Бродуей с приглушени светлини в памет на Хофман

Затъмнението ще трае една минута
5 фев 2014 16:04, Петя Славова
3
Бродуей с приглушени светлини в памет на Хофман
Снимка: Reuters

Бродуей ще приглуши светлините сина 5 февруари вечерта в памет на починалия от свръхдоза американски актьор Филип Сиймор Хофман, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Затъмнението ще трае една минута и ще започне в 19 часа и 45 минути местно време, пише БТА.

46-годишният филмов и театрален актьор почина в неделя в апартамента си в Манхатън. Той бе открит с игла от спринцовка в ръката и с пакетчета хероин в близост до него.

Филип Сиймор Хофман игра в три постановки на Бродуей. За тях той получи три номинации за наградите "Тони". Последната бе през 2012 година за изпълнението му в пиесата на Артър Милър "Смъртта на търговския пътник".

"Той беше един истински творец, който много обичаше театъра. Ние винаги ще сме му благодарни за безграничния талант", заяви Шарлот Сейнт Мартин, директор на Бродуейската лига.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Отивам да се боцна иАми, да- герой е!Оставил е десетки филми зад гърба си, които ще се помнят и гледат от зрителите.Оставил е и прекрасни впечатления с играта си и сред колегите си.А ти, *** непознат на света, какво си направил, че да плюеш по хората?Баси и изметта, която е останала в тази *** България.
1
6
 
2
 
! Отговори
Отивам да се боцна и преди 10 години
Този го направиха герой. Трябва да си наркоман за да си велик, иначе можеш ли да се контролираш, да знаеш кога да спреш, значи за нищо не ставаш, не е ли да се боцнеш значи нещо ти куца с възпитанието и няма да те благославяме.