението,
23
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забравяйте, че освен член на БСП, тя беше подкрепена и от ГЕРБ на изборите за кмет! Пълна идилия. Ярък пример за обединението на комунистическите партии!
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШерлокНе знам как не си забелязал ,че всички черни маркери са черни.Язък ти за ника.
21
0
 
4
 
! Отговори
dada преди 6 години
пуснете я в olx
20
3
 
27
 
! Отговори
ферди преди 6 години
Само подписът на Рони струва многто повече .Наистина Каварна умря ,да живеят фестивалите из цяла България.Скоро Варна ще си има стадион и дано тогава стане и столица на рокът .РОКЪТ НИКОГА НЯМА ДА УМРЕ !!!
19
8
 
5
 
! Отговори
Шерлок преди 6 години
А и май всичко е изписано с един маркер ? А нашата рок енд рол плеяда сигурно се е подписвала на багажника ?>
18
0
 
0
 
! Отговори
Шерлок преди 6 години
Primal Fear е толко право изписано че на това място на вратата човек трудно би се сгънал за да го изпише точно по този начин
17
0
 
20
 
! Отговори
DIO преди 6 години
Той гледа от храма отгоре, кметишо!!!Не се гаврете със спомените на хората...Колата трябва да стане музейна атракция в Каварна, а не да се препродава на НАШИ хора, да ударят по некоя хилядарка отгоре!!!
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите рушат това, което са направили, тези преди тях.Червените не могат да изграждат.
15
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помня Ставрева като взе властта отказа да се вози на надрасканата кола.Ама откъде да знае момето ,пък и кой да и каже от обкръжаващите я , че подписите вътре са на най -известни личности още от времето когато тя е ходила права под масата и още други работи.
14
0
 
56
 
! Отговори
... преди 6 години
Познавам Цонко лично. Като минава през Стара Загора пием по някоя бира. Много му е болно, че тая развали всичко, което беше направил. Да, изкара пари и той от концертите, но го правеше с много желание и страст. За колата не се притеснявайте. Нищо пари са за нещо, което няма прецедент в света, просто червените не могат осъзнаят стойността на нещо, което не разбират. А, концерти ще има и догодина!
13
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази кола ако се продаде на някой хамерикански аукцион може да стигне 6 - цифрена сума в гущери.Сега ,чрез манипулиран търг ще я вземе някой браТЧед на кметицата и след 10 години - прас едно милионче .
12
28
 
2
 
! Отговори
Кошница преди 6 години
Май никой балък не се нави за тая кошница лятото, когато на "търга" й беше поставена цената от 30 000 лв. Сега за бaлъците 25 к нова цена. Може да мине номера някой *** да си я купи цялата одраскана с фулмастри, опикана от алкохолни вечери и вмирисана на цигари.
11
3
 
32
 
! Отговори
\m/ преди 6 години
Някой ден каварненци ще съжаляват че са я продали. Ама така е като си избраха тая залюхана комунистка.Но мога да им дам един съвет: Да направят и друга такава - този път лада и да събират автографи от изпълнители на руски частушки и казачоци каквито кметицата обеща да им доведе.
10
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цонко създава,БСП продава.Хем продава, хем унищожава.Грабят колкото могат.Това което Цонко направи за Каварна, БСП-то и всичко да продаде няма да може да заличи историята.Йончева да ходи там да разследва шуро-баджанаците.
9
2
 
38
 
! Отговори
Бай Танас преди 6 години
Тая куха лейка не знае какво има. За един сезон да го изложи някъде и да събира по 1 лев от желаещите да го видят, ще събере три пъти парите дето му иска. Ама то кой ли вече ще отиде в Каварна.
8
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая новата кметица всичко развали
7
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е с кметица-комунистка. Затрива всичко велико, световно-известно. Но пък може би ще замени колата с "Чайка" с автографи на председателите на няколко совхоза или на Политбюро на БСП
6
15
 
7
 
! Отговори
777 преди 6 години
добре, че марката за нищо не става......, че ме хвана яд за колатаа
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а шишето с водата чий лиги съдържа?с колата ли се продава или отделно?