Учител е ударил петокласник в Сливен

Причина за агресията било щракане с химикалка
27 яну 2022 09:45, Ния Христова
97
Учител е ударил петокласник в Сливен
Снимка: БГНЕС
Учител по математик е ударил петокласник по време на час. Случаят е станал на 14 януари във Второ основно училище "Христо Ботев" в Сливен, съобщи bTV.
 
Станимира Господинова, майка на пострадалото момче, твърди, че повод за агресията станало щракане с химикалка. 
 
"Без да направи забележка на детето ми, направо се е засилил и му е ударил силен шамар. След това е бутнал главата му назад и оттам го е издърпал от стола за двете уши. Казал е: Аз теб, моето момче, няма да те пусна до 6 клас", разказа майката.
 
Давид е повръщал и е имал главоболие от стреса от случилото се. Освидетелстван е и от лекар. Момчето в момента учи онлайн. 
 
Директорът на училището Денко Делчев твръди, че е поискал обяснение от учителя Илиян Вълчев, който е признал, че е ударил детето.
 
"В момента тече проверка на Регионалното управление на образованието в Сливен. Ще взема решение, когато тя приключи", каза още директорът. 

97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
1
 
! Отговори
Ангелов преди 3 месеца
Горкото дете, сигурно се и напикава вечер. Ще трябва терапия, която се състои от:-часове при психолог-писане на домашни от страна на майката-съпровождане до и от училище от майката, като тя му носи раницата-вечер преди заспиване трябва да се четат приказки на фона на детски песнички-автоматично преминаване в следващия клас(детето е стресирано и не може да се съсредоточи по никой друг предмет, изгубило е способността да запомня). Ако не помогне... Учителят да си направи сепуко!!!!
63
4
 
7
 
! Отговори
Опс преди 3 месеца
Даже му е било малко!
62
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След като протестите на м.а.йката са стигнали чак до медиите, ясно от коя боя е и тя, и хлапето. Дали нещата са се развили точно така, както казва родителката, това тепърва трябва да се изяснява.
61
4
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
малко му е един шамар това са прости невъзпитани деца от още по простисемеиства там ред и дисциплина няма а за математиката да не говорим
60
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ми то другите новини свършиха.Защо да се коментират високите сметки за бита, нарастващите цени на стоки от първа необходимост, липсата на живото спасяващи лекарства, нереформираното здравеопазване, градовете без осветление без осветление нощем, нарастващата престъпност и агресивното лишаване на хората от нормален живот? Няма смисъл. Правителството блаженства в меден месец. Даскалите са лесна мишена - бой по слабите. Насилието ще процъфтява, докато се поощряват насилниците!
59
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
като ученик по бай тошово време учителят по рисуване известният художник ИВАН ПОПОВСКИ такъв шамар ми извъртя пред целият клас естествено заслужено че ще го помня цял живот след това някой ме беше издал на родителите ми и те ми удариха два шамара а след това заедно отидохме в училище и му се извиних на даскала пред родителите си
58
3
 
27
 
! Отговори
Х преди 3 месеца
Сега ще изгонят учителя и ученика ще преподава на класа математика,като щрака с химикалката.
57
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Освидетелстван - тоа на луд ли са прай? Бой им липсва на диванетата сега. Затова стават такива *** и нагли. Едно време нямаше да ме освидетелстват, ами баща ми щеше да ме нашамари допълнително, даскала като му каже какви съм ги вършил.
56
27
 
7
 
! Отговори
Олеле преди 3 месеца
Много нервно туй даскалче, бе. Щом за едното щракане къса уши...ми тогава едно време ние на нашана математичка като намазахме показалкат с лак, трябваше директно да ни наръга с пергела - оня, големия. А сега сериозно - и ние сме правили глупости в час. Знаете ли какво ни беше наказанието? Изпитваха ни. Хем законно, хем възпитателно. *** тоя шмулю даже не се е сетил.
55
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За един шамар до Брюксел ще пише, а някой го прибили съученици и на никого не казва
54
1
 
10
 
! Отговори
чалгата не прощава преди 3 месеца
Поздрави с песента "Бий хлапето "
53
7
 
23
 
! Отговори
Идея преди 3 месеца
Аз викам да дадат кой точно е Давидчо (фейсбука му) и от цялата страна да го заринат в подигравки какъв е мамин лигльо и че е като момиче. Да му счупим психиката на ла.йненцето, дорде е време.Няма да смее да си подаде носа извън коптора, в който живее
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ей голяма новина!
51
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Детето казва:Мамо знаеш ли,че госпожата в градината тупа по дупето децата,които не слушат ? Казвам,знам маме,слушай и спазвай правилата,защото иначе и теб ще те тупат. Проблеми нямаме,детето обича госпожите си и те него. Всичко тръгва от семейството.
50
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да му е скъсал ушите.
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Хихи. Мда. Чист потребител, а не човек се явяваш.
48
4
 
41
 
! Отговори
Див Петел преди 3 месеца
Лоша подготовка на учителя. Никога не трябва да оставя шамара сам, защото ученика губи равновесие в една посока, а ако го беше контрирал веднага с друг шамар от другата страна, работата щеше да е завършена и ученика нямаше да мрънка.
47
5
 
55
 
! Отговори
Дан преди 3 месеца
Горкия учител! На маминия лигльо и други като него учителите сега са длъжни да търпят всичко. След време обществото ще търпи, докъде му стигне търпението....
46
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Един шамар и новина, докъде стигнахме?!
45
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Мария Панайотова...- Така се възпитава младото поколение,трябва да има уважение и респект към по-възрастните хора.Че то сегашните деца първо нямат домашно възпитание за което на 100% са виновни родителите.И от там идва целият проблем в обществото!!!